Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Zex

Grobar
Учлањен(а)
31.10.2007
Порука
525
Reaction score
173
Локација
Basel / Svajcarska
Ja nisam ni ocekivao danas pobedu. Odigrali smo sasvim ok. Mislim da su se veceras izpucali i da su nam sutra sanse velike zbog bolje fizicke pripremljenosti. Nista nije gotovo! Brine jedino povreda Milutinova i prevelika minutaza Macvana. Ako Milutinov moze da igra i Macvan imao dovoljno snage, dobijamo!
 

komandant

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.102
Reaction score
128
Za igrace poruka, nadam se da ste muda sacuvali za sutra momci.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Hajde sad ovako par stvari, realno:

Jel Partizanu zabranjeno da igra odbranu?
Bili smo neko vreme rezultatski blizu, ali nam je i tada pobeda bila 40km daleko.
Mi nemamo igru, nismo imali nijedan organizovan napad. Sve se svodilo na to da neko uzme loptu i solira pa šta uradi. Koliko smo asistencija imali?
Na sve to, katastrofalan šut, što i jeste posledica toga da nismo imali nijedan izgrađen napad, nijednu poziciju za šut.
Akojon fizički ne može da parira njihovim crncima koji imaju po 20 kila mišića više od njega. Njega eventualno pustiti da divlja, pa ako nešto uradi, uradi. Ali tako može u Igokei da se igra, ne u Partizanu.


Ono govno slovenačko, kakav perfidan potez, ne znam da li su to vežbali na treningu. Neviđena smradina, ne pamtim takvog na našim parketima.
Dule izgubio bitku. Sutra ne očekujem ništa.

Igrački nisu jači od nas, ali timski jesu, prilično.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.952
Локација
Žrnov
Dule kaže da je Pavlović povraćao na klupi zbog nekog udarca koji je dobio.. i rekao je da u košarci ima vrlo malo slučajnih povreda

el Partizanu zabranjeno da igra odbranu?

Ovo ti je mnogo glupa konstatacija. Naravno da ti brani kad kriterijum nije ujednačen.
 

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
Evo sad Vujošević na konferenciji za štampu rekao da je na početku utakmice Pavlović dobio jak udarac, tako da je posle povraćao na klupi! Dakle, treba i naši da biju, ja ne vidim drugi način da se onda igra! :pickaciganska
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Очекивано понашање џукаца.

Надам се да ће са Милутиновим бити све добро, оно псето нам поново повређује играча, опет је повреда нетипична за кошарку. Једном и да буде случајно, али ово је већ други пут.


Што се тиче пораза, ништа страшно, сутра је нова прича и нова прилика.


Псета која су дошла на форум у оволиком броју - патите маму вам јебем, као што сте то радили свих ових година.
 

Dulence_ns

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2012
Порука
336
Reaction score
19
Локација
Novi Sad
Jaka Blazic. Zapamtimo to govno i docekajmo kako dolikuje u subotu. Jebes seriju, jebes sve samo to govno da dobro upamti i nikad ne zaboravi sta ce doziveti...]

Njega i iskrivljenog degenerika zaista treba sastaviti sa parketom. tacno bih prezalio seriju kada bi im neko smrskao lobanje.


becki konjusar,najantipaticniji igrac fmp-a zadnjih 20 godina je zasluzio da bicovanje,lincovanje..djubre gadno,ortodohno pokvarenoo..
muris mu prilazi i govori da smiri malo i izvini se on onako kao ljutito,jebe mi se ocu jos jace..ni da se izvini nije prisaooooo,ali ni prisao...
ufff kako sam pod utiskom...

treba sutra jacu odbranu duplo,brzi protok lopte u napadu a kad mi budemo domacini da zapamte za vek i vekova sta znaci PUNA HALA GROBARA
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
568
Reaction score
2.178
Mislio sam da ovo nikad necu reci, al voleo bi da blazicu odu prednji ukrsteni tako da vise nikad ne moze da igra normalnu kosarku. Najprljaviji igrac, nema primese sportiste, uvek ide da ozbiljno povredi suparnickog igraca, fujjj.
Radonjicu sugerise publika koga da uvodi , jebem ti strucnjaka...
Ocekivao sam vise od Akojona, nesiguran je sa loptom stalno imam utisak da ce mu je izbiti, valjda ce se poboljsati. Milanu Macvanu naklon do poda, covek se bukvalno tukao sa celom njihovom ekipom , neverovatna potrosnja energije.
Kalinicu je bilo vece, nema tu sta sutra mu nece biti i to je to.Samo da se Milutinov oporavi ,pa da se rvemo.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.751
Reaction score
6.270
Da vidim da li ce droga i sutra ovako da im deluje...
Kakva odbrana:banghead
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.530
Reaction score
4.135
Локација
Ljubljana
Jak otpor crno-belih, pobeda domaćina za 1:0 14.04.2015.

1945.jpg


Jak otpor pružili su košarkaši Partizana, ali nisu uspeli da u ključnom momentu preokrenu meč u svoju korist. Crvena zvezda je slavila u prvom meču polufinalne serije rezultatom 73:64 (24:13, 14:18, 17:21, 18:12).

Zvezda je preko Vilijamsa i Kalinića startovala serijom od 8:0, prekinuo je to Milutinov zakucavanjem, a Pavlović odličnim reakcijama u napadu za 10:8. Pojačali su odbranu i jedni i drugi, ali je Zvezda svoju bolje materijalizovala, Blažič za 16:8. Milutinov je bio siguran u skoku, a njegov trud u ofanzivi dopunio je Mačvan. Propuste u odbrani aktuelnog šampiona, kažnjavali su Mitrović, pa Dženkins za dvocifrenu prednost domaćina 22:11 u 9. minutu. Trojkom Dženkinsa produžen je dobar ritam crveno-belih za vođstvo nakon deset minuta igre 24:13.

Dobru odbranu iznova crno-beli nisu uspeli da pretvore u poene, a domaći su brzo posle skoka u napadu rešavali situaciju pod košem. Pavlović i Mačvan su predvodili napad Partizana NIS 30:20. Dangubić se razigrao u drugoj deonici, konačno je Murić trojkom prekinuo konstantan ritam crveno-belih 34:25. U 14. minutu Milutinov je dobio udarac u glavu i morao je da napusti parket. Nakon prodora Milosavljevića, vodila se velika borba pod košem na obe strane, siguran sa penala Mačvan je spustio rezultatski zaostatak 34:29. U defenzivnom skoku crno-beli nisu bili na nivou, i to je davalo nove šanse protivniku. Prvo poluvreme je završeno u korist crveno-belih 38:31.

Skok u napadu i odbrani, odmah je dao rezultat. Momci u crnim dresovima počeli su da igraju mnogo hrabrije, na obe strane terena 40:37. Seriju od 6:0 Partizana vratili su Mitrović i Dženkins. Milosavljević i Murić su se odlučili na prodore, isto i Dženkins za 48:41. Andrić je bio fauliran van linije 6,75, realizovao dva penala i kasnije prodor za 48:45. Kalinić je na drugoj strani bio siguran. Mali pad koncentracije srpskog šampiona domaći su brzo iskoristili. Akojon je organizovao poslednji napad i iz njega postigao psihološki važnu trojku za 55:52 i ulazak u odlučujuću četvrtinu.

Neverovatna borba na startu poslednje deonice, uhvaćene lopte crno-belih nisu imale realizaciju u ofanzivi, promašeni otvoreni šutevi, ali držali su se izabranici trenera Vujoševića 60:54. Mačvan je preuzimao odgovornost, ipak nove izgubljene lopte saigrača pružale su šansu crveno-belima. Trojku Kalinića, odmah je uzvratio Milosavljević za potpuno otvoren meč. Na tri minuta do kraja poenima Marjanovića domaći tim je imao osam poena prednosti. Promašeni otvoreni šutevi koštali su crno-bele potencijalnog preokreta. Reakciju su pokazali najmlađi, pa je Marinković na asistencije Daloa vezao pet poena 71:64. Nije bilo dovoljno vremena za promenu rezultata i Zvezda je zabeležila pobedu u prvom meču polufinalne serije 73:64.
 

Sekula

Banned
Учлањен(а)
09.08.2007
Порука
644
Reaction score
149
Први меч

Надам се да ће Никола моћи сутра на терен. И слеп би нам користио, камо ли са једним оком. Надам се да је добро. Има ли неко информацију? На Блажича и "Блажиче" не желим да трошим тастатуру. Што се нас тиче, Акојон нас је закопао. Игра је била таман онаква каква је једино и могла бити. У нападу, под кош нисмо могли, у просеку су 10 цм виши, па смо морали споља, а није нас ишло. У одбрани тврдо колико смо то могли. Биће боље, надам се.
 

Bergman

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2014
Порука
1.059
Reaction score
189
Локација
zapad
Šta je rekao Dule na konferenciji? Akcije su nam se svele na ispucavanje, mnogo bezidejnosti u napadu. Akojon ispod nivoa. Mlako je ovo bilo, manjak volje, želje, šut, konjušar u akciji, sporne odluke..

Sutra na sve ili ništa. Takođe sam mišljenja da ako nas sutra dobiju, biće to riješeno, nema velike promjene u roku od 24 sata, tako da.. Komentator na RTRS Plus je odvratni ciganski gmaz.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.952
Локација
Žrnov
Jel' naši imaju nameru by the way da traže anti-doping kontrolu?
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Ja ne verujem da ovi cigani sa sportkluba ne mogu da puste snimak faula.kakva govna
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Sutra bez milutinova sanse za pobedu maltene ne postoje..
Jezivo sta nas je sve snaslo ove sezone.:(
Mada ajde da ne kukamo pre vremena..ali sutra ako izgubimo priprema za evrokup moze da pocne.

Sta znace pare sa kosova i drzavne pare premijerovog pederskog brata. Kada smo imali izjednacene finansije sprdali smo se sa njima..
 
Последња измена:

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Ja ne znam sta su pojedinci gledali, ali ovo samaranje, nabijanje, foliranje, kopanje, ovo samo Partizan moze da tolerise. Jebem ti seme pogano blazicu, konjusaru na dopu. Jebeni iskrivljeni kalinici igra 20 minuta sa 4 licne greske, a napravio je jos bar toliko a mi ovde pricamo o losim resenjima u napadu. Sramota me dok citam jebem ti zivot vise i kosarku kad jedan odvratni prljavi stvor sa mini valom NABIJA SAKU U FACU nasem igracu i nikom nista.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Blažiću sasvim slučajno nabiti kurac u oko pre sutrašnje utakmice.
Teško je igrarti ovakve utakmice bez prve petice u reketu, ostaje se bez mnogo akcija u napadu i odbrani, ne može se menjati ritam utkamice, problem sa kontrolom skoka...
Sutra ne krv i nož sa panterima.
 

CHBRmagma

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2014
Порука
111
Reaction score
36
Локација
chubura
pavlovic je dobio udarac od blazica na pocetku kada ga je u kontri pederski navukao na kuk, blazic je podigao ruku zbog licne greske sudija NIJE SVIRAO FAUL!!!
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Teska situacija..
Prebili su Pavlovica,osakatili Milutinova,istrosili Macvana..
Blazic onaj zadnji konjusar,smece a ne covek..
Macvanu svaka cast na borbenosti..
Prva cetvrtina 13 a cetvrta 12 poena smo dali,to je nedovoljno za pobedu..
Kad god smo dosli na 3 razlike,vracali smo ih 4 x sa kos+faul..
Milutinovu zelim oporavak,bez ijednog centra bice nemoguca misija..

Momci glavu gore,borba neprestana pa sta bude,uz vas smo zauvjek..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top