Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала
Zasto Stojkovic ne ide na loptu koja pada u peterac? Gol ide njemu na dusu isto koliko Mileticu i Zdjelaru. Imamo sanse da prodjemo, ali bice nam pakleno tesko.

Зато што је био на првој стативи и да је кренуо на лопту промашио би је (прескочила би га).
Питање је како се зове карате потез који је Милетић покушао употријебити на Кварежми?
 

Kavurma

Početnik
Учлањен(а)
08.02.2018
Порука
146
Reaction score
68
Zadovoljan sam
Ne mozes sa svime da budes zadovoljan ali u totalu-borili se, ginuli i ja im skidam kapu
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.067
Reaction score
4.247
Локација
Humska 1
Cestitke igracima i strucnom stabu, ja zadovoljan! Hvala im sto su bar do utorka utisali ove kvazinovinare.

Zakaric i Ricardo su pokazali da jesu pojacanja i da tu ima materijala. Mirkovic po meni polozio za sad glavni test i ova ekipa raste iz utakmice u utakmice i ako verujem nazalost, da ce nas Turci odraditi lagano kuci, ne zato sto mi ne mozemo sa njima, nego zato sto ce se razni Miletici usrati vec u carter letu Boeing-a 737 Avioleta za Istanbul.

Ja ne znam sto neko spominje ovde Urosevica pored zivog Sehovica. Ako smo mogli Markovica da gurnemo u prvu postavu, mozemo i Sehovica. Njemu bar imamo sta da oprostimo.
 
Последња измена:

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Зато што је био на првој стативи и да је кренуо на лопту промашио би је (прескочила би га).
Питање је како се зове карате потез који је Милетић покушао употријебити на Кварежми?

Irski tradicionalni ples. Pokusao ga je zbuniti.

@ crna ovca, Sehovic je tek usao u trening, povrijedjen, a bolji je od svih nabrojanih 3 puta.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала
А утакмица типична европскопартизанска. Играмо ми нешто, трудимо се, ал нема резултата да то све добије на тежини.
У реваншу само да не дамо ауто-гол и да нико не добије црвени на почетку утакмице и ја сам већ дијелом задовољан.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.934
Локација
Подгорица
Реално Бешикташ је одрадио оно зашто је дошао, после нас чекао. Задовољавајућа партија али ништа специјално, издвојили се Закарић и Рикардо. Да поменем Шћекића јесте да је рано али необећава.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.931
Reaction score
26.787
Miletic sa kosom...sikter iz Partizana, sto dalje!
Pantic...tiha jeza, pipni loptu deset puta, napravi jos neki dribling, ne daj loptu na vreme...sto se ne vrati u Celzi.
Rikardo, kapa dole.
Zakaric, sto se mene tice, ti si igrac za Partizan.
Ivanovic, koja je to kljusina...
Stojkovic bi po nekima ovde trebalo da leti po sesnaestercu da bi bili zadovoljni. Lepo rekoh, zna se ko mu nikad nece oprostiti dolazak kod nas...
Filipovicu, balerino, nesreco...da ti se igraci povredjuju u avgustu, a da sezona cestito nije ni pocela...jebo te, ali stvarno, jebo te onaj ko te doveo i ko te i dalje drzi u klubu!
Ivice...nema svrhe...
Jug i definitivno srozan na najnize grane, vise nego poluprazna tribina, nema ih vise da se skupe ni za koreografiju.
Sudija...propustio da podeli jos brdo zutih kartona stoki u crvenim dresovima, sto zbog startova, sto zbog gestikuliranja i prigovaranja.
Likovi koji su bili celu tekmu koncentrisani da zvizde kad god ovaj sa presmesnim imenom i prezimenom ima loptu, da su bili isti takvi kad su bile lose sudijske odluke, ponasanje protivnika, i reeeetki naleti nasih igraca...pa mozda bi bilo drugacije.
Revans? Tesko...
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Misljenja sam da bi pozadi mnogo bolje funkcionisali da igra Sehovic, Spanac, Miletic, Enake. To je moje misljenje. Takodje bih jako voleo da znam, zasto u timu imamo Kosovica, Zdjelara, Scepovica, Lolu? Cemu ta kolicina zadnjih veznih, zaista ne razumem.
Sve u svemu nemamo mi snage ni za nase prvenstvo, a kamoli za ovako nesto. Sve sto je trebalo uraditi sacekati ih jedno sat vremena igre, i odvaliti ih od trcanja. A onda lagano privesti utakmicu kraju. Mi to ne mozemo, nije da ne znamo nego ne mozemo. Nemamo kondiciju!
A tako su nam se Turci namestili, jako ime kluba, jaka imena, ova pobeda bi nam podigla samopouzdanje do neba. Ali ne vredi!
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Kad se uzme u obzir kvalitet protivnika i nase dosadasnje igre, ovo je paralelni univerzum sta smo mi veceras odigrali.
Zadovoljan sam igrom u polju, narocito u drugom poluvremenu, anticipirali smo njihova dodavanja, sekli ih, prekidali faulom napade. To je ono sto moramo da radimo celu utakmicu. Nema pustanja njihovih igraca da predju deset metara, a da ih tek tad neko napadne.
Odbrana u nekoliko navrata u prvom poluvremenu kao da udje u zonu sumraka. Tacno se oseti da nema sanse da ne primimo gol. U drugom opet ta ista odbrana odlicna, sigurna, mali Markovic pun samopouzdanja. Mislim da je jedini kiks onaj Mileticev bez kose, kad je onaj Turcin sutirao glavom.
Rikardo u napadu izuzetno dobar. Nesto kao Tavamba, ali mnogo konkretniji. Odmah dodavanje, prodor, sut.
Ono sto mi se ne svidja, uz svu borbenost koju smo pokazali, je da neke situacije kad treba jednim potezom spojiti saigraca sa sansom ne koristimo. Tad se pipka lopta po nekoliko puta, trazi se kontakt sa protivnikom i najcesce pada ili gubi lopta. Ali, dobro, to odvaja vrhunske igrace od prosecnih. Videcemo hoce li se neko od nasih izdvojiti od tog proseka.
Mislim da ovde ima dovoljno "mesa" da se ekipa dovede na nesto sto bi se moglo nazvati zadovoljavajuci nivo. Na zalost, zbog katastrofalnih rupa u odbrani i relativno mnogo igraca lake konstitucije, nisam siguran koliko mozemo daleko da doguramo ove sezone. Fali i jos neko pored Rikarda, ko bi mogao da igra u paru s njim. To svakako nije Nikolic.
U revansu imamo neke sanse, rekao bih nekih 20-30%. Vidim sad da i ovi nisu bas raspolozeni za trcanje u poslednjoj trecini utakmice. Ako uspemo da uvalimo gol do tada, a ne primimo vise od dva, moglo bi se nesto lepo desiti do kraja. Ali, bice tesko...
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Bilo je ovo dobro, mogli smo nekako da umuvamo još jedan, ali jbg...

Miletić bek i Zdjelar najveća opasnost pred našim golom.

Rikardo i Zakarić odlični. Rikardo protiv ovih dominira, skoro sve lopte je primio, spustio, odigrao, bio opasan po gol... večeras je izgledao kao da je došao iz kluba tipa Sevilja ili Monako, da je na tom nivou, pa se Pepe i Vida muče s njim.
A da imamo neko levo krilo koje je preslikani Zakarić, i da pevamo, al' jbg.

Žao mi Jankovića, nadam se ipak da nije mnogo ozbiljno.

Samo da se ne raspadnemo tamo, nego sa mudima, jako, hrabro, sa verom u sebe, i sve je moguće.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Шеховић је превише млад за оволико велике утакмице, док је Енаке катастрофалан у фази одбране.
ЕНАКЕ НИКАКО НЕ СМЕ ДА ИГРА У ЕВРОПИ!
Али је зато одличан играч за Њивалигу када треба напасти и пробити бункер.
 

Zoran-PG

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
296
Reaction score
23
Локација
Podgorica
Šteta. Dosta dobar meč naših igrača, ostaje žal zbog olako primljenog gola i solidnih prvih 10 minuta drugog poluvremena možda smo tu mogli da nekako učačkamo još jedan. Da probam da napravim jednu analizu dok su mi utisci svježi.


- Stojković totalno van forme. Svi koji su ikad stali na gol mogu da vide da Stojković nije siguran u sebe, da se loše kreće, da nije uvijek koncentrisan. Neko je dobro uočio da je Stojke linijaš i većina centaršuteva Bešiktaša išla je u peterac. Stojke nam donosi mnogo, ali treneri golmana moraju da porade malo na prekidima i centaršutevima. Nedopustivo je da nam 7-8 puta ubace loptu u peterac, a da golman nijednom ne boksuje, a da često drži stativu.
- Valijente i Marković. Solidni, borbe, par ozbiljnih grešaka su napravili. Mali Marković ne može još da igra na ovom nivou. Bata kao nekadašnji štoper trebalo je da vidi da Marković i Valjente koji su 5-10 cm niži od napadača Bešiktaša ne mogu da igraju zajedno. Nažalost Bata je mora da bira da li da ima rupu desno na beku ili na štoperu.
- Ćelavi Miletić solidan, ali mislim da on ne može da igra beka. Šteta za onu loptu iz prekida na početku drugog poluvremena.
- Miletića sa kosom ne vrijedi komentarisati. Gurati čitavu sezonu malog Šehovića, možda dobijemo beka za narednu sezonu....
- Zdjelar i Kosović dosta loši danas. Zdjelar krivac za gol, nije do kraja ispratio igrača i let lopte. Imao par dobrih poprečnih lopti, ali dosta slab u duelu. Isto kao i Kosović. Za igrače koji igraju centralno u vezi premalo duela dobijaju.
- Pantić solidan i borben. Mnogo više duela dobija nego dvojac na sredini. Imao par solidnih prodora i pokušaja. Fali mu još rutine i da se brže u nekim situacijama oslobađa lopte.
- Zakarić veoma dobar. Uz Rikarda danas najbolji. Dosta puta probijao, imao par dobrih centarušta. Fali mu malo da se uigra sa ekipom. Učinak u Evropi za sad gol i asistencija solidni.
- Rikardo odličan do povrede. Vodio borbu sa dva štopera Bešiktaša i dobio je dosta duela. Par puta je baš otresao Vidu i Pepea. Imao i onaj jedan odličan pokušaj. Na njegovu i našu žalost, on nema saigrača. Niti su Pantić, niti Suma, niti Ivanović igrači koji odgovaraju Rikardu i koji mu mogu dati lopte koje njemu trebaju.

- Ivanović danas veliki promašaj Mirkovića, po mom skromnom sudu. Od ulaska na teren nije uradio ništa. Bez prodora, bez lopti, u odbrani bez doprinosa. Očigledno je da Mirković nema uopšte povjerenja u Sumu.
- Nikolić i Šćekić borbeni ali bez konkretnog učinka.

Očigledno da godine čine svoje ili Bešiktaš isto ima svog Filipovića, ni mi ni oni nismo spremni za više od 60 minuta fudbala.

Sve u svemu

Nekoliko zapažanja o nesposobnosti naše uprave:

1. Poslednjih 20 minuta napadački tandem Partizana Nikolić - Ivanović (koji su prije godinu dana igrali u Spartaku što im je vrhunac karijere i forme). Tanko i pretanko....
2. Miletić (ćelavi) mora da igra beka jer Vulićević i Enake očigledno nemaju povjerenje trenera što je prizanje da rumun ne može da igra beka, a da su Vuleta pregazile godine.
3. Sva tri štopera koja imamo istovremeno su na terenu. Sramota je to što su uradili Ostojiću. Jasno je da Valijente i Marković ne mogu da budu štoperi. Obojica su danas niži i slabiji od napadača Bešiktaša. Kao što rekoh na početku prelaznog roka katastrofa smo pozadi, i to se večeras vidjelo. Ovi štoperi ne mogu da iznesu sezonu ni na dva fronta, a posebno ne u Evropi ako prođemo. Bekovi su tek posebna priča. Sjetimo se kad je odlazio Antonov sa priprema kako su svi govorili da je to samo na kratko. Antonov nije neki igrač, ali je od ovog Miletića mnogo bolji.


Šteta zbog povrede Jankovića imao je veliku želju vidjelo se to danas. Mislim da imamo šansu u Turskoj. Samo ako odigramo pametno i strpljivo, da ih šokiramo sa jednim golom, kao večeras pa da čekamo.

Smrad od Vazure reče uoči meča, ako prođemo u grupe LE pokrili smo budžet za narednih 6 mjeseci i kao nećemo morati da prodajemo nekog od igrača. Ako ne prođemo čeka nas prodaja...

Svima je jasno da nam nedostaju napadač, lijevo krilo, i centralni vezni, ali je očigledno da smradovi iz uprave nemaju para da ih dovedu.
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Ivanovic je bio los, usao je u 30om minutu i delovao je kao da ne moze da potrci. Dva brza i agilna u vezi sto pre dovesti.
 

wsc1989

Početnik
Учлањен(а)
07.06.2018
Порука
16
Reaction score
53
Локација
Република Српска
Треба бити реалан. Њихов буџет је 9 пута већи од нашег. Лига бар три пута.

Одиграли смо онолико колико су нам дозволили, можда се неки неће сложити, али је моје мишљење да је кључан детаљ утакмице уствари тај њихов гол минут након нашег. Исто тако не треба се оптерећивати теоријама шта би било кад би било.
На моменте дјеловали смо као озбиљан европски тим, опет у појединим моментима прилично аматерски, збуњено. Што кажу све је то посљедица с једне стране притиске, с друге сопствених могућности.

Резултат није лош, али би далеко бољи био 0:0. Овако ако желимо даље морамо дати бар један у Истанбулу.
Јанковић је неизвјестан за реванш, Косовић га пропушта, а надам се да ће Рикардо бити спреман и дати огроман доприност, надам се, великој побједи и још једној европској јесени.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.911
Reaction score
7.818
Muska utakmica ali to bi bilo to.

Markovic, Zdjelar,Kosovic, Ivanovic apsolutno nebitni. Iako Kosovic voli da preseca linije pa mu se greske i oprastaju, ali kasni u duel, mlitav...

Zasto je Miletic ulazio u sanse? Pa zato sto moze da istrci utakmicu, da utrci iza ledja, da pretrci protivnika.
Zasto Pantic izvodi korner?!

Zdjelar i Stojkovic krivi za gol.

Nista od fudbala bez majstora po krilima.
Leonardo>ivanovic+zakaric+ozegovic+suma

Everton>zdjelar+kosovic+lola+scekic
Jevtovic>zdjelar
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала
Da je ostalih deset igrača na tom lošijem Stojkovićevom nivou, mi bi večeras dobili 3-0, bez zamaranja.

Preslikana situacija sa kosarke od prosle godine, kada se "pljuvao" mali Vanja, a u istom timu bili svadbar i Salic Djoko.
Ajde sada kad smo uspjeli rijesiti sve probleme u timu, da sredimo i golmana.
Davaj vamo uvijek pouzdanog i sigurnog Kljajica.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Статус
Затворена за писање одговора.
Top