Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.767
Локација
Beograd
Ovo je trebao da dobije drugi tim Partizana sa klincima u njemu - ako ne dobije, znači da ti igrači i nisu za Partizan...
Ali, eto, igrao je raspoloživi prvi tim, koji se obrukao, međutim - ništa strašno, nije nam ni prvi ni poslednji put - svaka generacija navijača dobija to od našeg Partizana na poklon.
Ali, penali su bili smehotres! :buhaha
Ovi iz Sirmiuma pokušavaju da prebace crkvu, a ovi naši šutiraju malo gore od mene, koji nisam šutnuo penal zadnjih 20 godina. I ne igram fudbal zadnjih 20 godina.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.750
Јебеш куп, то је трофеј који последњих година служи само као оправдање управи да смо ето неки успех остварили....а они су и финале сматрали успехом.

Ипак, без обзира на то, испасти од прволигаша из доњег дела табеле у 1/16 финала је срамота - историјска.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.407
Reaction score
37.995

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.629
Reaction score
8.476
Локација
Македонија
Prvo uvedes da ti igraju Urosevic(i to stopera), Diabate i Rikardo u jebenu Sremsku Mitrovicu celu utakmicu. Pa kad ce da dobije sansu mali Ilic da ti igra stopera ako ne na ovakvu utakmicu da rasteretis Urosevica. Pa kada ce ti igrati Bazdar ili taj Pavlovic ako je vec zalecio povredu ako ne sad? Nee bitno je da Rikardo crkava na jebenu livadu na budjavu kup utakmicu sa drugoligasem. Ima bre da ti igraju ove tkz rezerve (i mlade igrace) pa kad ce ako ne sada? Da malo grizu i pokazu da moze da se racuna na njima i u drugim situacijama.
Ali nee bitno je da se jebavaju ove koje ti vuku tim i ima da se raspadaju sledeceg meseca a za njih nemas zamenu u jace utakmice. PA bolje je da improviziras tu na jebeno 1/16 kupa nego da moras da krpis u neku bitniju utakmicu sa igracima koje nisi smetao da su dostojni da igraju i to 1/16 finale.
I iz aviona vidis u drugom poluvremenu da ti ne ide da je kurcobolja porasla da se samo onako igra zato sto mora i ti izvrsavas samo 1 ( JEDNU) zamenu (Lutovac) druga je bila prinudna.
Gledaju (Petric, nadj pandurovic) kao neka telad i ni kurcem da mrdnu, pa ubaci bre neki mladji da se bar malo rastrce olabavi Rikarda i Diabatea.

I na kraju kakva sam ja lobanja sto sam potrosio skoro 2 sata svog zivota da gledam ovo i to sa mobilnog telefona.


vazuro nataknem te na kolac da molis da te ubiju, vucelicu pa kakava si ti smradina da bi te bacio u rezervoar sa piranama ne bi te pojeli zato sto si smradina toksicna.
 

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
546
Reaction score
2.176
Локација
45
Куп као такмичење за мене одавно представља само прилику да се посеремо циганима на титулу и дуплу круну, тако да остаје жал што ћемо то пропустити.
Што се саме бламаже тиче - на све те ствари ми смо давно навикли. @Laze_PFC рекао све што мислим.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.229
Reaction score
4.051
Локација
Uvek uz Partizan
Zapamtio sam i BSK i Timok tako da mi je ovo prošlo lagano, nisam se iznervirao ni najmanje. Što je najgore opet će nas ovo zadesiti...
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Bio je i Železnik 1-4 na JNA, oni sa 2 igrača manje. I to je istorijska blamaža.
 

guzakom

Grobar
Учлањен(а)
15.12.2007
Порука
402
Reaction score
993
Локација
Pozarevac
Bila je i Iskra Bugojno 1988,a i Zemun 1999 pamtim te blamaže posle penala.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top