Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - prelazni rok, leto 2013.

Статус
Затворена за писање одговора.

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала
Јел се то спрема још једна бомба :D
Није проблем изаћиће нам Толе у сусрет и повећати бројку за позајмице.
Све се нешто бојим, да после ових неколицину добрих вијести једно јутро дође на ред шок.Типа Митровић продат Фиорентини или пак Фаљију што дође на исто.
И да зна ли ко какво је стање са Шћеповићем, он се јадан стално пре прелазног рока залеће да запржи у иностранство, а чим почне прелазни рок он се на јавља више?
Додуше морам му признати да му ова улога коју му је Вук додијелио апсолутно одговара, и да би ове сезоне могао експлодирати ако остане.
 

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
301
Reaction score
355
Konacno lepe vesti. Pojacanja. Mozda i prava. Imam neki osecaj da ce Djemba Djemba biti pun pogodak. Mada moram da priznam da me je malo negativno iznenadilo ovo sto pisu Novosti, odnosno te informacije koje navodno prenosi izraelski novinar - "Ostavio je utisak izrazito agresivnog fudbalera, čija lopta retko ide unapred, a na šut ka protivničkom golu gotovo i da ne pomišlja. Jasno je da su mu u blizini potrebni igrači dobrih tehničkih karakteristika kako bi i njegov kvalitet došao do punog izražaja". Da ne bude opet zadnji vezni koji je operisan od ofanzive i tehnike... No, opet kazem, neki osecaj mi govori da cemo biti vise nego zadovoljni. Druga stvar, iskreno se nadam da ce stoperski par ove jeseni ciniti Obradovic i Ivanov. To vec stvarno uliva dosta poverenja. Posebno me umiruje sto Obradovica zeli sam Vuk Rasovic, uz izjavu da je pomenuti proslu sezonu odigrao na vrhunskom nivou. Naravno, to je sve neki moj utisak, nista vise. Ali posle svega, treba nam i malo optimizma i pozitivne energije. Da ne kazem preko nam je potrebno. I naravno, nadam se pojacanju konkurencije na mestu desnog beka... Valjda ce i ta slaba tacka biti "sanirana".
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Dva naslova u novinama i vecina se uspali?

Ја сам се успалио данас на базену, ем упекло сунце, ем први пут видим комшиницу оскудније обучену, тако да ови наслови из новина само доливају уље на ватру.


Postoji li limit za pozajmljene igrace u sezoni :D

Што тебра, имамо их само тројицу...
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.001
Reaction score
26.046
Локација
ante portas
Да је било мало више памети па да се упаре брат Камерунац и Дуки .
Закључали би све позади. У одбрани Тута и Обрад .Десно неки дефанзивно солидан бек.Лево Вова. Не би могло ништа да прође .Прави бедем .
А толико мало мозга треба да се скоцка солидан тим .
Само да се обуздају масни лоповски прсти .
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Ja sam ubedjen da ce Mitar biti prodat do 31.avgusta(ako vec nije). Eventualno, ako nekim cudom udjemo u LS, ostace do zime.

Ako ostane Ivanov(verujem i da ce on otici do kraja roka), plus Obradovic, mogla bi to da bude solidna odbrana. Plus sto Obradovic moze i na desnog beka, pa ce ga verovatno tamo Vuk i stavljati u evro utakmicama, da bi pojacali defanzivu.

Svidja mi se sto je Djemba igrao proslih sezona, nije grejao klupu, sedeo na tribinama, sto znaci da verovatno ne bi trebali da ga duze cekamo da udje u formu.

Ali sva prica je dzabe, ako ne prodjemo u sredu. Manje sam se tresao pred derbi koji je odlucivao o tituli, nego sada pred Jermene.
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
Jasno je da su mu u blizini potrebni igrači dobrih tehničkih karakteristika kako bi i njegov kvalitet došao do punog izražaja

можда нешто као Сале - Капитен ... ?!! мада ни ови млађи нису лоши ( Нинковић , Јојић , Брашанац ... ) ...
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Postoji li limit za pozajmljene igrace u sezoni :D
Mislim da je 3, ali nisam siguran da li je to iz jedne ekipe, ili ukupno.
Sjećam se da se to pričalo kad smo dali Obiliću Brnovića i još 5 igrača, pa su posle uveli neka ograničenja.
Joco reaguj! :D

edit: Sad razmišljam 2010-11 imali smo Lolu, Stojketa, Adiju i Tejga, e sad nisam siguran da li je Stojke raskinuo ugovor na zimu, ili je u proljećnjem dijelu bio na pozajmici.
 

Strap-on

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
618
Reaction score
58
Da ostanu Stojke i Mitar, dovedemo desnog beka i imamo i tim za Evropu i mogu cigani da nam se napasu muda!

Prezirem mutavog govnara, al ne mogu da ne priznam da me nekad prijatno ne iznenadi (Kleo, Tejgo, Stojke, ovo danas)
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Колико знам можемо колико хоћемо позјмница али из једног тима 3 највише барем ми се толико чини. Ако остану Митар и Иван плус ове придошлице био би добар прелазни рок, али ипак ми то изгледа превише добро.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
dk ne vidim neke salove MOJA KUCA, nista ne govorim.. Cini mi se da DJURA MORNAR ceka samo da se zavrsi utakmica u Sredu da bi ozvanicio pojacanja (ako budu trebala)... Jer ako ispadnemo iz LS, tesko da ce ikoga uspeti da dovuce u PFC od ovih igraca..
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
На монду пише да Обрадовић ипак потписује на годину дана а не на две ...
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала
Jos bolje ako je na godinu, ako bude mogao i znao vjerujem da nece biti problem produziti ugovor na jos godinu dana.Bolje tako nego da nam se uvali na dve a ne pokaze se bas najbolje ni u prvoj.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top