Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Pošto je sinoć pobedilo zlo, zarad univerzalne karme, očekujem da večeras izdominiramo Bešiktaš i povedemo sa 0:1, a da onda napravimo neko sranje level Babović u Genku / Miljkonova ruka / Trajkovićev šamar ali da ipak na kraju prođemo zbog Baticine karme i jebačkog šarma.

Napred prokletnici!
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Braćo CRNO-BELA,

Danas naš Partizan igra utkamicu za ulazak u grupnu fazu LE.
Nije nam prvi put da se borimo za ulazak u jedno od dva klupska takmičenja pod patronatom UEFE.

Od osnivanja LŠ I LE, voljeni klub svih nas je 2 puta igrao grupnu fazu LŠ i čak 8 (osam) puta grupnu fazu LE.

Večeras FK Partizan ima priliku da nastavi svoje putovanje po Evropi i po JEDANAESTI put se plasira u grupnu fazu.

Protivnik jeste moćan i jak po imenima, ali mi se nikada nikog nismo bojali.

Zato MI crno-beli sinovi, nemamo razloga za strah. Naše je samo da danas ceo dan budemo pozitivni i VERUJEMO u prolaz.
Nama niko nikada nije ništa poklonio. Sve smo sami izborili na terenu. Borimo se sami protiv svih godinama unazad i nema razloga da se i večeras ne izborimo!

STRAH OSTAVLJAMO TURCIMA!!!

AJMO CRNO-BELI!!!
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.272
Reaction score
7.016
Jako, jako bitan dan za nas voljeni klub i za sve Grobare na ovoj kugli zemaljskoj, mozda jedan od bitnijih u citavoj nasoj istoriji. Ne volim pricati o proslosti, ali nekako se danas sve skupilo, ne znam zasto. Dok sam po mokrim rovovima i vrletima Bosne i Kosova krvario za Srpsku stvar, nisam propustio nijednu utakmicu mog voljenog kluba, u tim okolnostima ne fizickom prisutnoscu, vec barem da saznam rezultat ili da poslusam na radiju, ukoliko su prilike dozvoljavale i borbena dejstva dozvoljavala. Ne znam da li sam ikada vise zelio pobjedu nego veceras, iz malih milion razloga. Molim vas momci, dajte sve od sebe, do posljednje kapi znoja i krvi, molim vas da pobjedite, da pobjedi dobro nad zlom, napravite novu stranicu istorije veceras, budite hrabri i odvazni, znam da to mozete!!! AJMO CRNO BELI!!!
 

opozicija

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2018
Порука
25
Reaction score
65
Локација
Crna Gora
Samo hladne glave kako igraci tako i mi navijaci, mislim na ovo zlo sveobuhvatno koje se desava oko nas, kao i na vecerasnju utakmicu. Vratili smo se maltene u onu sezonu 2007/08 sa Jokanom i titulom u Krusevcu. Svaka utakmica u prvenstvu ce nam biti na zivot ili smrt, titula je prioritet. Ovo veceras neka bude borba, neka Partizan da sve od sebe. Ne moze i ne smije biti neuspjeh ispadanje od ovakve sile kakva jesu Turci. Neuspjeh je izdanje protiv Plzena.
Danas sto je objavljena pjesma je melem na ranu.

Mi cemo vas i dalje voljeti sta god da bude.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.731
Ajmo crno-beli napadnite gol neka strepe turci i nek proklinju dan kad su nas izvukli u zrebu !

Pokazali ste ove i prosle sezone da svakoj ekipi u Evropi mozete da date gol i da nicija mreza nije bezbedna, ne osvrcite se nazad kad krenete napred, samo NA GOL !!
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Ne treba da stavljamo sad omcu oko vrata ako ne prodjemo, bez obzira sto su ovi majmuni prosli u LS. Imaju veca ulaganja u tim od jednog AEK-a, sponzora kao da igraju Primeru ali i to njihovo ce proci, kad tandem Stanio i Olio koji su dovedeni na vlast da potpisu racun za Kosovo koji su bas njihovi politicki oci i napravili ode. Raduje me sto znam da ce moja ekipa veceras da se bori do kraja, sto nam je Bata Mirkovic trener i sto cemo koji god da je rezultat veceras preziveti. Osecam Ivanovicevu dobru utakmicu veceras.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
Mi večeras dajemo 2 komada, a oni kako oće :D Jeste da nam je odbrana takva kakva je, al neće baticina ekipa da primi 3, na muda ima da izdržimo! Šta kurac Bešiktaš, malo sreće samo i prolazimo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top