Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.754
Reaction score
6.287
Izvini Filipa Kljajicu… Stevanovic ako misli da je golman neko ga je debelo slagao. Ide parabola zsa 40 m i prima gol. Cime si batice mislio i hteo da odbranis kad nisi hteo rukama? Kurcem. Nemojmo se zajebavati. O upravi i svemu ne bih. Sve je jasno.
P.s još jednom Filipa izvini
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Ali Markec i Zeka?!?
Jednog pokupili sa broda u smiraj dana, drugi došao gladan ko asket, tako je i igrao.
Da se neko ne uvredi, Ja bi obojio u crno ovaj deo foruma pa da mu dajemo sedam , četrdeset dana ili pola godine, dok nam ne svane. Totalna apatija na svim nivoima.
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.360
Reaction score
1.924
Локација
Gde god ti da igras...
Ja ne znam dal je Duljaj toliko glup da misli da nesto moze da uradi, promeni ili je isto govno kao njegove prethodnik i svi u FKP ali svi! Kad dodje dan i pacovi krenu da napustaju brod koji vec u uveliko tone, ne ostaviti u klubu NIKOG ko je radio u okupiranom Partizanu u zadnjih 6,7 godina. Od cistacica do Vucele smrada svi da odu!!!
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.226
Reaction score
4.038
Локација
Uvek uz Partizan
Duljaj da podnese ostavku. Marković, Jojić i Miljković iz prošle sezone su amateri i sa njima bi ove sezone plasman bio isti ako ne i gori. To očigledno treba da se napiše na naslovnu stranu foruma. Ova situacija u kojoj se nalazimo je najmanje takva zbog igračkog kadra, a najviše zbog društva u kome živimo.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.070
Reaction score
8.373
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Mržnja. To je nešto što je ovu zemlju dovelo do ovde, i što nas čini lošim ljudima. Namerno nas čine nemoćnima jer iz velike nemoći se radja ogromna mržnja i tad čovek i batrganjem sebe dodatno ponizava i gubi dostojanstvo!

Ne treba mrzeti, ne treba izrastati u još goru osobu. Mržnja vodi prvog čoveka ovde, aka wanna be hooligan, vodja sa severa...
Treba upamtiti i razracunati se kada za to dodje vreme... al stvarno poravnati račune kad umobolnik bude svrgnut novim 5.oktobrom (jer na normalan način nece hteti) a ne ko 2000. demokrate da puste iste zlotvore da nas truju i jebu u mozak i 20 god kasnije!

Ne znam jesam li i jedan post napisao ovde u ovoj sezoni... znao sam sta sledi, probao sam da se držim po strani i koliko je moguće ne nerviram i čuvam živce.
Večeras sam pukao... jbt suze mi idu. Ne mogu da opišem ovo trenutno osećanje, ovako me nisu pogodili ni mnogi tezi porazi i blamaze u zadnjih 30 godina. Ovo je tako bolno da je nemoguće ni objasniti... da te toliko neko mrzi i leci komplekse i dovede u situaciju da se ovako klub blamira i da je pred raspadom.

Godinama smo skupljali bodove za taj jebeni koeficijent, skupili više nego svi ostalo zajedno, i nagrada za to nam je prepustanje mesta u ls i le polu amaterskim klubovina koji ce biti kante za gol razliku.
Jebo vas i koeficijent i srpski fudbal, udavite se u mržnji smradovi. Svi ovi tscovi i čukarički i picke materine ce se vratiti na svoj amaterski nivo kad ovo zlo prodje, ali mi nismo instanti poput njih, imamo ime, istoriju, tradiciju... izdici cemo se kad tad, koliko god nas vukli u blato i ponizavali.

Zato, ko sto rece Duljaj - živeće Partizan.
On čovek je to možda i jedino pametno i rekao/uradio od kad je poziciji trenera... nije on kriv, ne zeli on loše klubu, vec je samo pogresan lik u pogresno vreme, ba pogrešnom mestu. Nema njemu sta da se zameri... kao ni igračima, koji pored toga sto ne znaju, ni plate ne primaju...
A sve to planski sprovodi zna se ko i po čijem nalogu... majku vam svima jebem placenicku!

Držte se ljudi, preguracemo i ovo... niko nije doveka vladao!
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.631
Reaction score
8.801
Локација
"preko bare"
Nikoga mi ne treba da krivim do nas samih. Pustili smo da otjeraju Duleta i od tada ćutimo za sve što se dešava u svim klubovima JSD-a.

Sedmično nas se skupi preko 20 hiljada na košarkaškim utakmicama, ali nas nema ni hiljadu kada treba tjerati upravu. Nije ni čudo da rade šta hoće, bez ikakvih posljedica.

Pizdimo što naših "legendi" nema nigdje i ne oglašavaju se, a mi sjedimo za računarom i ljutito komentarišemo šta se dešava. Da ne pominjem one koji glasaju za ovog bolesnika.

Opet kažem, nisam tu i nemam pravo nikome da držim pridike, ali smo sami najviše krivi za sve ovo.
 

Mikula990

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
304
Reaction score
1.303
Локација
Pancevo
Svi na stadion kad prodje kazna.
Napusavati upravu i vodju , igrace podrzati.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.407
Локација
JNA
Kad izgubis dva puta od istog tima u 3 dana, znaci da su bolji od tebe ili si izgubio namerno! Nista drugo do sramota na sta lici tim Partizana, da ima neke prave face u timu izasao bi ispred i rekao sta je i kako! Ovako niti se ko oglasava , sto odgovara ovim retardima iz uprave!
A u krajnjem slucaju i samo smo krivi. Da ima neke pravde veceras bi goreo Stadion, bilo sve polupano upravo zbog Partizana! Ne bi mu naneli vecu stetu nego sto im nanosi ovaj dvojac sa kormilarom!
 

Kinzal

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
93
Reaction score
120
Локација
Sarajevo

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.460
Reaction score
2.231
Odakle pare za plate kada pare nema, a za one igre i ne treba da im se isplate plate.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.312
Reaction score
10.863
Локација
underground
Vec dugo vremena slabo ili nikako komentarisem Fk Partizan.
Glupo mi je da u ovoj situaciji komentarisem igrace trenere i igru.
Ali veceras Duljaj kaze "ako sam ja problem... "
Ne druze, nisi ti problem ali u kom zivotnom bablu moras da zivis da si i na trenutak pomislio da si ti resenje problema.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
157
Reaction score
938
Локација
Београд
Замерам једино играчима што ћуте и играју намерно лоше ко пичке, целу ову годину. За кога бре играте? Нека вам је на част! Играте лоше да бисте сјебали управу? Зашто се нисте обратили навијачима? Неприхватљиво, целокупан ансамбл против Партизана.
Light мотив овог форума: Свако ко је гласао за ову педерчину на власти, учини нам услугу и не излази опет, бар толико можеш, ако ти је имало стало до Партизана.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top