Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.870
Reaction score
13.628
"Шта пичке енглеске, шта који курац! Они су обичне јајаре! Покажеш им зубе и они се одмах усеру. Ја сам са Оксером тако играо и избацили смо их. И ми ћемо ове да избацимо. Ми њих сигурно пролазимо, тако је Бог рекао, тако је записано!"

67DKObK.jpeg





 
Последња измена:

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.075
Reaction score
14.315
Локација
Kipar
Posto je prelazni rok aktuelan ovo je dobar tekst za mladje navijace da vide kako se to nekada radio, akcenat na 1986. godinu. I tada uprave nisu bile idealne ali I kao takve se ne mogu uporediti sa ovim sto imamo danas.

 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.594
Reaction score
3.380
Локација
JNA
Citao sam negde nekada, ne mogu da se setim tacno gde, Herceg je pogodio i stativu , pred kraj prvog poluvremena..steta je sto smo treci gol dali u 87 minutu, secam se da sam procitao da su igraci Reala bili u panici u drugom poluvremenu, da niko nije hteo da uzme loptu vec su sve ispucavali duboko u polje Partizana , ili u publiku..uraganski napadi , ali na kraju ipak nedovoljnih 3:0!Inace te godine bi uzeli Kes sigurno, mnogi kazu da je taj tim bio bolji i od onog iz 66-e godine..inace u Madridu su nam ponistena dva gola u prvih 10 minuta, oba Milutinovicu, a predsednik Reala se kasnije izvinjavao Partizanu jer je priznao da je namesten sudija..
 
Последња измена:
Top