Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evropa 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
545
Reaction score
1.921
Na prvom mestu najveci krivac je Djukic! Najveci! On je 0 jedna najobicnija, strateg?? Zamisli, strateg? Kakvu strategiju je spremio za drugo poluvreme? Ovo je tragedija! Sa pobedom ovde i u albaniji 99% bi isli u drugi krug, ovako kurcina bato!
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Prilicno sam siguran da sam u nekoj pocetnoj fazi nervnog sloma. Jos kad je ono napravilo penal, krenuo sam da se tresem, zato sto sam znao sta sledi.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Jbt, koliko ja volim Babovića u odnosu na ono što nama igra prvog špica trenutno...

Ostojić u kanalu, definitivno više nemam opravdanja za Miletića LB.

Ali kad bi Đukić pokupio prnje već večeras... ali znam da nema ništa od toga, ništa dok i teoretski ne obezbedimo 4. mesto u grupi, i -14 u odnosu na sektu.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Dokle da gledamo seljačku odbranu više, DOKLE? Pa majku mu jebem u po pičke ako vidite da svira govno sve zašto startujete i to u okolini jebenog šesnaesterca? Ako Ostojić i Miletić budu i minute igrali od večeras, molim onda boga da se ugasimo da ne gledamo ove patnje više.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Zasto ne psujete Ostojica????

U poslednjih 5 godina nisam video losijeg igraca u nasem timu.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Ostojić je igrač za kokeza ligu i to je njegov max. Mada to već svi znate , to jest svi znamo da nam je odbrana užasna sem ivice , đukica i pantica ? Slučajno ? Ne bih se kladio ..
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
A posle meni kazneni poeni...a sta ovi rade admine!?Tri kljucna igraca su otisla.Leo i Djurdjevic vrede kao svi sto su dosli.Za Sumu Ilijev mora da snosi posledice...dugo smo ga cekali.Imao je 3 meseca da se pokaze...ne znam kako ce da proradi.Limitiran u svakom pogledu.Ivice idi i povedi Ozegovica sa sobom.A Djukica nema sta da komentarisem svi ste lepo napisali sta mu je ciniti.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Само Партизан ово може ... Што је најгоре, ово те више и не изненади. Када су дошли на 2:1, знао сам да ћемо да изгубимо. Јесте, немамо ни среће. На 2:0 лопти фали 2 центиметра да уђе у гол. Њихов трећи гол је из офсајда. Немамо среће, а да ли смо довољно урадили да је заслужимо?

Пораз је тренеров. И што му игра тактички неписмени леви бек Милетић, и што је опет дозволио да екипа не постоји у другом полувремену. Динамо мења све, пребацује игру испред нашег гола, а реакција је замена оне циганштуре (кога су његови цигани научили да сме слободно руком у 16, то се против њих не свира) тек у 75. минуту?

Цела ова сезона мирише на једно велико срање. Титула је изгубљена и пре почетка првенства, то се знало. Од ове Европе можемо нешто да се надамо само ако окренемо против Ђурђа Кастриота и добијемо обе. Са оваквим приступом, са оваквом реакцијом - тешко.

Бар да су Станојевић или Николић ту, па да се радујемо дербијима ...

Исправка: мало сам бесан, моја грешка, прво је замењен Сума, па тек онда циганче.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.176
Reaction score
18.459
Локација
U Kinšasi
Koja psihodelija u glavama navijaca Partizana...

Dovedes im trenera samba-rumba, mi smo Partizan itd... On zaleprsa kao leptiric po travi JNA, a zatim nas svesno osakati pred derbi, pa zapali. Pa ga onda vratis nakon jedne od najemotivnijih sezona za svakog partizanovca, a on se posere u par utakmica po svemu, u stilu Ljubinka Drulovica.

Onda dovedes najskupljeg igraca u istoriji, napravis priredbu i bogat kulturno-umetnicki program na JNA, kakav niko nikad nije doziveo, a on u najvaznijim mecevima ne moze da trci.

Zatim im dovedes najcrnjeg ciganina, izvucenog sa samog dna podbanjickog kolektora, oni ga u duhu partizanstine prime kao svoga, docekaju aplauzima. On ih ujebe na najgluplji moguci nacin, koji je do sada bio rezervisan samo za igrace Partizana, ali smo veceras videli da i igraci zvezde znaju da prave gluposti.

Onda im das 2-0 na poluvremenu protiv najjaceg tima u grupi, pa ih dotuces sa veselih 3-2.

Boze, ima li te?
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Djukic,Vulicevic,Ozegovic,Ostojic,Miletic levi bek moraju da odu u januaru kako god znaju i umeju.To su amateri koji ne zasluzuju da igraju za Partizan.Svaka cast Tawambi za igru PP i Evertonu koji poginu da im pokaze kako moraju ostali ali oni jednostavno nemaju IQ za to ,a ni muda.Ovaj i ovakav Dinamo morali smo kuci da ispartimo sa 3-4.Presudio onaj zamalo auto-gol pred poluvreme.Ne kazem da bi sacuvali pobedu,ali barem ne bi bila ovolika sramota.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Cigani na terenu.
Ciganin na klupi.
Cigani na tribini.

Sve je u redu, oni imaju 4 boda, mi 1. Srbija se budi, Srbija slavi.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Meni je samo jedno zao - sto je Tawamba samo onako gledao Ozegovica posle napravljenog penala. Trebao je da ga ugazi za primer i izadje sa terena.


Apsojebenolutno! Stoji i gleda #%#&!?!?$$+!/!&##&" u jebenoj neverici, jebenog morona kome cek ni broj na dresu ne treba spominjati! Sem ovog %$&@+!?##%@+!?&# za bolje nije.
Hvala i treneru Miroslavu!

Tavamba i brat Everton ce da pobele od muke, koga oni sve moraju da trpe na terenu..sveta kravo, 'ladni pakle...
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.088
Reaction score
15.808
Локација
Храм фудбала
Pa dobro i Rijeka je izgubila od MIlana 3:2 pa sta sad... :)

Ljudi, kad nije usao onaj autogol u prvom poluvremenu, znao sam da gubimo, jednostavno mi smo takvi tragicari uvijek bili... jadno...

Mene niko nije iznervirao na ovoj utakmici kao Jankovic, i to jos u prvom poluvremenu covjek je prestojao pola utakmice, i to dok napad traje... ma nosi se u PM ... Da je Bambi bio spreman mislim da bi bilo bolje...

Jankovic je jos u prvom nekome odbrusio prema klupi, u stilu koji kurac ja sam ovdje zvezda.
Da je Bambi bio spreman mozda bi i bilo bolje, ali opet bi minl ovo odigrali Partizanski, a to u prevodu znaci usrali bi i opet bi bio ili poraz ili nekim spletom okolnosti remi.
Gledam na poluvremenu slavlje na drustvenim mrezama, a meni samo u glavi da li cemo iscupati bod.
Neko okrivi Grobare sto su zaradili ove kazne, pa da su bili navijaci ovi nasi bi odigrali jos gore i jos jadnije, kao i svaki prethodni put kad je trebalo i moralo da se dobije.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Nama prvo treba trener, gonic robova, koji ce ovu raspustenu bandu da dovede u red, a pojedine da izbaci iz tima. Kad se to desi, onda cemo moci da kritikujemo igrace.
 

Kruna

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
292
Reaction score
414
Za Ostojića sam još prošle godine, kada su forumaši od njega pravili Kanavara, pisao da je klasičan JSL igrač i da ćemo imati gadnih problema kada nam dođu profesionalni fudbaleri sa kontra strane. Isto to važi i za Vulićevića i za Miletića levonogog. Jebeno na klupi držiš verovatno drugog najboljeg levog beka kog Srbija ima da bi ti totalno dezorijentisani lik "gospodario" levom stranom. Ostojić ima zasluge od prošle sezone, ali on je zreo da ide na hlađenje i da napokon gledamo Miletić-Mitrović štoperski tandem, a što se Vulićevića tiče - imamo li mi uopšte drugog desnog beka u klubu? Aksentijeviću, vrati se, sve ti je oprošteno!
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Sva kosmička pravda je vraćena srpskom fudbalu, 5 stativa iz Kelna su nadoknađene večeras u Beogradu.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.277
Reaction score
18.360
Локација
Kej Republika
Nije ovo ništa braćo. Tek nas čeka pakao i patnja.
Prvo će nas arnauti dobiti kući i uzeti istorijska 3 boda. Onda će akademici sa juga da nam zabiju kolac kad budemo igrali kući. Održaće predavanje iz srBske istorije i time nas isključiti narednih par godina iz Evrope.

Kad igraš kao picka, šta drugo da očekuješ?
Kad ti se igra svodi na duvanje lopte na Tawambu,šta očekuješ?
Kad ti je najplaceniji igrač u istoriji kluba šarlatan, šta da očekuješ?
Kad ti bekove igraju amateri, šta da očekuješ?
Kad ti špica igra poluproizvod jsl-a, pritom govnar ciganski, šta da očekuješ?

Nažalost to je Partizan, proklet klub.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top