Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
odlicno pojacanje,pogotovo za ove mlade igrace koji ce imati ovako iskusnog EL igraca pored sebe i na treningu i na terenu.
:clap
DV ce stvarno imati lepu spoljnu liniju gde skoro svaki igrac moze da igra na minimum 2 pozicije.milina za njega,kao kad detetu das lego kocke da slaze :buhaha

posto je tim skoro komletiran ostaje da momci odrade ovaj deo kako treba,da se reprezenativci vrate,da prodje bez povreda i da i u narednoj sezoni uzivamo sa ovim timom koja ce imati kvalitet za dobar rezultat,cak i u EL.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.994
Reaction score
26.022
Локација
ante portas
Не памтим кад је дошао играч са таквом биографијом и си-вијем .
Логично ми је било да морамо да тражимо свестраног играча после одласка Луче,али ово је за мене изненађење ! Има изграђено име у евро кошарци . Само погледати тимове у којима је играо.Ствар је јасна.
Са њим и Богданом нећемо морати да бринемо за моменте кад треба да се преузме одговорност .
Ово није бомба ,ово је Хирошима бем ти живот :šal
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Doslo pojacanje u klub a i na forum .. Pozz za Je Ne A (jebac keve ganima, cim im oseti smrad :D )
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.446
Reaction score
40.968
Локација
Žrnov
Odlične vesti...

Izgleda da je pisac teksta za zvanični sajt baš slavio dolazak Kinsija... ni kraćeg teksta ni više slovnih grešaka :wink:
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.872
Reaction score
10.929
Сад кад је званично, нека је са срећом! Сем што се сећам како нам се са Ефесом усрао у живот, овај играч ми је непознаница. Па ако може неко од познавалаца да напише шта можемо да очекујемо од њега у оваквом тиму, са оваквом филозофијом коју Дуле има? Пошто сам Стојанчету на игнору, волео бих да га неко замоли да се што пре отрезни и да напише уобичајени чаршав :D Хвала.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.070
Reaction score
8.372
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Jos jedna veoma vazna i pozitivna stvar je to sto za razliku od prethodnih godina, vec sada imamo kompletiran sastav. Eventualno ce se potpisati jos jedan igrac, mada to mozda bude neko od ovih koji su na probi a i oni su sa ekipom vec 2,3 nedelje!
Znaci necemo cekati last cut i kraj oktobra pa da uzmemo nekog crnju i necemo uigravati tim do polovine EL vec sad na mesec dana pre pocetka imam citav roster i ostaje nam samo da do pocetka sezone radimo na uhodavanju i jakom treniranju.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Onog trenutka kad je Pit Majkl sporazumno raskinuo ugovor sa Barselonom ponadao sam se da je to bomba pojačanje na trojci koje čekamo... Ali jbg, ništa od toga, mada ne mogu reći da nam nije pojačanje to što neće biti u sastavu Barselone u mečevma protiv nas :D

Dobrodošlica Kinsiju u redove Šampiona... Očigledno je da za tih 150.000 € koliko nam je guber dozvolio da se pružimo u ovom trenutku i nismo mogli bolje da nađemo :D

Iskreno se nadam da će ga zdravlje zahvaljujući gospodinu Šćekiću poslužiti i da će zajedno sa ostalim momcima na terenu, a i svima nama oko terena imati jednu nezaboravnu sezonu.

Napred Partizan!
 

Nadrealista89

Grobar
Учлањен(а)
13.08.2012
Порука
421
Reaction score
12
Ima li sanse da Bertans zaigra u novembru ?? ovaj njegov oporavak ide nekako prebrzo :))
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Uz Veselog sigurno najbolja atleta od spoljnih igraca. Dovoljno je reci da je posterizovao Hauarda i Kirilenka.
http://www.youtube.com/watch?v=fseuDdIEXKk
http://www.youtube.com/watch?v=tDOHjn8syuc

Njegovo najjace oruzje su odbrana i skok. Tu se u potpunosti uklapa u Duletov sistem. Prodor mnogo jaca strana od suta, koji je diskutabilan, da ne kazem los. Cudna mehanika. Retko je prelazo 30%.
Posle povrede iz sezone 2011-12, proslu godinu je proveo u Pezaru gde je odigrao solidnu sezonu (12.4 p i 6,6 sk), na kraju potpisao za Unikahu, odigrao 5 utakmica, ali se nije proslavio nesto.
Konstitucijom je vise za 2, verovatno ce Milosavljevic cuvati ove malo jace protivnicke trojke tipa Papanikolau, Nahbar, Bjelica, Kleiza, koje se spustaju dole.

Verujem da ovde nije kraj prelaznog roka i da ce se dovesti bar jos jedan igrac koji moze da pokrije poziciju 3.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Ima li sanse da Bertans zaigra u novembru ?? ovaj njegov oporavak ide nekako prebrzo :))
Neće zaigrati u novembru pa makar on lično, na oba zdrava kolena molio da zaigra. :D Strpljenja, strpljenja, strpljenja...i vrlo oprezno, pažljivo sa ovako zajebaTom povredom, ni u kakav rizik ne ulaziti...Berta nam treba skroz zdrav u drugom delu sezone...do Nove godine je bitno "samo" ući u TOP 16...i ništa više...u ABA-ligi sigurno nećemo zaostajati tako da to posle ne može da se stigne...
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Вестерман, ДМБ, Кинси, Богдан, Берта, Жо, Бог те јебо!
Ови омладинци и играчи на проби, пробраће их Вујошевић и уклопити некако. Сад нам треба неки плеј брзак и једна стока под кошем...Једини проблем је што нам је рачун тек одблокиран :D

Добро дошао Кинси! Био је наложен против нас, Пионир га је мотивисао, како ли ће га тек сад мотивисати не смем да помислим!
 

ImaJedanTim

Grobar
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
441
Reaction score
19
Je-Ne-A , jel' izgled grba kao na tvom avataru sada zvanican , ili? Ne izgleda lose iako sam bio protivnik toga.

Sto se ciljeva tice , jedino sto me mozda brine je pritisak odnosno moranje ulaska u TOP 16 , iako su nam ogromne sanse da udjemo , ali ako se NE daj boze ne plasiramo , onda bi to bio gadan problem po klub , s obzirom da smo doveli Kinsija , koji nije sigurno dosao za kilu jagnjetine i litru sljive, verujem da je za nase uslove papreno placen.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top