Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Nismo kao cigani. Njima je coki legenda, tvorzan je magija, uspešni privrednici, taj rad.
Mi nijednu našu upravu nismo glorifikovali, ni one kad smo apsolutno dominirali...
Doduše, ima i kod nas Ostojinih svedoka, koliko vidim, iako je sve krenulo kao zezanje i sprdnja. Al ne lezi vraze...:cool:
Ovo je esencija razlike.

Ne verujem da ima bilo ko voli Ostoju, narocito ne stranku kojoj pripada.
Ako Zeljko kaze da mu veruje, sta je starsno da ja kazem da ga obozavam.
Nas je nevolja zadesila u protrkloj deceniji u svim sportovima.
U poredjenju sa brojnim figurama u fk i kk u poslednje vreme, Ostoja kao figura deluje i ponasa se onako kako bi trebalo da se ponasa predsednik Partizana.
Kad bude odlazio, sudicemo.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.759
Reaction score
19.343
Локација
Nickname
Željko samo poštuje predsedničku funkciju koju on ima u Partizanu, na njega kao revolucionara i čoveka koji doprinosi nešto posebno klubu nema šanse da gleda niti od njega ima kakve koristi.
Pa on za većinu pojačanja ni sam nije imao pojma ko su niti da se razmatraju dok ne stave zvaničan potpis i rukuju se sa Željkom i Savićem.
Samo neka se skloni na stranu i ne smeta, ako već mora da obitava u klubu pod zna se čijom kontrolom.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Kako je dirljiva ljubav prema istini ovog mutavog udbaskog kvaziopozicionog covekolikog projekta.
Pulicer se u grobu prevrce, a Krcun samo sto ne iskoci iz istog od srece.
A crveno beli kranovi na onim cardacima nad Savom su donacija MMF, I nemaju veze ni sa kakvim praskastim materijalima osim sa cementom?
Pa bar se malo potrudite, izgledate ko mladunci divlje svinje kad preplivaju Savu I rastrce se po Nbg, zaslepljeni svetlima velegrada.
Sve vam jebem bezrepo.
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
Nevezano za ove poslednje postove sve brace Grobara. Nesto sam emotivan i osecam potrebu da podelim sa svima. Prosle godine (godina stradanja Partizana), nisam imao snage nista pisati. Svremena na vreme sam ulazio na forum da procitam nesto...bez ikakve nade za ''bolje sutra''. Utopio se u sivilo koje je okruzivalo kompletnu situaciju i nas klub. Pravim sada paralelu. Prvi dan kada sam cuo da je Zeljko potencijalni kandidat za sefa strucnog staba mog Partizana! Rekoh-ma nemoguce. Nemoguce je da neko za koga ne postoji ekvivalent u bilo kom sportu po stepenu uspesnosti u svetu kao sto je ON u kosarci, dodje na celo Partizana. Mog Partizana. Ma nema sanse. Medjutim, nakon nekoliko dana, jos jednom se pokazalo da se cuda desavaju. ZELJKO OBRADOVIC, devetostruki evropski prvak, nacionalnih titula...ne znam bez kalkulatora, dolazi na celo PARTIZANA! Covek koji je tata svim ostalim trenerima u evropi i neko ko je bio pre samo nekoliko meseci nezamisliv da bude na celu donekle u tom trenutku oronulog KK Partizan! I onda, od tog trenutka moje i siguran sam svih kojima je crno-bela boja najbliza srcu, san se ne prekida. Idu redom, Avramovic, strela u srce (osveta pudlici na isti dan na godisnjicu)- Panter (samo da im vratimo), pa Lidey, Kurucs, ....Madar, Koprivica....San traje! Nece se skoro ni zavrsiti. Pojacanja stizu, ja refresh foruma svaki dan svakog sata (kao i sin) i to kao da mi od toga zavise zivot i egzistencija, i onda skontam koliko smo razmazeni! Hocemo Pangosa, zver na petici, .... Naravno-zelje su sve vece. Kad ti se jedna ostvari (Zeljko dosao u Partizan kad je mogao birati gde god hoce u Evropi raditi pa i u NBA ponekom klubu), postajemo sve zahtevniji! Ali samo se treba zapitati, gde smo bili pre otprilike pola godine ili godinu! Pa da li je moguce da nismo svesni ko je dosao u klub!!! Iskreno, ja cu iz Pd doci da vidim i poklonim se Zeljku Obradovicu! Necu reci da me ne interesuje sastav ekipe koja ce napasti sve zivo, ali ovu neizmernu srecu, zelju da budem na svakoj utakmici (iako sam svestan da je to nemoguce), zahvalnost za spas i ozivljavanje KK PARTIZAN, dugujem ZELJKU i nikom drugom. I kao sto rekose u jednoj reklami, Neke se stvari jednostavno ne mogu kupiti novcem... Nesto je zaista neprocenjivo. A to je Zeljko Obradovic i njegov postupak da nam se vrati kad nam je potreban kao suva zlato...Sto on u stvari zaista i jeste!

P.S. Bez namere da bilo ciji post omalovazim niti da ikoga uvredim, izvinjavam se zbog opsirnog posta uz srdacan pozdrav Grobarskoj bratiji!
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Ja koliko sam razumeo je da mi i dalje dobijamo pare od hot lajna u saradnji sa telekomom?
Onda rad Telgeltije na SOS kanalu i njegova uključenja nam daje za pravo da smo ga angažovali za rad na hotlajnu.
To objašnjava elan i energiju da razmenjivanje bezobraznih reči u ime Partizana.
Povlačim onda sve što sam rekao za Tegija, nek nam je sretan posao i neka se parice množe i kote.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.158
Reaction score
3.675
Milioni koje daje psiho i milioni iz kriminala su jedni te isti milioni. Logicno.
Znaci nas budzet trenutno jeste 6 000 000 €. To je zato sto ugovor sa Zeljkom i pojacanjima jos uvijek nije potpisan. Ne zna se na koliko ce izaci, ali to je glavni razlog sto autoput Sombor-Becej nece biti izgradjen. U ocekivanju bolesnikovog nastupa: Partizan vs. Srbija u kojoj se ljepse zivi.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.354
Локација
U pizdi materini
Нама су дали буџет приближан ономе што дају ћокијевом приватном клубу и ништа преко тога.

Ми имамо срећу да је Жоц Партизановац до сржи и ту се ствара нека слика о енормном буџету. Понављам још једном - Дали су нам приближно онолико колико дају приватном клубу из Железника већ деценију уназад.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top