Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Inace Surbatovic je lik koji nije primao platu samo u savezu slepih i slabovidih posto znam da je bio sekretar i u atletskom savezu beograda i u biciklistickom savezu iako nije znao gde su im kancelarije i clan je uvek oko 4-5 dobro placenih upravnih odbora. Moralno je tu negde sa Terzom,ambicija mu je nebo a realne mogucnosti kasir u Maksiju. Takvim ljudima treba oduzeti gradjanska prava bukvalno. Volim kad slave unapred i kad prave peder bal na vodi,pobedicemo ih Miljkovicevim centarsutom sa 40 metara,usta ih jebem.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
znate me ovde svi vise manje, znate moje stavove..

ja sam onaj sto vidi da je noga u gangreni i predlazem amputaciju do kuka (5. ligu) a to naravno ne znaci da ne volim Partizan.

Stanoja ne mogu ocima da vidim (kao trenera)
Jug ne mogu ocima da vidim
o upravi da ne pricam
mnoge igrace isto ne mogu ocima da vidim.

Idem na sve utakmice kuci i pola gostovanja, osim poslednjih 4 derbija, jer ne pitajte kako znam ishod unapred bez obzira cemu se nadam.


Sutra idem, i to na Jug (prvi put od 2011)

11 godina nisam krocio na tu tribinu!

idem jer hocu da urlam

samo zvezdu mrzimo..

sisaj zvezdo kurac moj…

kurva je ciganska…

jedini razlog!

milion moje brace navijaca Partizana nije izaslo na jebene izbore!

bar 300 hiljada je glasalo za ovo.

sve ih jebem u usta, i svi su mi sutra braca!

10:0 0:10 boli me kurac!

samo da izbacim iz svoje duse sve sto se gomila od artmedije na ovamo.

i gomilace se i dalje, a u nama bunt ne raste nego se gasi.


Lamin Dijara za predsednika Partizana,

cigani klosari bice dana.
 

baros

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2006
Порука
96
Reaction score
580
Nadam se da ce trener prevazici svoj ego i tvrdoglavost, i ostaviti Jojica na klupi, pre Natka. Nadam se i da ce se setiti sta je bila prevaga na derbijima u prvom mandatu, a to je u meso neprijatelja od 1.min, dva tri ostra faula od starta, da se pokazu zubi, i u to ime Zdjelar i Jevtovic u paru. Nadam se i da nema cekalice, batadjorizam-bice gol nekad, , nego od starta presija i presija da se POVEDE i da se prebaci breme pritiska na govna. Nadam se i da Terza ima to nesto vise od obicnog u sebi, da ce sutra to pokazati, i da nece ostati samo na pamcenju bila ona stativa...
Nadam se da cemo navijati kao onomad u kupu "Partizan i samo Partizan".
Znam da je realnost da po kvalitetu pobeda dodje mozda 1 u 5 utakmica, koje bi igrali, ali nadam se da je sutra ta 1.
Za kraj, nadam se da cemo ti pokazati da sa svim podmetanjima nasem klubu, kvislinzima koje si nam instalirao, na sudbinu ovog derbija ne mozes uticati, jer mi smo ipak Partizan, Govno C S.
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Meni je ovo vrh što su cigani uradili... toliko su neinventivni da ni uvredu ne mogu da smisle.

Mala digresija ali me podsetilo i kad su „vređali” Vujoševića puštanjem Cecine pesme kukavica sa razglasa, scena kada u krupnom kadru istetovirani lik u majici Četnici Sever peva stih „sa mnom spavaš, druga ti je nesanica” (kao da su mu pevali nas jebeš, a drugu voliš, što i jeste bio slučaj) mi i dalje izmami osmeh kad čujem tu pesmu negde.

Slažem se, ali to je važilo dok su kod nas igrali pit bulovi i muškarčine. Ovi danas su skoro svi mekani. Tako su selektirani. Njih poremeti zvižduk sa stadiona. Kežman na primer uživao dok mu publika zviždi, tad obično igra najbolje.

Naveo sam više kao primere da smo sasvim solidno prolazili kad počnu te njihove igrarije. Okolnosti, timovi, momenti u kojima smo su svakako drugačiji. Ono oko čega se ne bih složio je to da su ekipe iz tih derbija koje sam naveo bile toliko veće muškarčine i pit bulovi od sastava koji će izaći sutra. Golove su im pored Vukića i Drinčića na tim mečevima davali i Šćepović i Kojić, a ima ovaj forum arhivu kakvim su „muškarčinama” njih dvojica bila smatrana.

Meč u Novom Pazaru je na mene ostavio utisak da ovaj tim jeste tim sa mudima (iako u tim i ostalim mečevima lige jeste i ogromna razlika u kvalitetu), proslave golova cele jeseni, posebno oba meča protiv Kolubare gde i komentatori arene podrugljivo komentarišu da igrači Partizana slave golove kao da su nešto osvojili, je ono što meni lično daje kakvu-takvu nadu da ću u subotu videti nešto drugačije od onoga što gledamo u rupi već neko vreme.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.454
Локација
tamo daleko...

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Golove su im pored Vukića i Drinčića na tim mečevima davali i Šćepović i Kojić, a ima ovaj forum arhivu kakvim su „muškarčinama” njih dvojica bila smatrana.
I Šćepović, a pogotovo Kojić imaju veća muda od ovih danas. Na stranu što je Šćepović antipatičan. Ali to ne znači da nije prljav i tvrd igrač. Ja ne verujem da ćemo skorije imali borce kao na tadašnjem derbiju i čuvena 2 penala za cigane.
 

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
547
Reaction score
1.003
Vreme je da Markovic da gol na derbiju.
Iznudio je onaj auto gol, kada smo izgubili 2-3. Svi su ocekivali pobedu, iako je rupa, on brz u pm.

Ajde sad, iskusan si valjda!

Jovic , ne zelim da vredjam i omalovazavam, ali sad sledi "ali" vreme ti je klinac da ga munes. Dao si Fa(e)jnordu, vreme je ... Budi Mitar, a ne Marekec. Mada od Markeca ako ne sad, onda kopacke o klin.

Kako umemo i znamo da ih bijemo.

Pobedjivali smo ih u kupu kada smo bili mnogo veci autsajderi (Ostoja).

Derbi je. Kakva motivacija. Razbi stoku. Cvrsto i pametno. I gol kada se strvori sansa. Riki ce da umuva svoj jedan. Ali ajde Terza, Markec ili neko remek-delo Urosevica, neka glava stopera. Nathko-tatko isto, igrace valjda, Menineg.
Samo trpaj. Trebace bar 2 verovatno.

Ne svidja mi se menjanje golmana u principu i ne znam ekipu koja to radi. Celavi je zasluziio sansu.

Stanoje video si gde si dosao. Sto su ti ( I ko?) obecali regularnost, okaci macku o rep. Eto te sa sve ludackom kolsuljom po Bg-u.

Przi ih. Napravi taktiku. I posle u svlacionici da vas gledamo kako pevate "OOOO JEBI CIGANE" :partizan-fan:

Ja ne idem u bitku po tome kolika me sila prati, nego po tome koliku svetinju branim. Sutra je to nase geslo.

Igrajte tango smrti za grobare, pa taman kao da nam je zadnji svima.
 
Последња измена:

Ranger

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
24
Reaction score
28
Локација
Beograd
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
349
Reaction score
2.402
Локација
Beograd
Bas sam nekako pesimista, ne ocekujem nista sutra zahvaljujuci proslom derbiju i ovim kiksevima u ligi iako znam da je to manje vise najmanje do Stanoja i igraca… Ali duboooko nesto u meni i dalje oseca zakljucavanje najdubljeg stadiona u ovoj drzavi, jako cudan osecaj imam, uvek sam iscekivao derbi nalozen ko majmuncina ali danas je drugacije nekako, neki osecaj ni toplo ni hladno ali opet duboko negde osecam jebanje kurvetine udbaske sutra…
Sutra nista fer plej, nista izbijanje lopte u aut ako neki cigać lezi, nista bacanje koske posle faula nekog, samo jako samo u kolena i u glavu kramponima po mogucnosti, ali to tek tamo posle 90og ako imamo povoljan rezultat :partizan-fan: :napred-partizan:
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
Ocekujem tvrdu utakmicu, bez puno sansi. ciganske drolje ne zure nigdje, jer imaju prednost bodovnu, i prijateljske do kraja play off-a, od nas ocekujem sve sto nisam vidio u zadnjih par derbija. Pritisnite, tucite, grizite, radite sve sto treba za pobjedu! Ajmo Crno-Beli, ajmo Grobari!!!
 

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Bez obzira na sva dešavanja samo pobeda nas održava u trci za titulu. Pobeda je uslov da se borimo dalje do poslednjeg kola. Sve osim pobede je izgubljena titula.

Stručni štab mora da pripremi igrace fizicki i psihički za sutrašnji mec, a naročito takticki. Ne smeju da nam se ponove derbiji iz ove sezone. Verujem u to da su našli adekvatne taktičke odgovore i pripremili ekipu shodno karakteristikama nasih igraca da odgovore na njihovu formaciju i taktiku. Imalo smo 2 derbija, ponovili su dosta stvari na oba i napravili nam dosta problema, ne sme da nam se desi i 3. put.

Svi moraju da daju minimum svoj maksimum, a biće potrebno i preko toga. Za neke će biti to da odigraju utakmicu života, kao finale LS.
Verujem da mogu.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.248
Reaction score
3.642
Mislim da će prvih 10min utakmice pokazati naše opredjeljenje.

Ako krenemo oprezno, sa onom mrtvom defanzivom koju Stanojević zna da forsira, znaće se na početku utakmice ishod meča.

Nadam se da će odstupiti od tih glupih "taktičkih" zamisli i izostaviti Jojića iz prve postave jer je najgori u duelu od svih igrača u njiva ligi i razmišlja sporo, trom je, nema krvi u njemu.

Nama sutra treba 11 ratnika, a ne neko ko će se odbijati u duelu.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.968
Локација
Kobasicarija "Venac".
Imali smo +5 na polusezoni. Losom igrom i sudijskim sakacenjima pali na -2 pred start plej ofa. Vec izgubili od cigana, i to ne tako davno. Odavno ih i nismo pobedili.
optimizam gradim na prostoj cinjenici da je sutra ipak novi mec…doduse, sa istim igracima i trenerom
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top