Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.743
Reaction score
11.352
Локација
.
Priče o tome kako pičkousti & co daju milione Partizanu, u CIGANSKE medije pušta čović. Onaj ko veruje u to je budala i treba ga trolovati kao i sve tvoje drugare sa one strane brda.

A možda da ih i ne banujemo ovako frustrirane, da ih malo trujemo i ovde, na domaćem terenu :D
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.360
Reaction score
1.924
Локација
Gde god ti da igras...

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.736
Reaction score
29.536
Локација
Beograd
Unapred se izvinjavam za off, ali uz duzno postovanje, mislim da mnogo i nepotrebno komentarisete o veganizmu. Koga boli kurac ko se kako hrani, bitno je sta pruza na terenu.
У томе и јесте ствар: не би их ми зезали за веганизам да пружају на терену оно што се од њих очекује, а овако...препоручиваћемо им сваки дан прасе и јагње док не проиграју како треба...или док неко други и бољи не заигра уместо њих...

У Србији су само два клуба у стању да освоје титулу, МИ и они испод нашег стадиона...а како је ми не освајамо већ годинама, очигледно је да нешто не радимо како треба - немамо шампионску екипу, немамо екипу коју правимо да ускоро буде шампионска...ако наши фудбалери мисле да је за један Партизан друго место у Србији успех, онда нек знају да навијачи не мисле тако...

Нећу ја да се љутим на кошаркашице и одбојкашице што нису прве, али, за разлику од њих, фудбалери примају по 100, 200 хиљада евра годишње, а вуку се по терену к'о бабе! За тај новац могу да се нађу много покретљивији, јачи и бржи играчи од њих! И млађи! А друго место се може ,,освојити,, и за много мање новца него што га ми сваке године трошимо!

У реду, ривалка има више новца, више помоћи ,,са стране,, и од ,,пријатеља,, али, не може то да буде оправдање да никад више не будемо шампиони!

О.к. ту смо да их подржимо, да им пожелимо успех, да будемо уз њих...али...све ово мора пуно, пуно боље!
Вучелић..манипулатор који ни сам не верује у оно што (понекад) исприча...а углавном не ,таласа, да би сачувао фотељу...
Вазура? Шта тај уопште ради? Које он квалификације има за било шта? Шта је тај радио пре Партизана? Откуд и зашто он у Партизану?
Да ,,контролише,, проток и прилив новца од продаје играча?
Илиев - од аждаја до Даче и Рикија...сваке године иста прича...доводимо...ал замало...он се вади да је Јовић одличан играч, па човече, Јовић је дете из нашег подмлатка, које ћете продати у следећих 6 месеци! Не осваја се титула са дететом које солидно игра, ГДЕ су појачања, не замене, не крпљења!

О играчима смо већ причали, причаћемо још!

Не сумњам у неке добре игре, партије, победе, серије, низове, освајања бодова, асистенције, голове...
Биће.
Али сумњам да је то довољно за освајање титуле. Без појачања, без више странаца у тиму и са веганима који посрћу по терену.
Прасе, јагње, телетина...снага на уста улази! : )
 

MB13

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
118
Reaction score
230
Локација
Beograd
Krece sezona,nadam se da smo ovaj put spremniji za njen pocetak (uvodna dva gostovanja,i prve neatraktivne a nezgodne utakmice evrope) , a ako pregrmimo,posle u borbu i izgaranje uz nasu Grobarsku bezrezervnu podrsku (a sta mozemo drugo)...i mora da se napadne titula !!! (Koliko god daleko to izgledalo)

EKIPA, ako nista nije puno izmenjena,poznaju se dobro,dugo treniraju zajedno,znaci sve su uigraniji...
Obavezno kao i trener sto kaze nam je neophodan stranac koji pravi razliku!
RIKARDO ce biti pun pogodak,mislim da je jos kompletniji,zreliji,i zelim mu 30golova za sezonu (nije jos u golgeterskoj formi,ali bice bice...)
SANICANIN jos je rano za ocenu,stamen,jak,dobra leva noga...ali sacekajmo jos za konacnu ocenu...
PANTIC videcemo,nekada sam mislio da ce mi to biti omiljeni igrac naseg FK, sad vise i ne znam,ali pokazuje nesta novo...
SUMA i HOLENDER su nam potrebni sto pre u takmicarskom ritmu...
NATKO je i dalje tata,elegancija,asistencija,ritam ekipe drzi,za mene pravi lider...
JOVIC mnogo mi je drago sto ce imati puno prostora i podrske od trenera i kluba,opasno je napredovao,posten ,odgovoran prema igri plus mnostvo talenta...
ZDJELAR,SCEKIC,JOJIC standardni,svako u svom stilu...ali ja bih licno na tim pozicijama voleo da vidim novu svezu krv (vrelu krv)...
MILOVANOVIC pravo otkrovenje,nadam se da moze sto duze u ovom ritmu i u stalnom porastu i napretku (licno mi se mnogo dopada ovakav profil napadaca)
ZIVKOVIC mora imati vecu minutazu i prednost na desnom beku...
OBRADOVIC kakav je to strasan igrac bio,pravi savremeni bek,ja se sve nadam da ce se bar malo povratiti na taj kolosek...
LAZAR MARKOVIC uvek nadanje i ocekivanje,ipak je to nas Markec,nervira me do koske a opet sve nesta ocekujem i mislim da moze puno...
STANOJEVIC pravi trener i pravi grobar na klupi FKPartizana (prema Stanoju nikad objektivan uvek subjektivnog misljenja...sta cu...)

Kako god,uvek sam zeljan da gledam i navijam na nas FK PARTIZAN...
AJMO CRNO BELI !!!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.870
Reaction score
13.628
Unapred se izvinjavam za off, ali uz duzno postovanje, mislim da mnogo i nepotrebno komentarisete o veganizmu. Koga boli kurac ko se kako hrani, bitno je sta pruza na terenu. I Hektor Beljerin je vegan pa igra u Arsenalu, ima dosta slicnih primera. Licno, nisam pristalica bas toliko ekstremnog nacina ishrane, ali to je njihova licna stvar.

Nego, vreme istice, a od babaroga i azdaja jos nista...
Управо тако. Примера ради да је све ово што су рекли Јојић и Обрад рекао Асано нико не би извлачио негативан закључак о овој исхрани чак напротив...... Леонардо је нпр имао много бубица, био је баш тежак лик за околину али кад је човек велемајстор све то остане по страни. Кад си класа онда си класа без обзира дал пијеш вињак пред меч или цеђену наранџу. Сад мало и каркирам али рецимо екипа која је играла против Интера 90-е сигурно није имала овакве услове за тренинг и овакву исхрану какву имају наши фудбалери у ово модерно доба, чак не бих рекао ни да је имала бољи начин тренирања.......али то је била селекција која би одувала ову садашњу по свим параметрима на терену...... То су селекције које су пролазиле кроз преузак филтер за разлику од данашње селекције и у томе је суштина. Можеш бити добар мајстор и имати најбоље алате (тактика, тренинг) али кад немаш добар материјал (селекцију) џабе ти је све то. Тренинг и тактика из играча не могу да извуку више од 100% његових могућности......а да ли ће Станојевић успети да извуче баш тих 100% и да ли је 100% могућности ове селекције довољно да се радујемо ове сезоне? Све указује на то да није.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Svaki član foruma zna da ovaj tim ne može do titule. Nemaš jednostavno potreban kvalitet, džabe Stanojević ozbiljno pristupa svakoj utakmici, zna fudbala i to se vidi, cedi suvu drenovinu iz ekipe ali to jednostavno nije dovoljno.

Ja bih postavio Miljka za prvog kapitena, prvo amaterski izgleda ono menjanje 3 kapitena tokom utakmice, drugo Miljko je ogledalo ove ekipe i kad već jebu navijače sopstvenog kluba sa određenim igračima, kad Iliev vređa iz dana u dan inteligenciju navijača Partizana, daj da taj seks bude hardkor.
Miljka za kapitena, za potpunu ikebanizaciju Partizana!

U Miljkovu odbranu, Živković je isti amater kao i on, sa onom brzinom ne bi pravio razliku u zoni. Jedino taj centaršut što ima, on dečko jedino što može da probija su kvadrati stanova i to ako mu je redovna plata, pa je nakrckao nešto. Alibi bek, jedan korak napred, zalamanje i hop pas nazad ka štoperu.

Tako da, između Miljka i Živka, biram ipak opciju kojoj se mogu smejati tokom utakmice, a to je Miljko.
 

Dzo

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
286
Reaction score
942
Локација
013
Сезонске карте за предстојећу сезону, вероватно од четвртка.
 

Прилози

  • 20210712_134452.jpg
    20210712_134452.jpg
    94,6 KB · Прегледа: 95

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Screenshot_20210712-102938_Instagram.jpg

Kaže Joja u opisu slike koju je postavio na instagramu: "Lagana pričica sa Miljkonijem"!

„Nisam igrač koji će da uzme loptu, pređe petoricu igrača i postigne gol, a sad su očekivanja takva“

Jojiću niko ni ne očekuje da pređeš 5 igrača, već da budeš radilica na sredini terena, da se ubacuješ iz drugog plana, da pomažeš u organizaciji igre ofanzivnom veznom, da se ne odbijaš od igrača u duelu kao da si kadet.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Ovaj sastav bi se namučio i u drugoj ligi.
Nemojte da se zajebavamo. Ovo je tim ortaka i veguna koji igraju na vraćku. Gledamo horor uživo iz sezone u sezonu.

Klub je u minusu 33 miliona, što znači dogodine magičnih 50, vi razglabate o formacijama. Osvestite se!

Ниси ти брате гледао како је Дача развалио на припремним утакмицама. И Миљкон се поправио. А довели смо и новог/старог нападача сад је то већ респектабилно, имамо читавог једног нападача, ваљда га здравље послужи, добро послужи.
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.143
Reaction score
27.925
Локација
Из Чикага (моји...)
Све указује да ће ово ће бити најгора сезона ФК Партизан од сезоне '78/'79. Иста ће завршити у октобру као и, углавном, све последњих година. И онда опет иду шупље приче које се иначе врте од стране ''управе''. Мада, и њих је све мање јер су се изгледа и они сморили од лагарија, а и људе то све скупа све мање занима. И тако све док се не деси неки брејк као у баскету. И то је све што треба да знате о ФК Партизан на данашњи дан.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top