Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

Šurda

Početnik
Учлањен(а)
16.10.2009
Порука
148
Reaction score
0
Što Srđa ne ostade, on najbolje zna sa ovakvom ciganijom. Da vidim kako bi njega šamarao lazetić i onako ga pljuvao, a i opušteno je bolji igrač od Stevanovića iako mu bek nije primarna pozicija. Bitno da Petrović i još neki krljaju sa leđa ko mutavi i celu utakmicu psuju ovima majke i Boga oca, a kad treba malo u klinč i da se zauzme za saigrača nema ih nigde.

More marš u pizdu materinu! Gore mi je takvo bezkrvno i bezmudo ponašanje nego jebeni poraz.
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
@ Ljubo

Nije to naš nivo,sa igračima ne treba fizičko obračunavati,ovakvom postu ovde nema mesta.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.426
Reaction score
11.728
Локација
Beograd
Kaze Milinkovic presudila je zelja za dokazivanjem, a ja tvrdim da kad neko bazira igru na provokacijama i prenemaganju po terenu, i to posle poklon penala, taj nikad titulu nece osvojiti. Mogu da pobede jednu-dve utakmice, ali ce uvek ostati cigani i to veci cigani od samih cigana. Mi smo lose igrali, ali ja sam video zelju i to me ohrabruje. Sto bi rekao Dule : b o r b a b r e ! pa i neka izgube, normalno je da dodje do pada forme.
 

Ljuba Kovacevic

Početnik
Учлањен(а)
12.07.2010
Порука
83
Reaction score
0
Локација
VA
@ Mario 4c
pa pojedinci ne mogu da ukapiraju da treba da se bore i da grabe i rukama i nogama na svakoj utakmici a ne kao neki danas da se setaju po terenu kao manekeni!Zato sam i rekao da ih treba posetiti na treningu!kad mogu da budu aktivni na splavovima mogu i na terenu!
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.966
Локација
Kobasicarija "Venac".
Prekinite vise da pominjete sudiju jedina njegova greska je sto nije podelio 15 crvenih, posle onog slajma djurovskog ne znam ko je bio veca sabancina u obe ekipe.


upravo tako! oni isli na krv i noz, a nasi naseli i bili na nivou slaninara. za mene je ipak najmucniji utisak utakmice ponasanje onog malog djurovskog, nakon penala. ono u zivotu nisam video. da je imao sukob sa stojkovicem pre toga, pa da razumem, ali ono...:pop. druga stvar: lazetic samara i vuce za obrac, a sale ilic na par metara se podbocio i snima situaciju. pa jebem mu mater!
i nikako mi nije jasno zasto je pojedincima kriv glodjovic!?
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
Poraz i lošu igru mogi i da im oprostim, ali ovo što se desilo NIKADA im neću oprostiti. Pičke... svi stoje i gledaju šta ta mala gnjida radi ispred Stojkovića a NIKO da pritrči i razbije mu njušku!

Igrali smo kao pičke, ponašali se kao pičke, i prošli kao što pičke uvek prođu!!!!

Hvala Vošo, sada vidimo ko sve igra za Partizan!

U sledećih nekoliko utakmica očekujem reakciju fudbalera da me demantuju... da dokažu da nisu pičke nego GROBARI i igrači Partizana!

:clap:clap:clap

hvala ti sto si napisao ovo jer sam se razmisljao kako da srocim a da ne izgleda mnogo ruzno ... ovo mi je najvece razocarenje sa ove utakmice !!!
 

Coa-

Grobar
Учлањен(а)
11.01.2010
Порука
675
Reaction score
1
Локација
Petrovgrad
Sta je Djurovski rekao Stojkovicu?
Nisam bio u prilici da gledam tekmu...
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Slažemo se Ljubo,razumeo sam te...Svi smo razočarani ali nam kuknjava sada ne pomaže ništa.Pozz brate
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Malo ispadnemo iz forme i odmah pljuvanje,oprastanje od titule,psovanje igraca...
Stanojevic je lose postavio utakmicu,tacnije trener vojvodine je postavio dobro.
Vec nekoliko utakmica imamo problem sa zadnjim veznim,mislim da smo oba gola danas primili zbog toga sto Medo i Petrovic nisu dobro popunili rupe izmedju odbrane i veznjaka,Petrovic je spor ali ima jednu jako dobru osobinu,a to je da je totalno hladnokrvan,dok Medo mora da poradi na duel igri i mora jos vise da trci...Iliev gnjavi loptu gore nego Tomic,svaku utakmicu isto,nista nije uradio i zasluzio je klupu.
Sudija apsolutno nije kriv,nismo napravili nijednu stopostotnu sansu za 90 minuta,oni su nam iz tri sanse uvaljali tri gola i to je to...
Nisam toliko razocaran igrom koliko sam razocaran time sto nisu pokazali muda!Tomic je dozvolio da mu jedno klasicno cigansko govno lupa samare,nisam mogao da verujem dok sam gledao_Ovaj mu udari samar,on se okrene prema sudiji,i tako u krug,lepo ga je isamarao.Pa pljuvao bi on krampone kad bi uradio tako nesto nekom ko ima makar gram materijala u gacama...Stojkovic sjajan,sjajno je napravio onom pederu crveni karton,tako se to radi,kad oni igraju prljavo mi treba jos prljavije,po svaku cenu.
Komentatora ne vredi komentarisati,zesci debil.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.224
Reaction score
1.534
Sad je vreme da se igraci posete na narednom treningu,pa da pojedincima objasne kako treba da se ponasaju i kako se gine za nas dres!Ako treba sa pojedinim igracima i fizicki da se objasne!

Treba da se upozore a nikako fizicki da se obracunava sa nekim, jer ovo danas sto smo gledali i ono sto gledamo u LS je nebo i zemlja. Da su danas bar upola odigrali (mislim na trud, zelju, borbenost) kao u LS poraz se ne bi dogodio. Navijaci imaju pravo da budu ljuti posebno oni koji su isli za Novi Sad jer ih njihovi igraci nisu ispostovali tj posrali su se po svima koji su se iscimali da dodju i pruze im podrsku. Za to svaki igrac Partizana mora da odgovara. Mislim da Stanojevic ovo sam nece moci da iznese. Jedan razgovor bi puno pomogao, jer uskoro je derbi i to ne sme nikako da se izgubi.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Evo me nazad. Mnogo sam besan. Ujedao bih koliko sam besan. Meni je prosto neverovatno kako smo mi kao drogirani odigrali. Ono što me najviše tera da ujedam je što se u par navrata pokazalo da možemo agresivno, ali šta vredi kad su takve faze trajale po 3 ili 5 minuta, a one druge (pičkaste i bezvoljne!!!) po 15 ili 20 minuta! I tako celu utakmicu! Sastavili smo 10-15 minuta agresije i 75-80 minuta pičkarenja! Uh, dođe mi da razbijem nekog ili nešto pored sebe...:banghead :banghead :banghead

Ovo je jedna od najsramotnijih "igara" Partizana u poslednjih x godina!!! Da je Albert Nadj to sto nije, sad bi trebalo u svlacionici da ih isamara, a predsednik kluba odbije 30% od plate svima. Pocev od trenera koji se ponasao na utakmici kao da je neki slucajni prolaznik. Kako je spremio tim, kakve je izmene pravio, vodio utakmicu, kako su mu se igraci ponasali na terenu, ovo je jezivo! Ovo nije Partizan!
Toliko od mene.

Sad si se baš israo što se tiče Stanojevića. I to ti koji poznaješ fudbal.

Šta je Stanojević mogao pre utakmice? Zar nije postavio ekipu koju smo svi želeli - skroz ofanzivnu, po mogućstvu bez Tomića...Imali smo u ekipi Klea, Bogunovića i Ilieva. To su tri IZRAZITO ofanzivna igrača. Bogunović se bio nametnuo radom na treninzima i utakmicom u Mladenovcu. Ali i to bi mu bilo džabe, da je Boja bio zdrav. Onda bi on igrao. Dakle obrni-okreni počeli bi sa 3 izrazito ofanzivna igrača. I iza njih Saša, puno ofanzivniji nego inače, pogotovo u LŠ...Šta je trebalo Stanojević još da uradi pre meča?

Krene utakmica...Kamara do poluvremena neprimetan (osim onog pasa za Klea kad smo imali jako dobru šansu na početku), čak je zamalo zasrao da primimo gol (Abubakar)...nego šta nego da ide napolje. Šta radi Stanojević? Uvodi Tomića. I to je logično. Posle, kad je video da od Bogunovića definitivno nema ništa - izbacuje ga napolje, uvodi Smiljanića, a Petrovića gura više napred. Šta je još mogao ili šta je trebalo da uradi? Da promeni 10 igrača? Kako?

Ono što od njega očekujem je da inicira sada posle utakmice kod uprave žestoke kazne za ceo tim! ZA CEO TIM! Nadam se da će tako nešto i da se desi!

Dovidjenja titulo!!!!!!!...
...Sve je gotovo, nazalost.
Sad bih radije da nismo usli u LS.

Mili Bože, ovo je da se prekrstiš i pomoliš šta neki pišu...:pop

Izgleda da cemo skupo platiti igranje u ligi sampiona. Trazili smo ligu sampiona, sad je imamo, ali na zalost, bojim se da ne platimo cenu u prvenstvu, jer ocigledno je da nasi igraci nemaju snage da izdrze sve to. Mislim da ce ovako biti posle svake utakmice u evropi.
NAPRED PARTIZAN !!!

Biće najveća svetska sportska sramota, znači na celoj planeti, ako neko danas (NEDELJA) krene da opravdava naše pičkarenje na terenu igranjem utakmice LŠ koja bila u UTORAK! Jebem ja svakog onog (van kluba i u njemu!) ko se za ovu sramotu danas pozove na utorak i na Arsenal!

Brate reci mi da si se salio...molim te.. :banghead

Glođović je do sada više puta nama sudio i svaki put je vrlo dobro, ili makar solidno sudio. Danas se izgubio. Tipičan primer i ponašanje jednog sudije koji nije dorastao ovakvoj utakmici - to smo danas videli. Ovakve utakmice definitivno ne mogu da sude "polovnjaci". Najviše mu zameram nesviran penal nad Ilievom u 40. minutu. Kad je već svirao onakav penal onom ciganskom govnu, onda je i to na Ilievu morao da svira. Video sam i snimak malopre, zato to tvrdim.

------------

I na kraju još ovo da napišem:

Budu li se Lazetić i Đurovski usudili da na proleće dođu na JNA i budu li utakmicu završili zdravi, bez polomljene makar po jedne noge ili bez izbijene makar polovine vilice - jebeš nas i naš klub! Znači mora im se JEBATI MILOSNA MAMICA, da zapamte za vijek vijekova ovo džukačko-cigansko ponašanje danas prema Partizanu i prema njegovim igračima!!! Znači u igri, dok je lopta između, da pucaju noge ili vilice!!!! Inače, da sam za skroz džukačko ponašanje, "preporučio" bih to isto da im se uradi još danas posle utakmice. Kad već nismo umeli za vreme utakmice...
 

Ljuba Kovacevic

Početnik
Учлањен(а)
12.07.2010
Порука
83
Reaction score
0
Локација
VA
@ Mario 4c
Slazem se i ja sa tobom da od kuknjave nema nista!Posle j... nema k...(sem u azbuci :D)ali me boli i nerviram se opasno kad vidim kako se ponasaju na terenu!
Pozzz i tebi
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Gledao sam mec uzivo i ne znam ko su bili veci indijanci,slanini igraci ili navijaci.....

Nase izdanje tragikomicno,zaista jadna igra.Evidentno se igracima mora objasniti da je Liga sampiona proslost i da prvenstvo nema cenu i da se tu najvise gine.....

Eto cekali smo Arsenal,usput remizirali sa Spartakom,pukli od Arsenala i sad od slanine....

I sta cemo sad ........kakva liga sampiona kakvi bakraci okreci se prvnstvu,nismo jos spremni za 2 fronta.

Vreme je da se u ekipu vrati najveci od svih,Doktor fudbala,jedan jedini.Smucilo mi se vise da gledam Boguna,Necu,Racu,Robija.......
 

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
Kaze Milinkovic presudila je zelja za dokazivanjem, a ja tvrdim da kad neko bazira igru na provokacijama i prenemaganju po terenu, i to posle poklon penala, taj nikad titulu nece osvojiti. Mogu da pobede jednu-dve utakmice, ali ce uvek ostati cigani i to veci cigani od samih cigana. Mi smo lose igrali, ali ja sam video zelju i to me ohrabruje. Sto bi rekao Dule : b o r b a b r e ! pa i neka izgube, normalno je da dodje do pada forme.

Brate..cilj ovog skupa retardiranih NIJE TITULA...njihov cilj je otkinuti koji bod Partizana i natrtiti se pred stubom srpstva...Evo ti i DOKAZ za njihovog pretsednika:
Ceo tekst iz Zurnala od 28.09.2010 je ovde:
http://www.partizan.rs/pres.php?Jezik=sr&IDV=13172&akcija=show&prikaz1=2010&prikaz2=9&sec=3
Bitan del:

ARSENALOVI IGRAČI IGNORISALI SVOJE NAVIJAČE IZ SRBIJE SINOĆ NA BEOGRADSKOM AERODROMU
Podseti me šta to beše – autogram

Dok je sumrak osvajao Beograd, na pistu aerodroma „Nikola Tesla“ spustio se avion sa fudbalerima najzvučnijeg kluba koji ove godine gostuje u Beogradu. Arsenal je od sinoć gost Srbije.
Ovdašnji članovi fan kluba Tobdžija nisu propustili da vide idole, autogram ili dodir po ramenu napunio bi im srca. Dobili su samo osmeh od Aršavina...
Vreme iščekivanja momci u dresovima Fabregasa, Nasrija i majicama Arsenala prekratili su proveravanjem fotoaparata, flomastera i olovaka. Deset minuta pre nego što je na ekranu aerodromske zgrade upisano da je avion iz Londona sleteo, pozicioniran je „Lastin“ autobus, sa interesantnim dekorom – zastavicom Crvene zvezde.
Dok je policija trenirala strogoću na fotoreporterima i trakom označavala prostor kojim će koračati samo Vengerova četa, pojavio se nikada neprimetni gazda superligaša iz Novog Sada, Ratko Butorović. Šale da je dogovorio transfer Klišija u Vojvodinu nisu izostale.
Gospodin u četrdesetim godinama došao je na aerodrom zbog Arsenala, ali simpatiše još jedan klub. Otkrila je to pesma sa mobilnog telefona: „Dobro znaj da Zvezdo tu sam ja...“

Elegantno obučene dame u crnom, sa značkom Tobdžija na reveru, proveravale su da li je sve u redu. Dugo je sve to trajalo, taman da nervoza stigne i policajce.
Mališan u aktuelnom dresu Arsenala nije napuštao prvi red, suvereno je čuvao poziciju i u 18,50 uzviknuo:
„Stižu, stižu!“
Trojica momaka otvorila su indekse za potpise (!?), nisu ni sanjali da će ostati bez „trofeja“. Prošetao je Venger, za njim Aršavin, Sanja, Šamak...Nije im palo na pamet da se late bar jedne olovke, a kamoli slikaju sa navijačima.
Ograničenom stazom, sa samo pedesetak koraka već su bili u autobusu. Uporni navijači nisu se predevali, okružili su vozilo, slikali, mahali...Uzalud. Vilšajer je nezainteresovano grickao papir, Fabijanski telefonirao, Nasri okrenuo glavu. Aršavin se, ipak, osmehnuo. Za fanatike i to je nešto...


Ejj njemu zvoni mobilni sa ciganskom pesmom :banghead :banghead :banghead

Pa ofk i slanina su ti Ciganarija 2 i 3 .. :banghead

Ali sta to vredi kada nasi fudbaleri su sada na sedmom nebu,oni igraju LS,za njih je sada ponizenje igrati po nasim livadama,da vec igramo sa Mancestrom pa da se trude...ovako obruka mo se posteno...
 

kezman mateja

Grobar
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
623
Reaction score
6
Veliko HVALA NASIM IGRACIMA sto su nam danas vratili za onakvu podrsku koju smo dali i u utorak i danas. Molim Saleta Stanojevica da im prenese svu nasu zahvalnost !! Tolika se zelja videla na njihovim licima da nam vrate na terenu ono sto smo mi njima dali na tribinama !!! Hvala vam puno ...
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Došli smo do toga da, sem Saše Ilića, Stojković, dokazani cigan, bude najborbeniji i najbolji na terenu već nekoliko utakmica...privrženost klubu izgleda nije ništa u poređenju sa profesionalizmom.

Ne krivim igrače...Partizan je jako retko posedovao onu neku drskost...koju cigani stalno imaju a koju su igrači Vojvodine danas demonstrirali. Ne kažem ni da bih voleo da je posedujemo...ali kad god izgubimo, to igra ulogu.
 

Dr.Hofmann

Guest
Danas katastrofalna igra Partizana, podbacili su igrači u svim elementima..

Ništa biće bolje idemo dalje ...
 

Sentinel

Grobarčina
Учлањен(а)
07.11.2009
Порука
1.310
Reaction score
28
Локација
Prestonica
Sramotna igra danas gospodo igrači!!! Poraz boli ali više boli sramotna igra!!! Skoro 7000 Grobara vas danas bodri,neki su putovali pola dana da bi danas došli u Novi Sad a vi se vučete k'o džigerica po terenu!!!

Puna podrška Saletu Stanojeviću,ali gospodine treneru čemu služe naši bekovi?!
Zašto igraju igrači koji iz 20 pokušaja nijedan jedini put ne centriraju kako treba?!
Gde je agresija kod naših igrača?! Gde je želja za pobedom?! Gde su vam muda bre?!
Dopustite da vam saigraču lupaju zauške a vi blenete?! Alo bre,šta vam je?!
Saša Ilić sa 30 i kusur godina trči po celom terenu,bori se,uklizava,dobija batine i udara bez milosti a vi mladi gledate to?! Šćepović ulazi u igru i tek što je ušao ne može na sredini terena da doda loptu saigraču na 4 metra od njega?!
Pa šta vi trenirate bre?! Dopustimo slaninarima da imaju 3-4 kornera u prvih 15 minuta?!
Strašno!!!

Nije problem izgubiti,dešava se,slaninari jesu teške seljačine ali nisu dunsteri, ali je problem način na koji se gubi utakmica,naši veterani bre igraju borbenije nego što je prvi tim igrao danas!!!

Danas jedini koji su se borili kako treba su Sale Ilić i Stojković,vi ostali treba da znate da ovu današnju sramotu nećete da sperete tako što ćete sad da pobedite Javor,Hajduk, Čukarički i ostale seljake,ima da pobedite u derbiju i da vratite prvo mesto bre!!!
 

bitan

Banned
Учлањен(а)
25.07.2007
Порука
505
Reaction score
36
citam na semaforu cim sam usao izmene i vidim ime Nemanja TOMIC I odmah osmeh na lice, mislio sam da cemo ih nakantati ali sam tek onda shvatio da ce na teren Bogunovic

Krece utakmica, i dalje sam srecan sto ne igra Tomic kad ono jebem im sve on se prerusio i istrcai na teren u dresu broj 77 - prepoznao sam ga po kretanju, trcanju...

Stojkovic dobar, mozda mogao i bolje kod drugog gola, mada sta njemu da se zameri kad igrac predje celu odbranu...

Odgrana, ne zna se ko je losiji, Jovanovic najbolji, Stevanovic promaasio profesiju a posto sam ja jedan od onih koji vole teorije zavere recicu samo ovo:

Odmah sam na pocetku akcije pomislio da ce Kizito ...... ( ovo je samo da ne dobijem poene znate sta pise) da napravi penal, jebem ga lopta je isla dalje od lazetica ne bi je ni stigao da sutne

Sredina, Sale i Meda ok, Racu bi uporedio sa Vranesom ali Slavk nikad nisam vredjao pa necu ni sada.

Iliev katastrofa, gradio se 5min i izgubio loptu za tu kontru i penal sto je resilo tekmu.

Bohunovic ne zna nista, zanimljivo je bilo videti ga izbliza kako igra, spusti glavu i trci

Kleo nije uspeo da pogodi prazan gol sa onim lobovanjem i to nas je zajebalo za 4 boda, ne zbog njega nego smo se i na pocetku sezone provlacili samo zbog njega...sada kad on ne da gol vidi da imamo kurton igru

MOREIRA nam je jako falio, Sale me iznenadjuje sa nekim izmenama ali valjda je i svestan da nema koga da ubaci umesto nekih igraca pa gura dileje samo da bi ih prodao.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Kažem da su se naši usrali igrača Vojvodine koji su kidali...a verovatno i vređali i pljuvali sve vreme. Većini naših to nije u krvi da rade. Nisu naviknuti na takve stvari. Nikakav Arsenal nije imao uticaja na ovo danas.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top