Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.514
Reaction score
29.302
Локација
Novi Sad

Napusava Stanoje pomalo, dosta je cutanja i pravljenja price "sve je super, prvenstvo je regularno" .... nije jako, moze i jace, ali nek je poceo pa sta bude dalje. Necemo da skidamo gace do kraja, BORBA BRE, ZA KLUB, ZA GRB, ZA GROBARE!!!

..... a onda - kud koji mili moji, od uprave preko trenera pa do pojedinih igraca... Videcemo sta ce biti!!
GAZI STANOJE!
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Vonja ova prica oko Fejse... Nemoguce da lik ne moze da se se spremi toliko dugo jebeno, mozda se zamerio nesto Vezari ili matorom Udbasu. Tipa da zeli da ima normalnu isplatu plata, na primer.
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.933
Reaction score
7.320
Локација
Banja Luka
A Stanojevic kao Kalimero. Svi krivi...
Krivi su ti oni metuzalemi u upravi sto su ti karinu od ekipe napravili, gde niti plate imaju niti ista. nek imamo 16 zadnjih veznih, koji ukupno 20 minuta ne mogu da spoje da im se ne otkaci nesto i budu na bolovanju. Bendžamin Baton ekipa.
Po njima ospi, lako cemo mi sa ovom bagrom da se mlatimo na terenu
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Koja je ovo demagogija Stanojeviću? Zašto nisi digao buku tokom zimskog prelaznog roka? Iznenađen si što kradu? Imaš tim prepun rekreativaca i invalida. Pa taj Jojić kopačke ne može čistiti Ivaniću, može da mu bude zamena kao što mu je Krstičić zamena. Što ti Marković ne rešava derbije kao što ih rešava Kataiji? I ajde što nisu ni približni njima, nego što nisi to ispravio tokom zime. Nisi doveo ofanzivnog veznog i nisi doveo krilo. I sada umesto da nam stranci igraju na poziciji polušpica i krila, nama igraju ovi koji se graniče sa poluamaterizmom. I bolje bi bilo da izgubimo od Čukaričkog danas nego da pričaju kako su rešili titulu derbijem.

A što se tiče derbija, naša je sreća samo ta što su ovi preko puta ziheraši, da nisu dali bi nam 3-4 komada. Mada ne bi me čudilo da nam daju, a ti i onda krivi sudije, a ne ovaj tim koji samo liči na profesionalni, a u stvari je malo jači livadarski tim.
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
691
Reaction score
1.927
Jel može bar ove dve nedelje podrška za igrače i trenera, pošto se borimo za titulu?
Ili ćemo samo nastaviti da seremo, i da dolazimo po 200 nas na utakmicu? I posle se čudimo nešto kao i imamo obraz da pljujemo nešto...
Ovi igrači koji se pljuju su svemirski brod u odnosu kakvi smo mi navijači.
I sada ko zaslužuje tituli, vi i ja sigurno ne.
Ali igrači sigurno da.

Srećno danas Partizane
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ne borimo se za titulu, a to će derbi i pokazati. Borba za titulu možda po tabeli, a titula je izgubljena zimus. Što mu neko od novinara ne postavi pitanje o zimskom prelaznom roku? Što ga ne pita neko zašto je tim prepun amatera i poluzdravih igrača?

Ko uopšte veruje u titulu, ja sam ubeđen da ne veruje ni igrači. Znaju i oni za koliko klasa su lošiji od rivala.

Žao mi je samo što sam verovao i što sam se nadao, a nikad ovaj osećaj nisam imao prema fk-u koji sad imam, a to je da mi se gadi. Svake godine posle odlaska Marka sam verovao da će se promeniti nešto i da ćemo se pojačati kako treba i svaki put ispadao budala.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.749
Reaction score
29.595
Локација
Beograd
Pa kakav je ko od nas ,,ispao,, filozofsko je pitanje, ali svako ko ima navijački ,,staž,, voljenja i bodrenja Partizana od bar nekoliko godina (ili decenija) iz iskustva zna da se mi pojačavamo...retko kad...

U većini slučajeva samo prodajemo (ili teramo) najbolje...a dovodimo jeftinije...

Bilo je i onih prelaznih rokova, nije da nije, (a i dolaska igrača) gde smo se zaista stvarno pojačali, Borota, Hatunić, Santrač; Vokri, Đurovski, Katanec; Moreira, Žuka, Dijarrra, Kleo, Leonardo, Everton, Đurđević...ali sve ono drugo, bilo je...daj da neko, bilo ko, dođe...kad je već neko (bitan) otišao...

Ali dobro, odvede me Matke u neku PFC nostalgiju, daj da mi pobedimo večeras...pa posle da mislimo na sutra...
Jer...
Bili mi jači ili slabiji od nekog, fudbal je takva igra da u njemu pobedi...kako kad i kako ko.
I ne baš uvek onaj koji je jači!
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
@Matke22

Niti je Stanoje zadužen za dovođenje igrača, niti bi dizanje buke doprinelo nečemu u trenutku kada si prvi na tabeli, bez poraza. Stanoje iz ovog tima izvlači maksimum (u 90 posto utakmica), i zbog toga on i većina prvotimaca moraju da imaju našu podršku. Piše ti dole: "Saša Zdjelar vojnik Partizana!", a dozvolio si sebi da napišeš, citiram: "Bolje bi bilo da izgubimo od Čukaričkog danas nego da pričaju kako su rešili titulu derbijem."
Pa taj Zdjelar gine na svakoj utakmici, da bismo uopšte bili u ovakvoj poziciji. I ne samo Zdjelar. Je l treba sve da ih ostavimo na vetrometini zbog govnjive uprave i da razmaženo pljuckamo jer nam se ne sviđa izbor igrača.
JEBALO VAS TAKVO NAVIJANJE ZA PARTIZAN!!!
Podrška svakome ko doprinosi svakoj sledećoj pobedi, a to su trenutno ovaj trener i ovi igrači.
A ti ako znaš da će nam cigani dati 3-4 komada, onda se spremi za taj dan, dođi u rupu i pokaži ljubav tako što ćeš da navijaš i kad bude 4:0. Ako nećeš, ima po svetu raznih Reala i Psžova, oni pobeđuju uglavnom svake nedelje i svake godine, u napadu imaju Nejmare i Benzeme, kontam da ti je to po ukusu...
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
972
Reaction score
4.348
Локација
Nis
Naostrtite se danas. Ako pobedimo bice opet kukanja kako smo jedva pobedili, a ako izgubimo bice 100 komentara pljuvacina. Matke pise kao da je Stanoje deo uprave?!...jel realno po vama da stanoje pljuje po upravi a posle kao sprema ekipu protiv cukarickog?!
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.933
Reaction score
7.320
Локација
Banja Luka
Jojic je najveci gospodin koji je ikad igrao kod nas. Zasto?
Pa onako lagano treniras, igras a zaradjujes grdne pare i pri tom te bas kurac boli, samo kosicu namjestis.
Najzalije mi je Zdjelara, decko ce poginuti sa ovim amaterima...
Pu sta smo docekali jebem te fudbale
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
U ravni do izbora a posle izbora zna se. Svaka cast Sasi Ilicu na postenoj utakmici,nismo mi udbaska govna kao Lalatovic i Stankovic dva pseta bez trunke morala da namestamo. Nama treba 18 novih igraca a za ove Kvislinge u upravi zna se sto hladnija celija u nekom KPZ. Komicno je koliko smo pali u formi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top