Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
Jović će igrati ovu sezonu kod nas i to je to
Bas tako
Ako bude dobar na jesen, on vec u zimu nece vise biti nas vrv ce ostati jos to prolece kod nas ali kao vec prodat igrac

Nadam se da ga nećemo pustiti ispod 10-15 miliona.
Kapiram da je 5 milki neki maksimum ALI apsolutno je nebitno, otisao za 5 miliona ili 50 ili 500 miliona - te pare klub nece videti a mi cemo za pojacanja dovoditi nasu decu koju niko nece (il smo ih vec sve doveli?!)
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pravo pitanje je zasto mali Bojat nije na ovim pripremama?
Ni Zivkovic nije kalibar za prvog beka ali je za Miljkona izmislio fudbal.

@SpejsNigrutin proguraj i prosiri ideju adminima! :D
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
20210619_164550.gif

Ovo sam postavio pre koji dan, na jucerasnjoj utakmici se zabio i odbio od rivala kao da je decak od 16 godina... Ovo pretrcavanje kad sam video na finalu, osecao sam se toliko jadno kao da sam ja bio pretrcan.

Kaze Stanojevic, bili su agresivniji i brzi u prvom poluvremenu. Pa svaki profesionalni fudbaler je brzi i jaci od Jojica, Miljkovica, Vujacica, Pantica, Stulica, Pavlovica, Markovica...

Klizeci startovi Slovenaca i ulasci u duel igru su pokazali nasim vedetama kako se igra muski i kako to igraju profesionalci.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Ne znam da li da se smejem ili da placem..svakako od muke...jel realno jebeno da profesionalni fudbaler ovako doda loptu saigracu??
Тешке ноге, није у ритму.
Уметност је селектирати овако спору и трому екипу. Сваки мало бржи играч ће нам бити проблем макар се радило о неком Богуновићу. Мада шта ће нам брзина...ми играмо на посед тика-така, брзи играчи би само убрзавали ритам и журили беспотребно.
Имали смо ми и раније неких селекција које су биле баш споре и троме али колико ја памтим ова екипа је превазишла све у том погледу. Човек тражи агресију, а нема брзину....
 
Последња измена:
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467
Čovek je prošle sezone imao najgori učinak od 1987-88 i dalje je trener. Vodi govna iz mozzartsporta na pripreme, ista govna koja su prethodno pljuvala po svakom treneru Partizana. Ne pamtim kada je neki trener imao ovoliko nezasluzen kredit.

Samo jos da se ne pojavi na utakmici jer je morao opet da svedoci terzicu i to je to. Jbte, kad se setim pljuvanja po Grantu, Vermezu, Djukicu, Milinkovicu, Tomicu, Savi a nisu ni priblizno napravili sranja kao ovaj. Skidam mu kapu za marketing.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Pa od kvarteta Suma, Sadik, Natko, Asano ostao još samo Natko da se skloni.Razlog su godine iako je brži od njegovih ljubimaca.
Treba sačekati početak sezone i da se vidi dal on zaista misli da mu tim koji je počeo protiv Mure bude standardan uz par izmena.
Zato sam ja pisao od oktobra prošle godine da moramo odmah promeniti trenera, ako je samo delić istina od ovoga imaćemo mnogo loš tim, o igri da i ne pišemo.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ovaj tekst ne bi bio uopšte problem da u ekipi nemaš vedete koji su na istoj fizičkoj spremi i snazi.

Ni Suma ni Natko ne vredi 600 hiljada godišnje, a isto tako Marković, Jojić, Stojković, Pantić, Miljković zajedno ne vrede da im daš zbirno 600 hiljada.

Tim nam je olupina i tim je još prošlog leta trebalo skroz remontovati, a ne pridružiti mu isti profil igrača.

Meni nije jasno kako Stanojeviću ne radi ego, ej protiv sebe imaš nikad jačeg rivala, koji dovodi fudbalere, od tri derbija, izvućemo jedan remi, a u ova dva će nas nalupati, ako nešto iz korena ne promenimo.

Asano nije sklonjen zbog Stanojevića, Sadik je prodat da bi klub mogao "živeti", Suma po postu jednog forumaša nije primio platu 5 meseci i odbijao je trenirati.
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
629
Reaction score
2.053
Mozda i nema veze sa ovime ali ipak ima:
Posle 40 godina jedva dobijem uput za ocnog lekara- medicina rada. Odem i zgrozim se. Razmak zenica mere lenjirom, plasticnim providnom, verovatno ima dete u osnovnoj pa kad je polomilo lenjir moze da posluzi u ordinaciji.
Sav posao obavi se zamenom staklica-procitaj ovaj red, promeni staklice, jel bolje , ako nije drugi staklici..... Ubih se pricajuci joj da mi je desno oko losije. Jok- ista dioptrija za oba....
Jebote mogu i ja da radim ovo. Sta ce joj godine ucenja i studiranja.
Ionako joj ja sve kazem.
Jednako verujem i da Stanojevic ima diplomu.
Al samo diploma ne radi posao.
Uostalom on je ovde samo zato sto je nemač pojma
Verujem da ima i diplomu i specijalizaciju
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Partizan - Mančester 25.10.2019.

Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić, Suma, Asano – Sadik.
Trener Savo Milošević

Partizan - Zvezda 25.05.2021.

Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – L. Marković, Jojić, Jović – Holender.
Trener ?

Partizan - Mura 26.06.2021.

Popović - Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović, Šćekić, Jojić, Lutovac, Pavlović, Pantić, Štulić.
Trener?

Ako neko misli da ovo može biti slučajno, blago njemu...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
То је већ традиција: наиђе добра генерација > распродаш све > од тих пара не уложиш скоро ништа > у све већим дуговима си упркос тој штедњи.
Распродаје се екипа у свакој прилици, улаже се мало у неадекватне замене и све под паролом "Живимо од трансфера" , "прелазни рок је жива ствар"
Прелазни рок под Савом кад су дошли Асано и остали је показао да они могу фино да уложе - кад хоће.....а кад дође време за распродају онда нема никаквих кочница. Воле да се коцкају са резултатима клуба јер могу да добију много, а не губе ништа јер Партизан није приватан клуб не улажу своје паре.
 
Последња измена:

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Savo je od tog Junajteda došao do toga da ga sa istom tom ekipom tralalatović pobeđuje 3 puta u mesec i po dana, a njihov najplaćeniji igrač ima malo jaču platu od naših rezervi i talenata poput Jovića, od ekipe kojoj su golman i zadnji vezni kvalitetniji od naših, a na svim drugim pozicijama su slabiji.
Pa veća je sramota taj poraz u kupu, nego poraz od državnog projekta u finalu. Došli smo do toga da jedan Šefkija izgleda poput Mbapea, a Novi Pazar da je naspram nas PSŽ.
Što se tiče teme Natko/Suma, pa kod Save je Suma imao prednost na početku sezonu u odnosu na Natka. I Savo je uvideo da obojica ne mogu zajedno igrati.

Promenio je način igre za 180 stepeni, doveo Ćurčića, a Đuričić ga napustio. Pričao što priča sada Stanoje, a to je da ima ekipu za titulu, a taj tim bi osvojio titulu nikad, a možda ni tada, sve i da su regularni uslovi. Ako ste vi zaboravili kako smo jadno izgledali na početku sezone, ja nisam. A neki forumaši su mi interesantni sada koji se pozivaju na Savu, a Savu u letnjim mesecima terali i pisali sve što sada pišu za Stanojevića. Prelistajte slobodno temu sa kraja sezone 19/20 i početka sezone 20/21.
Ja sam čak i tada podržavao Savu ali pod uslovom da raskurca ovu luzersku i amatersku ekipu i tako spasi sebe i klub ali očigledno nije imao snage i volje za tako nešto.

Savin Partizan je bio ista ikebana kao i ovaj što, samo je imao par igrača u napadu koji su činili fudbal lepšim ali ne i takmičarskim i tako dali lepši izgled ikebani. Savo je imao veliki rast forme ekipe u jesenjem delu, a isto tako veliki pad ekipe je počeo posle zimskih priprema i doživeo totalni fijasko posle letnjih. Sad da li će nešto izvući iz toga i biti pametniji za dalji tok karijere, ne znam, da li će sutra voditi neki Viljareal moguće je, isto koliko je moguće da dalje od Olimpije ne dogura, sve je do njega i njegovog ega.

E, sad što se tiče Stanojevića. Apsolutno me je razočarao sa izborom pojedinih igrača i da sam neki kurac u klubu, sad bismo na pripremama uveliko imali novog trenera i to stranca. Džabe mu predan rad i znanje o fudbalu kad forsira neke igrače koji su mogli igrati fudbal 2007. godine. Dakle, šut karta je već trebala uslediti i nije kasno da usledi sada, da novi trener spasi što se spasti može.

I Savo i Stanoje su idealni treneri za ovakav Partizan kojem je cilj prodaja klinaca i menadžerisanje, za nešto ambicioznije potreban je stranac, jer ne verujem da u domaćem fudbalu imamo novog Marka Nikolića.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Mene ne zanimaju ni Savo, ni Stanojević, niti bilo ko drugi lično. Niti su mi simpatični, niti nesimpatični, gledam samo kako nam izgleda klub pod jednim a kako pod drugim. @Matke22 je potpuno u pravu, da je sreće, nas bi trenirao ozbiljan stranac, ali to nam neće biti dozvoljeno nikada. Samo kažem da mi na današnji dan možemo da sastavimo neuporedivo jači tim od ovog koji iz nekog interesa forsira sadašnji trener.

Da li mi imamo u sastavu bilo kog fudbalera boljeg od Natka i Sume, kakvi god da su? Da li je logično da u vreme kada svi ozbiljni timovi pritiskaju zadnju liniju do peterca i kada centarhalfovi moraju da imaju kakvu takvu tehniku, Sjeničanin i Vujačić imaju prednost u odnosu na Banjaka? Ako već nismo imali napadača, da li je bolje da napred igraju Jojić i Holender ili Marković i Suma, opet kakvi god da su? Niko priseban ne kaže da su Banjak, Suma, Marković neki genijalni igrači, ali u odnosu na ove koji forsira trener, oni jesu genijalni. Kao i Živković u odnosu na Miljkovića, na primer. Ali to sve navodim kao primer. Ništa nemam protiv tih momaka, ali oni ne da nisu za Partizan, u stanju u kome su, nisu ni za iole ozbiljan fudbal uopšte. Razumem i da prodajemo igrače, razumem da nema para, da je uprava lopovska i nesposobna, ali ne razumem da nam neuporedivo bolji igrači sede na klupi a slabiji igraju. Sasvim je očigledno da naš trener ima neke interese, lične ili neke druge, koji se ne poklapaju sa interesima kluba, a to me već veoma zanima.

Da ne kvarim više, danas je divan dan, sjajne stvari se događaju u KK, svečarska je atmosfera. A za FK ako već mora da bude ikebana, ja navijam da bude lepa ikebana, odmah potpisujem da gubimo sve redom od Surdulice do Lučana a rasturamo taj državni projekat i nadigravamo se sa Mančesterom, kad već ne može i jedno i drugo, a svi ovde znamo zašto ne može. Ali makar ne moramo sami da skidamo gaće, što bi rekao onaj Piroćanac...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA



Ako ništa drugo makar rade jako, još kad bi taj trening radili profesionalci i fudbalski znalci, a ne amateri, možda bismo i mogli uraditi nešto u ovoj sezoni.


Nadam se da je mnogo jači štoper, nego što je pevač.
Izbor izvođača i pesme. :clap
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top