Стојанче Ристевски
Magnifico
Ok ne moramo nastavljati,sad sam uveren da me zajebavaš.Pa covece na moje pitanje odakle ti da dobija 10000 evra mesecno odgovorio si mi slikom bilansa uspeha i to dela "prihodi". Ja ti postupno objasnim sve delove bilansa uspeha i sta koja brojka znaci, a ti sada odgovoras sa drugim informacijama ali opet bez ikakvih dokaza. Sad kazes razlikovala bi se suma troskova od meseca do meseca. Imas li ti negde te informacije troskova svakog meseca posto bilans uspeha prikazuje godisnje, a ne mesecne brojke?
Osnovali su cerku firmu? TV Partizan je osnovao Videonet 2016. godine a KKP je kupio TV Partizan 2019. god. Nije nista osnovao nego kupio i to iz razloga sto FK nije odgovarao uopste na kontakte ljudi iz Videoneta koji su pokusali da nastave saradnju.
Kapiram ja tebe da imas neko svoje misljenje o ovome, ali je bezveze da targetiras coveka bez ikakvih dokaza.
Lepo sam ti objasnio kako funkcioniše profit za doo, ali ti se praviš da ne razumeš.
Samo onda budi tako objektivan kada recimo ultra kop na godišnjem nivou prijavi profit od 10 odsto prihoda. Imali ljudi tRošKova. Oni još i jesu imali jer imaju podizvođače i troškove materijala, mi dajemo 100k da se snimaju youtube klipovi bez zvuka.
I da naravno, Ostoja koji kupuje kOnTakTe, a ne propagandu da se zaštiti od kritika, što smo videli na primeru Trinkijerija kad se poslušno botovalo o debelom Italijanu i pljeskavicama i stanu na vodi.
Ovaj KKP je leglo nesposobnih debila koje iznad vode drži Željko.
Ne moramo dalje. Tegi i sin pošteno odrađuju svoj posao velike troškove imaju, sve na mestu.
Последња измена: