Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Možda Jovanović umesto Stevanovića?

Могуће, али нисам нигде нашао податак кога Сале планира за Арсенал, ако су у питању Крле и Јовановић, онда ће вероватно одморити Јовановића ову, али онда пада све на Робија... У сваком случају један од ове двојице ће морати да одигра и данас и у уторак, а ко је видећемо.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Milosh 024

Ne znam da li si pročitao tekst na koji je ova reakcija...bilo je na u92 i sportalu tekst o posećenosti naših utakmica...i to sramno, a pri tome namerno, predstavljena...
Konkretno mislim da su stavili da je na naše tri utakmice došlo nešto više od 9 hiljada, a tačna poseta je oko 14-15 hiljada...


Pročitao sam ali mi je ovde sad promakao sarkazam. :ziveli
 

Grobar_vu

Grobar
Учлањен(а)
28.08.2007
Порука
389
Reaction score
1
Локација
Vukovar CRNO-BELI GRAD
Pročitao sam da Marko ima bolove u kolenu pa će preskočiti duel sa ovim levatima...tako da će na mestu štopera biti Savić i Stanković.

A što se tiče LŠ, što i nije baš vezano za temu, nekako mi Savić deluje mnogo bolje od Marka jer Komar stalno zbog sigurnosti izbije loptu u aut. Dok Savić ima mirnoću i zna da stane na loptu. On je po meni protiv Šahtara odigrao kao Marko 5 tekmi zajedno. Jebiga možda mu je bio dan, ali daj bože da nije tako nego da je to rutina.

I srećno momcima sutra, samo agresivno, igramo kod kuće, pobeda neće doći u pitanje, ali bio bi nam potreban jedan rezultat sa 4-5 golova razlike za nas...
 

Злаја

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
712
Reaction score
11
Voša: Za Grobare 400, za Firmu 100 dindži

23. septembar 2010. 13:27

Uprava Vojvodine odredila cene karata za derbi protiv Partizana (3. oktobar). Za severnu tribinu 100, za istočnu 400 dinara.

Posle Spartaka i Arsenala, fudbalere Partizana očekuje najteži ispit u dosadašnjem toku prvenstvene sezone, jer će 3. oktobra gostovati Vojvodini u 7. kolu Jelen Superlige.

I da pozicije na tabeli to ne kažu bio bi to derbi, kao što i jeste svaki put, a FK Vojvodina je saopštila da će štampati 10.000 ulaznica.

Cene karata su različite. Najskuplje će biti za zapadnu tribinu: 500 dinara, a za istočnu, na koju obično dolaze gostujući navijači (u ovom slučaju Grobari) treba izdvojiti 400 dinara.

Karte za severnu tribinu, rezervisanu za domaću navijačku grupu Firma, koštaće samo 100 dinara.

Utakmica Vojvodina - Partizan biće odigrana u nedelju, 3. oktobra a početak je u 15.30 časova.

(MONDO)
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Какви комплексаши. :D Па да плаћају улаз на север, опет не би скупили више од оне шаке јада у свом рођеном граду.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.218
Reaction score
33.545
Локација
vaginamandibularia
samo mi jedno nije jasno, zašto mi njih častimo? Kad budu gostovali na JNA, za kavez cena karte nek bude 1000 dinara. Pička svima ( celoj ligi ) materina kad na Grobarima žele da se obogate..
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Шта се овде неће прочитати...то није политички став него умоболно схватање и расизам групе олоша и нерадника. Поносни на то што нису имали играче друге вере или боје коже? Посерем им се у уста и на тај понос.

Нису примитивци? Јок, нису...чуј, расисти у Чачку. Црнца су видели само у филмовима Едија Марфија, али ето, знају да црнци нису добри за њихову средину.

Какви људи, то је најобичнија багра нерадничка која фура некакве сумануте идеје које никада нису имале везе ни са српском традицијом нити са фудбалом. Поредити расизам са концептом Билбаоа је смешно.

Ништа против Чачка као средине, већ само против олоша и шљама.

Хајде да престанемо да причамо о томе и вратимо се Суперлиги.

hajde, u pravu si...ali moram da ti kažem svaka čast :clap
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Ovo se ponavalja unazad nekih 5-6 godina, ali ovaj put nisu nešto pretereali i kod nas je Istok 400 dinara, a ovo je ipak njima prilika da malo ućare.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Pa i nije toliko strasno, ja sam mislio da ce biti cijena jos veca, realno, na istocnoj smo tribini, a i cini mi se da je bila i 500 dinara ranije karta...
 

Dr.Hofmann

Guest
Jeste bilo je sezona kad je bila i 600 u Ns-u , ali tu je uvek odprilike ista +- 100 dinara..
 

Svinje_vracar

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2010
Порука
472
Reaction score
22
Realno gledano karta nije skupa, ali s obzirom na dodatne troskove, ukljucujuci i prevoz, gostovanje u novi sad nije bas toliko jeftino. Jos ako se na to doda, da je dve nedelje pre toga bilo gostovanje u cacku, nije lako finasijski istrpeti sve to. Ali ipak, je to nas, Partizan, i kao sto znamo...vredi svaku paru potrosenu, na njega.
 

Vexen

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2008
Порука
274
Reaction score
9
Морате имати у виду да је то бочна трибина и морате је посматрати као такву. Исток је и код нас 400. Е сад, то што ту долазе најватренији навијачи и што ће ту бити навијачки коп, то је друго. Била је карта и 600 и 500 динара.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Doleću 'golubovi' sa severa Bačke 23.09.2010. - 13:31
740.jpg
Partizan u petak od 19.00h otvara 6. kolo Jelen Super lige Srbije na svom stadionu utakmicom protiv Spartak Zlatibor vode.

Subotičani su poslednjih godina postali respektabilan rival u našim okvirima, zadajući dosta muka najboljim klubovima, kako na domaćem terenu, tako i na gostovanjima. Prošle sezone „zakinuli“ su crno-bele za 2 boda, stoga tu lekciju ne treba ponovo učiti, posebno sada, kada su crno-beli u zaletu forme. Iz tabora „golubova“ dopiru optimistički tonovi iz usta najboljeg strelca Ubiparipa, a pored njega tu su i iskusni Bratić, Mirić, kapiten Torbica, Šarac, i naš Stevanović. Tim za respekt...

Crno-beli su, pak, u situaciji da igraju na 3 fronta, a to nameće veliki fond spremnih igrača, što u ovom trenutku crno-beli i poseduju. Osim Krstajića i Jovanovića (oporavljaju se za Arsenal), svi su orni i spremni za novo vojevanje. Trener Stanojević odlično zna šta ga iščekuje i da su svi rivali iz domaće lige maksimalno „ našpanovani“ na Partizan, pa shodno tome i priprema ekipu. Na Arsenal je zabranjeno misliti do posle meča u petak veče, a momci koji budu istrčali na teren imaće obavezu da uknjiže nova tri boda. Kako?
Nevažno - bitno je uhvatiti zalet, a iskustvo igranja iz Lige šampiona preneti na domaće terene i, problema neće biti.

Statistika dosadašnjih mečeva Partizana i Spartaka pokazuje da su „golubovi“ znali da iznenade u Subotici, ali da otkinu koji bod i u Beogradu.

Dosadašnji bilans mečeva Partizana i Spartaka

Šta reći, osim – punom snagom i otvorenih očiju u meč.

740_0.jpg

Trener Stanojević je, kako je i uobičajeno, izašao pred medije i izneo očekivanja iz crno-belog tabora pred sutrašnji meč.



Pored trenera i Miloš Bogunović ima svoje viđenjepredstojećeg meča protiv Spartaka.

Poslušajte Miloša Bogunovića

Meč protiv Spartak Zlatibor vode igraće se na stadionu Partizana u petak 24.9.2010. sa početkom od 19.00h, a cene ulaznica su:

- Jug, 200 dinara
- Istok i zapad, 400 dinara

Kapije stadiona otvaraju se 1 sat pre početka meča.


740_2.jpg

www.partizan.rs
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Znaci protiv vose igramo u nedelju 3. a ne u subotu?
 

Danijel

Grobar
Учлањен(а)
29.04.2008
Порука
379
Reaction score
6
Локација
Malo tamo malo vamo
Sale me prosto odusevljava sa svojim izjavama na konferenciji i odgovori na pitanja su mu sjajni...:D
"Pa dobro mozda za igrache i bolje da igraju petkom posto oni izlaze subotom uvece i petkom uvece" naravno Sale se nasalio.....
 

Zagor

Guest
Мудар је Сале. Лепо каже, биће много неизвесније првенство него што се мисли. Зна кја говна се ваљају у септичкој... Опреза никад доста, што би рекао Дуле "гледаће да нас успавају и на спавању закољу!"...
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.920
Локација
NBG
Stanojević: Sve je drugačije pred Arsenal

"Utakmicu protiv Spartaka smatramo vrlo bitnom", rekao Stanojević, ali i prizano da će u podsvesti svima u klubu biti Arsenal!
v183658p0.jpg

Partizan i Spartak u petak u Humskoj "otvaraju" šeto kolo Jelen Super lige. Povodom ove utakmice na stadionu Partizana održana je konferencija za medije, ali se daleko više pričalo o narednom meču u Ligi šampiona nego o sledećem protivniku u domaćem prvenstvu.

I sam trener crno-belih Aleksandra Stanojević kaže da je u klubu vanredno stanje.

"Ništa nije kao i obično. Sve je drugačije, dolazi nam jedan gigant i to uspeh za sve nas. Imamo obavezu prema vama da ne budemo Bešiktaš ili Braga."

O Subotičanima, prvom od tri rivala sa kojim će "parni valjak" odmeriti snage u naredna tri dana, nije se mnogo pričalo.

"Utakmicu protiv Spartaka smatramo vrlo bitnom. Igramo protiv ekipe koja je igrala u Evropi ove godine, osvojili su četvrto mesto prošle sezone, a novu su započeli veoma dobro. Znamo šta nas čeka i maksimalno smo pripremljeni", rekao je Stanojević i dodao da su "golubovi" prošli detaljan skener crno-belih skauta.

"Dobro smo analizirali igru Spartaka i nadam se da ćemo uspeti da iskoristimo sve njihove slabosti i da ćemo smo ih sprečiti da na našem stadionu pokušaju nešto više."

Neobično za srpski fudbal, Partizan će posle duže vremena jedan meč odigrati u petak.

"Možda je za igrače bolje da igraju petkom zato što izlaze subotom i petkom uveče", našalio se Stanojević, a onda se uozbiljio: "Da bi se odmorili sa utorak i duel sa Arsenalom, milslim da nam jedan dan mnogo znači. Ta utakmica u Ligi šampiona nije u interesu samo Partizana već i srpskog fudbala, jer se mi borimo za bodove i donosimo ih i drugim klubovima. Mislim da je i Spartaku u interesu da igramo u petak. Izgleda da u Srbiji samo Partizan osvaja bodove za rejting, pa bi u slučaju plasmana Subitičana u Evropu i sledeće sezone mogli da dobiju lakšeg protivnika," naglasio je Stanojević.


v183658p1.jpg

On je za razliku od svojih kolega, koji se u sličnim situacijma služe stereotipnim odgovorima "da su isključivo fokusirani na sledećeg protivnika", priznao da on i njegovi igrači razmišljaju i o Arsenalu i da je to normalno.

"I treba da im stoji u podsvesti meč sa Arsenalom. I ja kada pripremam utakmicu razmišljam o Arsenalu, ali isto tako i o Vojvodini. Zašto? Da ne razmišljam o utorku, sutra bi igrao Krstajić...", počeo je da nabraja Stanojević i zastao uz obrazloženje da ne želi da otkriva tim.

"Kod nas su velike utakmice retke. U Engleskoj svaki treći dan igraju jake duele tako da oni i ne znaju s kim će se sastati za za šest dana, a nama je dolazak Arsenala veliki događaj i prirodno je da svi razmišljamo o tome."

Jedno od pitanja je bilo da li Spartak može u bilo kom smislu da glumi engelski klub.

"Ne može! Možda možemo mi da glumimo Arsenal...", nasmejao se trener Partizana i nastavio. "Ne potcenjujem naravno Spartak i nijednu našu ekipu. Realnost je da mi diktiramo ritam, da mi imamo posed lopte i da se mi pitamo uz svo uvažavanje protivnika."

Osim Miljkovića i Moriere svi ostali su spremi za utakmicu sa Spartakom. Portugalac još nije spreman da pomogne saigračima, a i pitanje je da li će...

"Svaki dan pitam Moreiru da li može da igra. Kada sam ga pitao da li je spreman za Spartak, rekao mi je da ne nije i odradio je trenig sa 50 odsto mogućnosti. Na neke stvari ne mogu da utičem. Nije tačno da sam ga ostavio po strani, da mi je rekao da će igrati bio bi u stratnoj postavi u petak", otvoreno govori Stanojević.

"Imam dosta bitnijih stvari i ne želim da ulazim dublje u ovaj problem. Sada ću početi da ga ispitujem savaki drugi dan, pa svaki treći, pa svaki petnaesti... i onda ga više neću ni pitati da li može da igra."

Mladi stručnjak pretpostavlja koji će tim izvesti Venger u Humskoj.

"Arsenal je dobro poznat svima. Možda je trebalo da pozovem trenera Bešiktaša ili trenera Brage. Turci su prošle godine primili osam golova na "Emirejtsu". Suvišno je pričati o Vengerovom timu. Oni su sposobni da postignu pet golova i da požele još tri u narednih 15 minuta. Poštujem to, jer takav sam i ja. Nisam tip trenera koji će se zadovoljiti sa 2:0. Ne znam šta će se desiti ako počnu da nam daju golove. Svašta možete da očekujete sa moje strane", ponovo je sve okrenuo na šalu Stanojević.

Stanojević je na kraju rekao da prati igre najvećih rivala u Super ligi, ali da bi bilo neumesno da ih komentariše. "I dalje tvrdim da će ovo prvenstvo biti najneizvesnije bez obzira što su prognoze dugačije. Daj Bože da nije tako, ali videćete", zaključio je Aleksandar Stanojević.

meč sa Spartakom počinje u 19.00 sati, cene ulaznica su 200 dinara Jug, odnosno po 400 Istok i Zapad.

(MONDO)
 

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
Izgleda da u Srbiji samo Partizan osvaja bodove za rejting

Izgleda...:buhaha

"I dalje tvrdim da će ovo prvenstvo biti najneizvesnije bez obzira što su prognoze dugačije. Daj Bože da nije tako, ali videćete", zaključio je Aleksandar Stanojević.

A ja ti tvrdim da ces debelo da omanes sa prognozom,samo ako nastavis tako da radis i da se ponasas kao do sad.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top