Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva, a.k.a. Prelazni rok 2011

Статус
Затворена за писање одговора.

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
nedelju dana pred evropsku utakmicu mi dovodimo stopera na probu koji je za zadnje 3 godine odigrao 15-ak meceva ???:pop sta li sa onim rezervnim varijantama koje su na cekanju ?

Pa nece nas kostati nista sto sad dovodimo ipak Skendija nije dorasli protivnik u fudbalskom smislu. Tako da se ne cimam ni malo vezano za ovu utakmicu. Ali zato ako stanje ostane ovako, u 3 kolu mozemo slobodno da drzimo gace. Protivnik ce daleko biti kvalitetniji.
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Dzabe je Raca plakao :D Meni bi bilo draze da Raca ostane nego da odu Savic, Miljkovic i Lazevski zajedno. Danas u 5 predstavljanje Savica
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
"Zapeo" Raćin transfer u Vitese

Iako su se srpski i holandski klub dogovorili, reprezentativac Srbije i dalje između Partizana i Vitesea.

v210991p0.jpg


Radosav Petrović pozdravio se sa crno-belima i krenuo u Arnem. Partizan i Vitese dogovorili su se o transferu reprezentativnog "veziste". Činilo se da Petrovića od potpisa višegodišnjeg ugovora dele samo formalnosti. Međutim, situacija iznenada promenila.

"Malo se iskomplikovalo u ponedeljak uveče, ali već u utorak pregovori idu u boljem pravcu", rekao je sportski direktor Partizana Malden Krstajić.

Šampion Srbije nema nikakve veze sa tim "komplikacijama".

"Prihvatili smo uslove Vitesea, Raća je prošao lekasreke preglede i mi nemamo ništa sa tim".

Problem je nastao, prema Krastajićevim rečima, na relaciji menadžer - Vitese.

"U poslu nikad nema samo dve strane već je uvek tu i treća", zaključio je Mladen Krstajić.

Mondo
 

South Crew

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2010
Порука
241
Reaction score
0
Jos na kraju kad dodje Labrin...Petrovic ostane,vratimo ponovo Lolu...Uf,uf...Bilo bi lepo...Kolike su sanse za sve to?
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Шансе су отприлике одавде па до Ивањице 0%.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Krstajić: Čekajući "građane“, strance, Jokića

Sportski direktor Partizana i dalje se nada da će Savić igrati protiv Škendije. U suprotnom štopera će igrati Ranković ili Miljković. Jokić za decembar.


Mladen Krstajić izgleda gubi bitku za Stefana Savića. Borio se sportski direktor Partizana da zadrži mladog defanzivca do decembra ili bar za drugo i treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali po svemu sudeći neće uspeti.

Savić je u Mančesteru na pregledima, posle kojih bi trebalo da potpiše ugovor sa "građanima“, a Krstajiću je preostalo da čeka na milost Engleza.

"Partizan traži da Savić igra u naredne dve runde kvalifikacija, a pristali bismo i na jednu. Čekamo odgovor iz Mančestera“ , i dalje se nada Krstajić.

"Nepristojna ponuda“ za mladog Crnogorca je mnogo toga poremetila u ekipi Partizana. Trener Aleksandar Stanojević je uigravao tim sa njim u zadnjoj liniji, a nedelju dana pred start sezone verovatno će morati da promeni partnera Ivanu Ivanovu u centralnom delu odbrane.

"I Stanojević je svestan situacije. Savić je dobio ponudu da se obezbedi za ceo život, a Partizan uslove koje ne može da odbije. Uz dužno poštovanje Škendije, Partizan može i mora bez bilo kog igrača iako nije isto promeniti napadača i štopera, koga je mnogo teže uigrati“ .

Čak i kada bi danas došao Savićev naslednik, verovatno ne bi igrao u prvom meču protiv prvaka Makedonije.

"Koliko poznajem Stanojevića ne bi ga pustio bez desetak dana uigravanja. Imamo Rankovića, koji može da odgovori tim zadacima, i Miljković je igrao štopera u mlađim kategorijama"...


Krstajić više ne razmišlja o Čileancu iz Palerma Karlosu Labrinu kao Savićevoj zameni.

"Koliko smo mi bili uporni i ozbiljni, toliko je njegov menadžer bio neozbiljan iako nam je Palermo još ranije dao zeleno svetlo. Valjda hoće da ga udomi negde u Italiji, a koliko znam, nema ponuda“.

Krstajić sada opet traži novog štopera. Ima dve-tri opcije i sve su stranci.

"Nisu jeftini, a pokušavamo da prođemo što bolje u finansijskom smislu. Zato neću da se zalećem“ .

Partizan će sigurno dovesti jednog stranog štopera, a nezavisno od toga u sredu će na probu doći nekadašnji mladi reprezentativac Brazila, Luis Karlos Nasimento Luizao (24). Reč je o nekada talentovanom štoperu, koji se nije naigrao u minule četiri godine, ali je Partizanova struka procenila da bi mogao da zadovoljni njene kriterijume.

U domovini je igrao za Kruzeiro, Vasko da Gamu i do sada za Bahiju, a u međuvremenu oprobao se i u uzbekistanskom Bunjodkoru i švajcarskom Lokarnu.

"Na osnovu snimaka koje smo videli i informacija koje smo dobili procenili smo da treba da dođe na probu. Ne dolazi tek tako“, nastavio je Krstajić i dodao:

"Ako bi Brazilac zadovoljio, njega ili drugog štopera koga ćemo dovesti, uzeli bismo na pozajmicu, pa bismo u decembru, kada mu istekne ugovor sa Tomom, ponovo pokušali da dovedem Đorđa Jokića“.

Ukoliko se realizuje transfer Radosava Petrovića u Vitese, crno-beli će pojačati i vezu.

"Možda i tu dovedemo stranca, bez obzira na ograničenje u prvenstvu, u Evropi svi mogu da igraju“.


Mohameda Kamaru žele italijanski klubovi, Torino, Kjevo i Sampdorija, ali fudbaler iz Sijera Leona spada u grupu igrača koji ne mogu da idu. Kamara zbog toga nije nesrećan, tvrdi Krstajić.

"Naprotiv, veoma je motivisan jer je svestan da je postao važna karika ekipe. Za razliku od prethodnog perioda kada je bio ćutljiv, sada na terenu priča i komanduje“.

Golman Živko Živković, koji je oduševio na pripremama, biće ponovo pozajmljen Metalcu, a dobiće i novi ugovor, baš kao i povređeni makedonski reprezentativac Aleksandar Lazevski.

"Sa Živkovićem i Lazevskim smo se dogovorili da poništimo postojeće ugovore, koji im ističu za godinu dana i potpišemo nove, do 2015. sa golmanom na koga najozbiljnije računamo u budućnosti, a sa Lazevskim do 2013. Preostalo je da utanačimo samo tehničke detalje“.

Univerzitatea iz Kluža ne odustaje od Džozefa Kizita na koga Stanojević ne računa. Levi bek iz Ugande je odbio prvobitnu ponudu, ali...

"Rumuni su poboljšali uslove, sada čekamo odgovor Kizita“.

Partizan želi da se obezbedi i za budućnost. Profesionalne ugovore dobiće kadeti Nikola Ninković i Lazar Marković, kao i desni bek iz Teleoptika Nikola Aksentijević, koji su na Pohorju nagovestili vanserijski talenat.

Inače, sportski direktor crno-belih je pozitivno odgovorio Marselu Bordonu, nekadašnjem saigraču iz Šalkea, na poziv da u subotu u Gelzenkirhenu bude učesnik oproštajne utakmice Brazilca.

(R.J. - MONDO)
 

19Jerković70

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
196
Reaction score
2
Локација
Вождовац
Па побогу Крле недељу дана пред почетак квалификација ти покушаваш да прођеш што боље у финансијском смислу,човече треба нам штопер и то под хитно,нема времена сад за ценкање.....а за оне који се толико чуде откуд Миљко на позицији штопера,само ћу вас подсетити на чувену утакмицу против Сампе у ЛЕ пре једно 3 сезоне,када нам је он играо штопера и то ,,са великим успехом" после тога је прослеђен у Телеоптик,вероватно је и сам мислио да више први тим неће ни видети,ајде да верујемо да против оне гамади сад може да одигра боље јер су они смешан тим,али не треба се играти,много је боље да ту имамо неког правог штопера...а ако неким чудом опет уђемо у ЛШ ето нас опет на позитивној нули,онда у јануару продајемо само пола тима,није то мала ствар...
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Maestro bate,sto nije Cleo bio sa Brazilskom reprezentacijom?
Mislim da to mjerilo ne pije vodu.
Sta ti uporedjujes... Napad brazilske reprezentacije i odbranu cileanske.. Znamo svi koliko ima brazilskih napadaca po celoj evropi i u brazilu i kakvi su to igraci.. mislim glupo bi bilo da ocekuje neko klea u reprezentaciji? A cile je druga prica... nije to neka velesila..

"Ako bi Brazilac zadovoljio, njega ili drugog štopera koga ćemo dovesti, uzeli bismo na pozajmicu, pa bismo u decembru, kada mu istekne ugovor sa Tomom, ponovo pokušali da dovedem Đorđa Jokića“.
:pop kuku lele.. ne mozemo mi nista da naucimo..
 

Zagor

Guest
Не отежавајте живот човеку. Није му лако. Извргнућемо још једну легенду клуба руглу због наопаке клупске политике од милоште назване "Сеци уши, крпи дупе"...
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.689
Ма не отежава нико њему, ваљда су људи свесни са каквим олошем има посла и да се он ту не пита много. Сигурно је да жели најбоље.

Оно што му замерам је то што је чини ми се мало опуштеније ушао у ову причу са Савићем, не рачунајући какав проблем може да направи СС. Требали су све ово да предвиде.
Сад би требао да пожури, да нађе неког, па била и јебена позајмица, да моли Бога да то Станоје укомпонује како-тако, да се одустане од сулуде идеје да џудиста игра штопера.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.092
Reaction score
15.821
Локација
Храм фудбала
nedelju dana pred evropsku utakmicu mi dovodimo stopera na probu koji je za zadnje 3 godine odigrao 15-ak meceva ???:pop sta li sa onim rezervnim varijantama koje su na cekanju ?

mesec dana uigravanja sa igracem za koje se znalo da nece ostati ???

nema dalje :respect:respect:respect

mada,siguran sam da postoji racionalno objasnjenje za ovo kao i za sve ostale poteze u ovom prelaznom roku :roll:

edit:ako moze neko nek mi posalje na pm,mejl od grubora

Све се ради плански у то немој да сумњаш :banghead Надам се само да ће се Раћин трансфер изјаловити па да остане код нас :pfc:
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Mojsov otisao u Rusiju, dakle nista od njega. Na kraju ce doci neki stoper koga niko nije ni pomenuo, posle ovolikih licitiranja.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.092
Reaction score
15.821
Локација
Храм фудбала
Grupu od cak jednog igraca :D

Бројнија је бре та група, у њу још спадају Миљковић,Томић,Шћеповић :roll:
Барем је и овај покушај извлачења преко новина по питању Мојсова пропао,да видимо шта ће следеће да смисе :D
 

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.587
Reaction score
3.128
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Pa jebo te ne razumijem kako sad neko moze da brani upravu !? Sad kad treba da bilo sta mi napravimo u evropi, Djura i ljudi iz sjenke sve prodadose. Mogu imati malo obzira za nas koji volimo Partizan, a ima nas dosta. Svi mi zelimo da nas Partizan bude jak evropski klub, a ovako kako ga oni vode nece biti nikad !
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top