Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

cipriPFC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
455
Reaction score
11
Ja sam apsolutno protiv igraca na pozajmici,pa cak i Fajsa nam tako ne treba....iako je odlican fudbaler
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Cipri, apsolutno se slazem sa tobom..
ekipi koja ima kontinuitet, koja drzi tim na okupu po par godina, koja je puna supertalentovanih klinaca apsolutno nije potreban igrac koji ce da dodje, odigra dobro, zaraduje masu, a onda na brzinu ode...

medjutim, mi nismo ta ekipa! i dokle god imam govna u upravi kakva imamo necemo ni biti takva ekipa..mi smo sada ekipa koja krpi tim od leta do leta, navikli smo da menjamo i kompletan tim ako treba na svakih 365dana..(ne bukvalno ali...) tako da mi zivimo samo za kvalifikacije za LS ili LE, pa cemo posle toga (mozda) da zivimo za grupnu fazu iste, pa cemo posle toga da zivimo za titulu, na kraju i za kup..i tako u krug, pa je za nas svaki igrac koji ce tu biti bar 6 meseci, a da je dobar, ODLICAN IZBOR!..
jbg tuzna istina, sta ces
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Ja od prvog posta na ovom forumu nisam podrzao dovodjenje nijednog igraca iz nase lige.

Sada moram da napravim izuzetak i da podrzim dovodjenje Kataia, koji je opasan igrac.

Covek ce ili eksplodirati kod nas, ili ga nece biti uopste, a kvalitet ima.

Pozajmica je, pa ne gubimo mnogo.

Sto se tice Zvoneta, od njega boljeg nismo imali u protekloj deceniji, niti cemo imati u narednih 10 godina.
 
Последња измена:

Dulence_ns

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2012
Порука
336
Reaction score
19
Локација
Novi Sad
zna se kako je katai otisao u olimpijakos u paketu sa fejsom i ko je to sve izdejstvovao...
tako sto i ovo sad rade je isto pokusaj da od nejga naprave igraca opet,da ga dovedu kod nas i dignu mu cenu...
decko ostao bez belog dianra,olimpijakos mu nista ne isplacuje,slanina nije htela takodjee da mu ispalti ono sto su se dogovorili i sad taj cuveni menadzerski dvojac pokusava da ga dovede kod nas...
tugaaaaaaaaaa
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.567
Reaction score
1.080
Смејали смо се циганима, што им је Стојић једини менаџер који хоће да ради са њима, на крају смо и ми спали само на Фаљија и његове пулене. Ко може да иде да преговара у име Партизана о играчима? нађ, мутавко, бурек, раша? Па, они не би могли да испреговарају ни организацију пишања у јавном ВЦ-у током Бир Феста.

Жао ми је што у тој војвокурветини дрма онај кан-кан, могло је из тог клуба да се доведе неколико добрих играча својеверемено. Качар, Тадић, Алексић (тај дечко је био можда и најталентованији играч 1991. годишта, али сада ...). Катаи, не знам. Мислим да тај играч није ни играо против нас сада на пролеће, иако сам био на утакмици, нисам га запазио.

Шта очекивати од прелазног рока, када немамо спортског директора, када тренера више немамо, него што имамо. Шта очекивати када знамо да нас наша управа упорно зајебава и понижава. Шта очекивати када нам наш "ексклузивни менаџер" Фаљи, ували казну код УЕФА због неплаћања његовом личном клубу (ко не зна, Кобленц). Да очекујемо да они раде за добробит Партизана, да Партизан буде јачи, да уђемо у Лигу Шампиона. Пуца мутавку љубичасти џемпер за ЛШ, то му је само додатно оптерећење, паре које УЕФА уплаћује директно на рачун, неће ништа у кешу, и неће да се тале са њим.
 

undercover

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.233
Reaction score
161
Ма не, то обавља фаљи у име клуба. А у име играча... Па, исто фаљи! :D

Ti prvo prouci ugovor o zastupnistvu pa onda komentarisi :buhaha

Ako Fejsa moze da se vrati u formu od pre povrede, svakako bi bio ogromno pojacanje. Stvarno nadj radi odlican posao. Pitam se, pita li njega neko nesto? Pita li ga barem "Hoces kafu?"
 

Vexen

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2008
Порука
274
Reaction score
9
Катаија ултимативно заболе курац за фудбал, бахати се нон-стоп по НС клубовима и није уопште немогуће да ускоро буде бивши професионалац. Скандалозно ми је што се уопште прича о његовом доласку код нас
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Стварно не разумем шта ће овим нашим црнцима (Дијара, Камара) овакве изјаве... Нон-стоп причају како хоће из клуба, како имају понуде са свих страна, како им не ваља ово, не ваља оно, јебем ли га шта им фали... Да л' их ови наши ментоли из управе стварно толико "јебу", или је нешто друго у питању, није ми јасно!
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Nama jos jedan splav igrac pored Lole netreba. Nebih voleo Kataia da vidim u nasem dresu iako sam stvarno smatrao dok je jos pre igrao u Vojvodini da ce od njega biti nesto. S obzirom na ovolike promene koje se najavljuju tesko je govoriti o plasmanu u LS, mozda uspemo da udjemo u Ligu Evrope. Mada i LE je uspeh za nas s obzirom ko nam je u upravi.
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Tejgo odredio koliku platu traži u Partizanu

Kako tvrde dobro obavešteni izvori iz Humske, Tejgo preko menadžera zahteva od crno-belih 600.000 evra plate za godinu dana.


Inače, Bursa je zainteresovana za usluge Milana Smiljanića, pa se nadaju da bi srpski prvak bio spreman da umesto cene koja je navodno blizu milion evra, pošalje vezistu i doplati za otkup ugovora Tejga.


http://sportal.rs/news.php?news=73357
 

Zemunelo

Grobar
Учлањен(а)
17.04.2008
Порука
755
Reaction score
26
Локација
Zemunelo
Meni Kamare neće biti "žao " ni malo, pošto o njegovim kvalitetima i nemam visoko mišljenje, baš naprotiv, jedini kvalitet koji on ima jeste trčanje , sve ostalo je potpuno nefudbalski, kad on ima loptu na našoj polovini ja strepim, i samo čekam kad će je predati protivniku u noge(a ne moram dugo da čekam dok se to i ne desi).

Prijem lopte očajan, pregled igre jako loš, nema smisla da se otvori, da preda loptu, kad on dodaje loptu to je minimum 3 do 4 metra van cilja, i to toliko neprilagođenog intenziteta da je to haos, i kad na sve ove negativne igračke karakteristike dodate mesto u timu na kojem on igra , to još dobije dodatnu težinu, i postaje jako problematično i kritično.

Mislim da se isto tako pričalo i o Žuki svojevremeno...
posle je bilo od blata ga pravismo :wink:

Sve zavisi kakav ti je ostatak veznog reda i kakva ti je odbrana.

U ovakvoj situaciji u kojoj smo bili ove sezone da imamo najsporiji i tehnički poprilično inferiorniji vezni red od potencijanih evropskih protivnika (Genk i Šamrok nas nadtrčali).

Kamara je tu tata jer nam je baš to i trebalo da neko trči ko navijen i stiže sve rupe da zatvori
a koje se stvaraju kad Babović iz mrsomuđenja izgubi loptu ili Saša Ilić jer mu je duša u nosu to isto učini.

O Vukiću i da ne pričam jer nikad nije spreman na početku sezone i ukupno odigra kvalitetno nekih mesec dana a preostali period mu se poput rekreativca odbija lopta u najobičnijem prijemu.

Još je i Tomić bio prvotimac i sa onim stomačićem nije ni stizao da se ponudi saigračima pa se sakrivao znalački.

Eto taj vezni red je vapio za Kamarom.

Neki drugi vezni red koji može da potrči duže od 30-40 minuta po tekmi i da sačuva loptu,
taj vezni red ne treba Kamaru.

Taj neki drugi vezni red mi teško da ćemo gledati u PFC.


ps. Da ne pričam ako igraju Aksentijević i Volkov a obojca igraju ofanzivno onda tek moraš imati Kamaru ili sličnog u timu.
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Sasa Markovic nije zadnji vezni...tj on ne moze sam da igra ispred obrane, moze samo u paru sa jos nekim

pa ili ce biti pozajmica Fejse, ili ce neki povratnik tipa Radovanovic iz Italije (nikad ga nisam ozbiljnije gledao pa me zanima kakav je), ili neki crnja
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
@boksa, izvini brate ali Saša Marković je klasični zadnji vezni, čak je i sam to rekao(kao da najviše moze da pruži na tom mestu)... Da li može sam da igra tu poziciju ne znam, ali to mu je prirodna pozicija. :wink:
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
On sam da igra ispred odbrane kao Medo ne moze jer dosta ispada...kao sto smo vec spominjali ovde, fm recnikom klasican box-to-box igrac.

iako sam ranije zagovarao da nam trebaju krila, sad bih zbog ovih nasih mladjih vise voleo da nastavimo da igramo u ovoj formaciji na sredini kao i do sad...zadnji vezni, onda dva centralna (Sasa Markovic/Jojic sa jedne strane, Ilic/Brasanac sa druge), i ispred ofanzivni vezni (Vukic/Ninkovic)....da napravimo neku osnovu, da isforsiramo ove mlade pa onda polako da vrsimo doselekciju ili menjamo formaciju u zavisnosti od sleda dogadjaja

da, i pored Ivanova bih doveo jos jednog stranca za desnog stopera jer sumnjam da mozemo naci dobrog domaceg parnjaka Ivanovu. Osiguramo odbranu kvalitetnim i iskusnim igracima a napred pustimo ove nase da se igraju...u napadu uz Lazara jedan rasni napadac i to je to.
 
Последња измена:

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
Dobro je nisam jedini koji nije ljubitelj Kamare, taman sam pomislio da nešto sa mnom nije u redu. Elem, za zadnjeg veznog prilično nepouzdan, organizacija i pregled nula, šut isto tako (samo ga je nama uvalio i nikome više) borbenost za svaku pohvalu, defanziva pristojna. Da igramo sa dva DM pa da ga uparimo sa nekim boljim igračem fudbala, pa hajde i nekako. Za iole pristojnu lovu neka ide. Nama na DM treba fudbaler. Po mogućnosti sa SRB državljanstvom.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Катаи у Партизану на позајмици

Руководиоци Партизана су у интензивној телефонској вези са директором Олимпијакоса, Дарком Ковачевићем, а све информације упућују на закључак да ће Александар Катаи остати у Србији, само што ће Нови Сад заменити Београдом.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top