Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Vlayco

Banned
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
1.193
Reaction score
82
Локација
Zemun
"Nevidjbog":buhaha:buhaha:buhaha Covek je sto posto u pravu. Isto vazi i za nas klub. Samo da ne bude neki "nevidjbog".
 

Гпб

Guest
Гледам сад на уефином сајту коефицијенте и тек сад схватам колико нас јебе смрдљиви Мостар...
 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
264
Reaction score
1
Jebe nas nema sta,ali i nije tako lose za naredni period.:wink:
Imamo dve sledece godine mogucnost da ostanemo bez samo 4 boda,i prava je sansa za popravljanje koeficijenta uz dobre rezultate naravno.
 

Drug 022

Grobarčina
Учлањен(а)
10.10.2007
Порука
1.862
Reaction score
362
Локација
Средњи Банат
Није то толико пресудно, у осталом и прошле године смо били из другог шешира, добили најачег противника и ушли у ЛШ. Можда је овако боље, јер смањује тензију морања уласка у групу.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Nego šta nego nas jebe Mostar. Svi koeficijente "pakuju" iz 5 sezona, samo smo mi osuđeni da ga "pakujemo" iz 4 sezone jer nam je 07/08 kao da nismo ni igrali Evropu. Jedva čekam da ta sezona 07/08 napokon izađe iz obračuna. A to će se desiti od leta sledeće godine, kad krene sezona 12/13.

Uvek je dobro imati što jači klupski koeficijent. Ne prosipajte suprotno jer je to demagogija. Sa jačim koeficijentom imaš bolji položaj u žrebu, drugačije se na tebe gleda u UEFA i njenim organima itd, itd.

Naravno, još bolje bi bilo kad ne bi samo mi iz Srbije činili nešto za koeficiijent (mislim sad na nacionalni koeficijent), kad bi kao Srbija napredovali na listi, ali...to je science fiction...svi ostali klubovi iz Srbije su kurac u Evropi svih ovih godina.

Zato jačajmo klupski koeficijent koliko god možemo, izbegavajmo po svaku cenu sranja ala Mostar i slično i bićemo na konju.
 

myrdred

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
636
Reaction score
301
Valjda od ljeta one tamo godine... Sad nam se vodi koeficijent 15.85 i prva sezona koja se racuna je 3.425, pa tek onda 0.525. Kad krene 12/13, onda ce biti 12.425 + ovogodisnji, i tek 13/14 ce se izbrisati ta nula, tad ce biti 11.9 + ovogodisnji + sljedeca godina. Malo duze cemo vuci tu nulu...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Da, moja greška...znači tek od leta 2013. prestaje da se računa Mostar. Znači Mostar će nas "jebati" i sledećeg leta pred kvalifikacije.
 

1910

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.000
Reaction score
57
Jbg. namesteni smo za Mostar samo zvoni. A sve je zapocelo onim kamenovanjem od strane ustasa, zadrzavanjem ispred Mostara i cimanjem na ulazu. Jos licimuri iz UEFE nas pustise da igramo revans. Kad se setim samo kako su Zeka i ekipa skoro pa likovali zbog onog sto se desilo, jer je tad jos trajala ona frka s njima.
Sto se tice ocekivanja za ovu sezonu i prosle godine nismo ocekivali nista tako da je sve moguce, u svakom slucaju prilicno avanturisticki ulazimo u celu pricu sa brdo novih igraca za koje realno niko nema pojma ni kakvi su, ni sta mogu da pruze.
Sto se tice funkcionisanja kluba, da se ne lazemo, nama je skoro isti qrac usli ili ne usli u LS. Prosle sezone smo usli, para skoro nigde, one tamo nismo, para nigde, tako da se ne treba opterecivati tim stvarima. Nek momci daju sve od sebe, a svaki imperativ od bilo koga u ovakvoj situaciji je i neozbiljan i kontraproduktivan.
 
Последња измена:

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
Sto se tice funkcionisanja kluba, da se ne lazemo, nama je skoro isti qrac usli ili ne usli u LS.
:respect
Ključna stvar koju bi svi trebali da upamte...
Ako uđemo u LŠ naglo nam budžet raste sa 8 na 12-13M...da bi se ispeglala razlika. Ako pak igramo "samo" LE, onda se hvalimo sa domaćinskim budžetom od 8M.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Da, moja greška...znači tek od leta 2013. prestaje da se računa Mostar. Znači Mostar će nas "jebati" i sledećeg leta pred kvalifikacije.
Tacno ali dok god bude ovaj sistem za ulzak u CL mene to ne zabrinjava toliko, najvise zbog one cinjenice kada smo nosioci igramo losije, opustenije itd... Samo da se ovaj sistem produzi .
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Partizan uvek favorit!

Prvak Srbije će u ponedeljak (12.00) saznati ime prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Stanojević: Nemam posebne želje, ali ne bih voleo da igramo sa Pjunikom

Lopta još miruje, ali će zato kuglice da se zavrte. Srpski prvak Partizan u ponedeljak će na žrebu u Nionu saznati ime prvog protivnika u novoj sezoni, rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Koja će biti prva stanica crno-belima u novom pohodu na elitu, saznaćemo nešto posle 12 časova, kada se završi izvlačenje parova za najjači evropski kup.

Izjava nekadašnjeg trenera Slaviše Jokanovića pred žreb jedne sezone „dajte nam neke povređene i bez para“ ostaće verovatno, kao aforizam, maksima svih narednih izvlačenja, pa tako i ovog, u Humskoj 1.

Opet, ovo je runda kvalifikacija gde nijedan rival ne bi trebalo da bude prevelika prepreka šampionu Srbije. Sa druge strane, to je i najbitnija tačka, jer ako njega prođe, Partizan će u svakom slučaju imati najmanje još četiri utakmice u Evropi. Ukoliko pak ovde doživi neuspeh, vrata međunarodne scene za njega će biti zatvorena.

- Nemam neke posebne želje pred žreb. Protiv svih timova smo favoriti, iako nije lako pobediti šampiona nijedne zemlje - smatra trener Aleksandar Stanojević. - Sa dosta opreza dočekujemo prve utakmice, jer smo promenili skoro ceo tim u prelaznom roku, nemamo mnogo vremena za uigravanje.

Šef struke Partizana ne priželjkuje čak ni „timove iz okruženja“.

- Nemam ništa protiv dalekih putovanja. Bolje je preleteti pola Evrope da bi igrao sa slabijim timom, nego se sudarati sa nekim geografski bližim, a po kvalitetu mnogo jačim rivalom.

Jedini rival sa kojim Stanojević ne bi želeo da se sretne je prošlogodišnji znanac Pjunik iz Jerevana.

- Iako smo ih pobedili prošlog leta, voleo bih da ih izbegnemo ovog puta. Njihov trener je selektor Jermenije, u reprezentaciji igra veliki broj fudbalera iz Pjunika i prikazuju odlične partije - priznaje Stanojević.

U prethodna tri napada na Ligu šampiona, Partizana je u drugom kolu kvalifikacija put vodio u Azerbejdžan (Inter Baku), Vels (Ril) i Jermeniju (Pjunik). Možda je vreme za neku kraću distancu, neku posetu „komšiluku“...


Novi levi bek Partizana Vladimir Volkov došao je iz moldavskog Šerifa. Potencijalni rival crno-belih je Dačija iz te zemlje.

- Ne bismo imali problema da eliminišemo Dačiju, ali ne bih da opet idem u Moldaviju. Želja mi je da dobijemo rivala iz neke zemlje u kojoj do sada nisam bio - kaže Vladimir Volkov.


Novi napadač Partizana Vladimir Jovančić nije se mnogo udubljivao u spisak potencijalnih rivala.

- Iskreno, poznajem samo ove timove sa prostora bivše Jugoslavije. Ne bih voleo da igramo protiv Borca iz Banjaluke, imam prijatelje u tom klubu. Svejedno, ko god da nam bude protivnik, prolazimo dalje - priznaje Vladimir Jovančić.


RIVALI 2. KOLO

PARTIZAN će u 2. kolu biti u grupi nosilaca, a potencijalni rivali su:
DAČIJA (Moldavija)
PJUNIK (Jermenija)
BORAC Banjaluka (BiH)
MOGREN (Crna Gora)
SKONTO (Letonija)
VIDEOTON (Mađarska)
BANGOR SITI (Vels)
TORŠAVN (F. Ostrva)
LINFILD (Severna Irska)
TOBOL (Kazahstan)
DIDELANŽ (Luksemburg)
FLORA (Estonija)
BREIDABLIK (Island)
VALETA (Malta)
NEFČI (Azerbejdžan)
ŠKENDIJA (Makedonija)
SKENDERBEG (Albanija)

RIVALI 3. KOLO

PARTIZAN će i u 3. kolu biti u grupi nosilaca, a potencijalni rivali su:
LITEKS (Bugarska)
GENK (Belgija)
SLOVAN Bratislava (Slovačka)
VIKTORIJA (Češka)
MARIBOR (Slovenija)
HELSINKI (Finska)
EKRANAS (Litvanija)
ZESTAFONI (Gruzija)
MALME (Švedska)
ŠAMROK R. (Rep. Irska)

RIVALI 4. KOLO

PARTIZAN u 4. kolu neće biti nosilac, mogući rivali su:
RENDŽERS (Škotska)
KOPENHAGEN (Danska)
B. BORISOV (Belorusija)
MAKABI HAIFA (Izrael)
DINAMO Zagreb (Hrvatska)

PRVI KRUG (28./29.6. i 5/6.7.)
u ovoj fazi učestvuju samo četiri ekipe, klubovi iz zemalja sa najslabijim koeficijentom UEFA (Luksemburg, Malta, Andora i San Marino).
pobednici dvomeča plasiraće se u drugi krug, poraženi završavaju takmičenje.

DRUGI KRUG (12/13.7. i 19/20.7.)
u ovoj fazi učestvuju 34 ekipe, dva pobednika iz prve runde kvalifikacija i 32 tima koja su direktno došla do druge faze na osnovu koeficijenta zemlje.
pobednici dvomeča plasiraće se u treći krug, poraženi završavaju takmičenje.

TREĆI KRUG 26/27.7. i 2/3.8.)
učestvuje 30 klubova podeljenih u dve grupe: šampione (20) i nešampione (10). U grupi šampiona je 17 pobednika druge faze i tri koja su stigla direktno.
pobednici idu u četvrti krug, poraženi u 4. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

ČETVRTI KRUG (16/17.8. i 23/24.8.)

u ovoj fazi učestvuje 20 klubova, po deset u grupi šampiona i nešampiona, a svaka od njih je dodatno pred žreb podeljena na nosioce i nenosioce.
pobednici idu u Ligu šampiona, poraženi u Ligu Evrope.


novosti
 

Svajcarac

Banned
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
208
Reaction score
2
Локација
Chur
volkov ko da radi za turisticku agenciju a ne za fudbalski klub.. mnogo cudna izjava..
 

docco

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
331
Reaction score
1
Локација
Bijeljina
Zna li neko, hoće li biti prenos zrebanja na tv-u. Znam da je RTS prenosio prosle godine, ali za play-off, ne znam za 2. kolo.
 

nikolapfc89

Grobar
Учлањен(а)
22.10.2008
Порука
420
Reaction score
7
Локација
Novi Beograd
Ne verujem da ce biti,zbog prenosa EP kajak i kanu u Srbiji.
ALi ce biti na sajtu Uefe kao uvek,dobar stream.
 

Ilke

Početnik
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
153
Reaction score
2
Локација
Tamo gde su crno-beli...
Bas razmisljam da li je bolje dobiti neke tipa Ril i uvaliti im 7-8 komada ili nekog kao Baku pa da nam se govno smrzava 20 min. do kraja...
Ako ne bude podele po geografiji, bilo bi dobro da odemo "gore", u Vels, na Island ili Farska ostrva. Ako bude podele, Skonto ili Flora su idealni, ali imam neki osecaj da izvlacimo Makedonce ili Albance... jebem ti sranje... :)
 

stefan_grobar

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2007
Порука
343
Reaction score
2
Pa ako bude podela, tesko da ce nas da stave zajedno sa Makedoncima i siptarima... Svejedno, ovo kolo mora da se prodje pa makar igrali ti i ja u prvih 11!
 

Ilke

Početnik
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
153
Reaction score
2
Локација
Tamo gde su crno-beli...
Ma, prolaz niko ne dovodi u pitanje! I da, ako moze, prva utakmica kuci, da se tu vec resi pitanje prolaska, i da na miru sacekamo zreb za trece kolo...
 

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
Mislim da se unapred vec zna da se u drugom i trecem kolu revansi igraju na stadionima ekipa slabije rangiranih a u cetvrtom obrnuto, sto znaci da cemo igrati prvu kod kuce u prva dva kruga.
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Đe si to pročitao ? Od kad to?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top