Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.075
Reaction score
14.315
Локација
Kipar
Ja se ne bih iznenadio. Ne znam zasto.
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.692
Reaction score
4.343
Локација
Brèko, BIH
Prvo treba da ode najveci neprijatelj SD Partizan svih vremena,pa tek onda mozemo pricati o vracanju legendi.Pa i da sam djavo dodje posle na celo Srbije, Partizan bi prodisao u odnosu na sadasnje stanje.Tada bi se mogli vratiti i Sale i Zeljko i Dule ili doci Mijat npr. u fudbalu.Mozda malo preterujem ovo za djavla :D .
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Taj neće otići narednih 10-20 godina. Ako ćemo toliko da čekamo onda bolje da se ugasimo..
 

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
400
Reaction score
1.503
Ako je verovati Mozzartu, dobili smo trogodišnju licencu za EK.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Da li sam ja jedini kome se Saša Đorđević ne sviđa kao trener? :confused-smiley-013:

I s obzirom na to radije bih da se šansa da Matoviću iako je Sale daleko zvučnije ime...

E jbg sad... Trenerski nije na nivou Trinkijerija, ali nije bas da smo u situaciji da biramo izmedju njega i Blata. Kao i kad je Trinkijeri dolazio, Sasa Djordjevic je i cisto trenerski iznad trenutnog nivoa Partizana i ne vjerujem da postoji kvalitetnije, a dostupno rjesenje. Osim toga, tek je poceo da je bavi trenerskim poslom, pred njim su najbolje godine.

Najvaznije je sto bi sa njim dobili ono sto smo imali sa Trinkijerijem - vjeru, pozitivnu atmosferu oko kluba i trenera koji se pita za apsolutno sve u vezi ekipe.
Limari, silobadi, nesudjeni cigani i tviter skauti su tu da mu obezbjede ono sto trazi, a ne da se prave puno pametni.
I da, ako dodje, to znaci da bar fingiramo neke ozbiljne ambicije, sigurno nece doci da trenira Djoku Salica i Adina Vrapca.

Sve u svemu, bio bih pozitivno iznenadjen ovakvim raspletom situacije, ali mi ne djeluje ni malo realno.
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
Ja bih takodje voleo da se pruzi sansa Matovicu, pre svega jer je dobar trener i igraci ga cene...Prosto se vidi u njihovim izjavama da vole da igraju za njega.
Saleta obozavam i stvarno navijam da jednog dana bude trener KKP, ali mislim da je steta da pustimo Matovica niz vodu.
U svakom slucaju, obojica imaju moju podrsku i ako oni budu jedini kandidati za trenera onda je to za mene win-win situacija.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Naravno da je ovo jedna od onih patki koje limar servira pred svaku sezonu.

Saleta od pocetka trenerske karijere prati ta prica da nije trener koji moze u kontinuitetu da stvara ozbiljne rezultate, vec je vise trener za turnire. Kosarka koju on forsira je malo slobodnija i voli da daje igracima slobodu da sami improvizuju i kreiraju, nesto slicno onome sto je apsolvirao Aito i godinama forsira. Partizan je navikao na malo drugaciju kosarku, mada je sada to klasicno zanovetanje jer mi vec duze vreme nismo navikli ni na sta, sa izuzetkom sezone sa Andreom.

Dao bih sve da Sale Djordjevic bude na klupi Partizana i tu nema mesta analiziranju njegovih trenerskih kvaliteta. Prosto zelim i prirodno je da nekad u svom zivotu vidim njega kao trenera Partizana.
I to kaze covek koji je ovde pre neki dan napisao da treba avansno pljuvati svakog ko se uhvati u kolo sa limarom.

E sad, sto ove vesti plasiraju svakakvi likovi, pre svega ljubitelji ljudskih i stranackih kvaliteta Ostoje Mijailovica, to je posebna prica. Prilicno sam ubedjen da nema blage veze sa istinom i da ne postoji ni procenat sanse da se tako nesto ostvari.
 

OnlyYou

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2008
Порука
752
Reaction score
246

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
ako bi se ovaj blok klubova van Španije koji se sastao (Fener, CSKA, Žalgiris, itd) konsolidovao kako treba i odjebao katalonsko govno, prvi bih potpisao da bežimo iz ovog taloga. FIBA je međutim u takvom raspadu da smo zaglavljeni ovde gde jesmo. Mučno i odvratno sve u svemu, a sam koncept EK je retardiran do te mere da ne vredi komentarisati.
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
To su bukvalno četiri osobe za koje pravi navijač Partizana mora imati poštovanja kao što ga ima prema svojim roditeljima, i što se mene tiče to su cigani veći od samih cigana
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Ja nisam oduševljen idejom da dodje Sale kao trener. Obrazložiću i zašto.
Mi ekipu kakvu je imao Viruts ove godine i prošle, nikad nećemo imati, ili bar ne uskoro. Sale je sa tom ekipom prošle godine dva puta izgubio od nas (čitaj Trinkijerija) i ove godine nije ispunio cilj uprkos svoj podršci. Kod nas mu sigurno neće biti lakši posao nego u Virtusu.
Sale je veliki smeker i trener koji može da uklopi tim, ali nama treba trener koji će raditi sa mladima i iznedriti ponekog talenta i napraviti za malo para dobar posao.
Ja bih voleo da, ukoliko dovedemo Saleta, njegov savetnik ili šta god bude Dule Vujošević. Nešto kao Aleksandar Nikolić i Željko. To bi imalo smisla.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top