Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

nikolapfc89

Grobar
Учлањен(а)
22.10.2008
Порука
420
Reaction score
7
Локација
Novi Beograd
Realno je Sahtjor igrao u najjacem sastavu bez Srne.Pobedili smo ih i ja sam zadovoljan i igrom i pruzenim na terenu...Steta za sansu zicer :S Svaka cast vaterpolistima...Crno-bela noc.......
 

lottoman

Početnik
Учлањен(а)
15.07.2007
Порука
36
Reaction score
0
Локација
u blizini, tu negde
Bitna pobeda iz vise razloga, neki kazu drugi tim S.Donjecka mada mi nije bas licilo sa Dzadson, Adrijano,Viljan, Fernardinjo, Rat, Rakitcki, Hibsman, Pjatov, Gaj, Gladkij no nema veze. Bitno je da nismo odigrali kao na predhodnim tekmama u LE.
Ovu polusezonu zavrsismo kako zavrsismo sad se okrecemo duploj kruni i pojacanjima, moglo je mnogo bolje ali ne treba kukati ni nad postignutim s obzirom u kojim problemima je klub i sto se Partizan saplice pomocu medija, nije lose. Momci hvala vam sto ste poslednju tekmu u 2009 odradili strava.

P.S.
Sad od ovih para iz Uefe da se kupe topovi za sneg i da se tovari sneg pred svaku tekmu pa i na one koje se igraju u maju, Parni Valjak najbolje melje po snegu!
 

Cerberus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.11.2008
Порука
1.027
Reaction score
56
Sto kaze Crno-beli, puno mi je srce kao da smo pobedili! Ali, koliko god sam srecan, dodje mi da ih ispsujem sto nisu ovako, hrabro, muski, odigrali i do sada. Uffff...

Moje cestitke idu prvo na racun trenera. Jeste znam, bode u oci koliko ga isticem, ali ima tu i inata. Odlicno pripremljena utakmica i pre svega, odlicno pripremljena ekipa da odigra sve sto moze u utakmici koja nije imala nikakvog znacaja. Ovo mi je samo pokazalo da u ovom timu ipak ima neke "vatre" koja iz ko zna kojih sve razloga nije do sada dosla do izrazaja. Bravo Plavi i samo gazi dalje!

Za Krstajica nemam reci hvale. Pored njega je Marko Jovanovic odigrao izvanrednu utakmicu! Mali je bio jako dobar i u Tuluzu i mislim da bi nasoj upravi bili najbolje da se zahvali kapitenu ove zime i gurnu Marka da igra uz Krleta, da stasava i uci, da bismo dobili igraca na duze. Ja sam Krleta i shvatio na taj nacin kad je dolazio, da pokusa da "napravi" stopera uz sebe, a Djordjevic u 30. godini to sigurno nece biti. Pored toga sto ima dosta putera na glavi, no da ne idemo u of...

I za kraj - najbolji. Ljubomir Fejsa! Ova jesen je definitivno prosla u znaku ovog igraca, koji ne vredi 1,2 miliona nego vec sad 5,2 miliona! To koliko on pretrci, koliko lopti oduzme, koliko se bori, to je fenomenalno. Onaj pas za Tomica za gol-sansu pred kraj prvog, remek-delo! Znam, ima gresaka, ali kad neko oduzme 100 lopti na utakmici, normalno je i da 4-5 pogresi. Od mene, onako od srca - Ljubo majstore! :respect
 

raky_b

Banned
Учлањен(а)
29.11.2006
Порука
400
Reaction score
5
Локација
Tenja ,selo Tenja istoriju menja
The Dark Knight,nece...mislim da ce biti presretne,jer koliko je "budala" danas igralo na nas?(a vecina igraca je igralo i na PSG danas,stp e isto nonelo lovu kladionicama) svi su verovatno igrali sugurnu 2 na ukrince,
jedino neki od nas,grobara...verovatno niko vise na svetu nije stavio 1...a malo verovatno je da je neko i od nas tukao vecu lovu na taj tiket...steta sto nismo. trebao je i djuka plate igraca staviti na pobedu,pa nek igraju za bonus :)

ps. sorry za off
 

Тесла.Ки

Партизановац
Учлањен(а)
11.12.2007
Порука
1.631
Reaction score
64
Локација
Novi Sad
Уф, што је ова победа добродошла... Прекинули смо онај неславни низ пораза, и опростили се од Европе на частан начин са три бода...
Са обзиром у каквом је стању био терен, утакмица је била доста високог квалитета... То што је Шахтјор био у најјачем саставу (изузимајући Срну) само је још један плус за наш тим... Можда нису играли нешто претерано заинтересовано, али у томе удела има и одлична игра свих линија нашег тима... Везни ред је купио све што је могао, а оно што је пролазио чистили су наши, данас одлични, штопери....
Свака част момци :clap, а на пролеће по дуплу круну...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Crno-beli: Rasterećeno, borbeno, dobro!

16. decembar 2009. 23:58 > 00:05
Na pitanje novinara posle trijumfa nad Šahtjorom - gde su fudbaleri Partizana bili do sada sa ovakvom igrom, Ljubomir Fejsa je odgovorio: "Verovatno smo više gledali protivnike, nego sebe".
v155761p0.jpg

Fudbaleri Partizana na kraju mogu uzdignutih čela da se zapute na praznični odmor.

Polusezona je za njih počela 14. jula, gostovanjem Rilu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a završila se posle više od pet meseci, pobedom nad braniocem trofeja u Ligi Evrope, ukrajinskim Šahtjorom (1:0).

"Godinama nismo pobedili i najvažnije nam je bilo da uzmemo makar bod. A uzeli smo tri! Svi su dobro igrali, meni je pripala čast da dam gol", rekao je strelac Lamin Dijara.

Navijači su (opet) skandirali dugo njegovo ime...

"Drago mi je da su pokazali da su uz nas i uz mene, čak i posle onog promašaja u Požarevcu", dodao je Dijara, rekavši da ima važeći ugovor sa Partizanom i da "za sada" ostaje u Humskoj 1.

"Ovo je za nas velika pobeda u grupnom takmičenju, jer je došla posle mnogo godina. U svlačionici smo se dogovorili da se borimo jer nemamo šta da izgubimo", nadovezao se Nemanja Tomić.

POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU

Marko Jovanović "doktorski" je odigrao u tandemu centarhalfova sa Mladenom Krstajićem.

"Izgleda da nam je 13 srećan broj", podsetio je mladi štoper na 12 uzastopnih poraza u Ligi Evrope, odnosno Ligi UEFA.

"Važno nam je bilo da pobedimo posle toliko neuspeha i zato smo izginuli na terenu. Šahtjor je igrao u najjačem sastavu, ali smo potpuno zasluženo slavili".

Ljubomir Fejsa zahvalio se "navijačima i svim saigračima", jer su "svi dali 150 odsto svojih mogućnosti".

Na pitanje novinara gde su crno-beli bili do sada sa takvom igrom, Fejsa je odgovorio:

"Verovatno smo više gledali protivnike, nego sebe, igrali povučenije, a sada smo bili rasterećeni".
Duljaj: Partizan može da se nosi sa svakim

v155761p1.jpg

Igor Duljaj je posle šest godina zaigrao pred Grobarima, noseći kapitensku traku u ekipi Šahtjora.

"Došli smo sa namerom da pobedimo. O našoj ozbiljnosti svedoči i to što je Lučesku poveo najbolji tim, izuzev povređenih igrača. Ali Partizan je bolje ušao u utakmicu. Mi smo počeli da igramo tek posle primljenog gola i oni su potpuno zasluženo pobedili".

"Sa ovakvom agresivnošću, čvrstinom u igri i motivacijom, Partizan može da se nosi sa svakom evropskom ekipom", dodao je Duljaj.

Nekadašnji reprezentativac naglasio je maksimalne ambicije "rudara" na evropskoj sceni.

"Napravili smo neuspeh neulaskom u Ligu šampiona i sada idemo na trofej u Ligi Evrope, koja je za nijansu jače takmičenje nego prošlogodišnji Kup UEFA".

Nekoliko ukrajinskih navijača postavilo je u Humskoj 1 transparent "Hvala, Igor".

"Iznenadio sam se kada sam ih video kod nas u hotelu. Došli su čak iz Donjecka, ni sam ne znam kako. I navijači Partizana su me lepo prihvatili i srce mi je puno što me nisu zaboravili".
(R. Jakšić - MONDO, foto: MN Press)
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Svaka cast ekipi,i ja nemam nikome nista posebno da zamerim,sem manijacima koji su me par puta lepo spucali s grudvama :).
Drago mi je zbog igraca,jer i njima je trebala ova pobeda ko leba,da skontaju da nisu toliko losi i da treba da nastave ovako,lagano do titule.
P.S.
Mislim da su ovi sa b92 pojeli svoja muda od muke sto su otkupili tv prava za ligu uefa.2/4 tekme je pljuvana njiova kuca na celu sa njihovom najboljom novinarkom koja je na pocetku tekme imala svoj sou na Jugu :)
 

kIDd

Početnik
Учлањен(а)
15.04.2007
Порука
32
Reaction score
0
Локација
Beograd
свака част, сјајна игра момци, само јебига касно.
Надам се да ћемо уз нову управу (САВУ ако Бог да) следеће године направити много бољи резултат.
Волим Партизан.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
небих да умањујем победу али у синоћној утакмици су највећи победници и хероји били они навијачи који су се смрзавали на трибинама!

утакмица ко утакмица, ко мало нешто зна о фудбалу видео је да су украјинци играли и трчали у првом полувремену тек толико да се несмрзну и незаледе од хладноће.

ем што нису улазили у никакве дуеле ем што су код одлучујућих дуела увек попуштали небили смањили ризик повреде...

друго полувреме су више загризли и зато су и имали цело друго полувреме 70% посед лопте у својим редовима, али ето, да и ми једном изгурамо и одиграмо у европи а да непримимо гол, што је за сваку похвалу без обзира како су ови играли и колико су се залагали.

све у свему мислим да је ово лепо за завршетак једне неуспешне европске сезоне и надајмо се на следећу годину!
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Falice nam Diara.......da li je ono bio njegov oprostaj?
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Stevanović: Pokazali smo pravo lice

19519497674b29906699554288352435_big.jpg


Beta​
Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović istakao je da je njegov tim pobedom nad Šahtjorom pokazao da može da se ravnopravno nosi sa evropskim ekipama.

</B>
Pobeda u poslednjem, šestom kolu Lige Evropa prema rečima Stevanovića dokaz je i da Partizan sa optimizmom može da razmišlja o prolećnom delu sezone u kome će se koncetrisati samo na domaća takmičenja. "Igrači su i večeras pokazali da treba da se ponosimo njima, jer su dobili veliku ekipu.
Još u Tuluzu smo najavili da možemo da se nosimo sa evropskim ekipama, a ovo je dokaz da možemo da sa optimizmom očekujemo nastavak sezone na proleće", rekao je Stevanović na konferenciji za novinare posle pobede od 1:0.

Stevanović je kazao i da je izuzetno zadovoljan kako je ekipa taktički odigrala protiv osvajača Kupa UEFA iz prošle sezone.

"Zatvorili smo im bokove. Sve linije tima su odigrale dobro, ali mi je drago što je odbrana bila najbolja, jer sam sa njima posebno radio prethodnih dana. Bilo smo samouvereni i hrabri i to je jedini recept za Evropu", naveo je trener crno-belih.

Stevanović je dodao i da ne žali zbog prethodnih poraza u Ligi Evrope u kojoj je njegova ekipa izgubila pet mečeva, a pobedila samo Šahtjor.

"Mi smo večeras pokazali svoje pravo lice. Ne žalim ssto nismo prošli dalje, jer ovo je prava smernica i za takmičenje u Evropi sledeće sezone", rekao je Stevanović.

Trener Šahtjora Mirčea Lučesku kazao je da mu je žao što njegov tim nije osvojio bodove u duelu sa Partizanom, ali da mu je donekle drago ssto su to, prvi put ove sezone, učinili crno-beli.

"Negde sam i očekivao ovakvu utakmicu, pa i ovakav ishod. U današnjim uslovima bilo je jako teško da pružimo dobru partiju. Dali smo sve od sebe u takvoj situaciji. Imali smo i problema sa nekim povređenim igračima ssto je takođe uticalo na našu igru", kazao je Lučesku.



B92
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.107
Reaction score
270
Zaista velika pobjeda.

Ovo ce nam svima podici samopouzdanje i samopostovanje kao i povratiti poljuljanu vjeru u ovaj tim, trenera i igrace. Plavi treba da ostane i poslije zimskog prelaznog roka, zasluzio je novih 6 mjeseci.

Sacuvati kostur tima i titula a bogami i dupla kruna ce realno ostati kod nas.
 

Grobar_vu

Grobar
Учлањен(а)
28.08.2007
Порука
389
Reaction score
1
Локација
Vukovar CRNO-BELI GRAD
Dok sam gledao tekmu, i kako je vreme prolazilo, sto puta sam pomislio : "jebote kakav mi vezni red imamo, a vidi ovu odbranu kako je odigrala!!" Ali sigurno 100 puta sam to rekao.
Fejsa se kidao, Raća je također oduzeo bezbroj lopti,jebao ih u mali mozak ma ono je bio pornić sinoć.

Tomić mora da igra stalno kao pred kraj tekme ako hoće uopšte da igra, inače bi nam tu jedan igrač za desnu stranu bio neophodan. Lamine je špic kakvog nismo duuugo imali i biće šteta ako ga prodamo, jer će bit teško nać zamenu za njega. Mnogo je naučio od kad je u Partizanu!

I sve pohvale MARKU JOVANOVIĆU. Najboji naš igrač u jučerašnjoj pobedi!!! Ubedljivo!
 

Head_Hunter

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
706
Reaction score
17
Локација
NBGD
Nije mi ni malo zao sto sam se smr'zo kao riba,biti sinoc na jugu-neprocenjljivo.Igra i zalaganje na najvisem nivou,tako se brane boje kluba.Sad lepo na mali odmor,a onda punom parom na zimske pripreme pa na prolece odbrana titule i kupa
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Lako je vama na jugu . Bilo vas 3000 pa ste se nekako i zgrejali, a nas 30 na zapadu se smrzlo ko pičke. Hahaha
Svaka čast momcima. Najviše me raduje igra bez glupih kikseva u odbrani.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.443
Reaction score
2.208
Cestitke na prvu pobedu ipak bolje smo prosli nego prosle godine, moze i zato se slabo igralo u Pozarevcu momci su se spemali za sinocnoj utakmici. Vreme je Duljaj da se vrati nazad!
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
E samo sam cekao Stevanovica sa onim "pokazali smo pravo lice".Sa tim recenicama kad pobedimo i "igraci su bili umorni" kad izgubimo je postao neverovatno dosadan,da ne kazem neku tezu rec.Da nije bilo njega i njegovog pulena Radosavljevica,mozda bismo juce slavili evropsko prolece.
PS Igracima svaka cast na zalaganju i pobedi.Ovima nisu trebali bodovi,nisu se bas ni zalagali,ali ko ih je*e.Pobeda je pobeda,ipak su oni branioci Kupa UEFA.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Malo smo se smrzavali ali vredelo je,najzad pobeda i prekid crne serije.Mnogo je bilo pozitivnih stvari,pre svega borbenost,sjajna igr Fejse,M.Jovanovića,Krstajića,Raće,borili si se i Knežević,Moreira,Ljajić,zasluge naravno Dijari za gol.Božović je uneo sigurnost u odbranu i pokazao da je smešno bilo njegovo skidanje sa gola.Čak ni Lomić nije bio mnogo loš kako ume odigrao je solidno,Tomić po meni malo razočarenje.Najveći problem imamo sa centaršutevima da sa 20m Tomić ne može da pogodi čoveka strašno,Lomić ništa bolji a ni Ljajić.
Naša omladinska škola pod hitno mora da poradi na centaršutu jer smo tu ispod svakog nivoa a i na šutu da pojedini naši igrači mogu da sa 20m dobace do gola(Tomić najbolji primer za obe stvari i pored svih drugih kvaliteta mnogo bitnih mana koje gotovo da i ne mogu da se isprave).
Srećan sam zbog pobede i nadam se da će celokupnom timu ovo dati elan pre svega za naše prvenstvo da osvojimo još jednu titulu,a dogodine nadam se bolji nastupi u Evropi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top