Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - prelazni rok, leto 2013.

Статус
Затворена за писање одговора.

Grobar_Raca

Početnik
Учлањен(а)
18.08.2012
Порука
44
Reaction score
0
@Heysel66
ma daj zar je moguce da ga placaju samo 3000... pa to nije nista... toliko placaju igrace u 3-4 ligi
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
@ Vuk
Dobar post, ali moram da ti odgovorim na par stvari.
Ostojic je katastrofalan stoper. Njegova nesigurnost i neznanje nisu naglo isplivavali iz prostog razloga sto je veci deo utakmica odigrao sa Miljkovicem na desnom boku.
Miljko je ultimativna mukica i neznajsa, ali je za Aksentijevica ( javno izjavljujem) Manfred Kalc po pitanju defanzivnih zadataka.
Gledao sam veselog Aksenta i Ostoju taman toliko da znam o cemu pricam.Njih dvojica u paru su sodoma i gomora. Pisao sam o tome posle aela, lako je proveriti.
Ostojic ne zna i nikada nece nauciti i sve te price o povredi i slicno nemaju uporiste.
Uostalom, cim je dobio pismenog coveka na desnom beku (Obradovic) postalo je manje primetno kakva sranja pravi pozadi. i ne aludiram na povredu lukaca, vec na to da momak pravi gluposti koje ni Krstajic svojevremeno ne bi popravio. Nema duel. Ne drzi liniju. Nema skok. Derbi smo jesenas izgubili najvise zbog njega, samo je onda bilo moderno pljuvati sve ostale i kretena sa kacketom.
 

Vlayco

Banned
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
1.193
Reaction score
82
Локација
Zemun
Treba nam najmanje jos jedan stoper i to Obradovicevog kvaliteta. Ukoliko potpise ovaj momak iz Gane, da se nadamo da smo pokrili mesto desnog beka. Ostojic i Aksentijevic mogu da odigraju pristojne utakmice samo u nasoj ligi i to na nasem stadionu, gde protivnicke ekipe nisu sposobne da naprave ozbiljan pritisak na zadnju liniju. Na evropskim utakmicama i gostovanjima treba da sluze za popunjavanje broja prijavljenih igraca.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.888
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@ presing

Jesi li gledao Belog Bjekovica u mladjim kategorijama ili slucajno igrao sa njim ili protiv njega?

Ovo pitam ozbiljno.

Ako je odgovor NE, onda si ti covek koji prenosi tudja iskustva i procene.

Ako je odgovor DA, onda o fudbalu veze nemas.

Pozdrav.

edit: Izvinjavam se zbog pogresne teme.
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Koje je to bezumno jurcanje samo da se ode pa kako bilo i gde bilo?Ajde Stojke u redu, red je da ostvari jos jedan ugovor i zelim mu da ode u Kardif, ovde je odradio lepih sezona i braniti u Premijer ligi je izazov.

Ali ovi siljokurani, ne pravdam Upravu ti lopovi jedva cekaju da nekog zavale ali ni ovi se nesto ne opiru previse.Mitru bi bilo idealno da odigra jos godinu ovde, ustali se, jos je on zelen iako ima strasan potencijal ali prerani odlazak mnoge je ubio i sa klupe, pozajmica i manje minutaze unakazio pa eto ih opet 'vamo.

Ali jebiga sto kaze Hejsel da oce vec jednom otici svi u dva-tri sata da znamo na cemu smo, ovako cede nas, oni "u glavi" su vec otisli ali iz nedelje u nedelju po jedan kao nesto igra jer nema ko:banghead

O Scepovicu je suvisno pricati, za njega je najbolje da ide, posle svega vreme je za rastanak a nama ostaje Kimi valjda ga nece Djura prerano prodati sad kad je prigrabio traku:D
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.966
Локација
Kobasicarija "Venac".
nisu deca kriva!!!
uprava ih naprosto gura napolje, samo da bi napunili svoje dzepove. znaju klinci(ili su im sapnuli menadzeri), da ovi iz fotelja jedva cekaju da ih utope. pa zar stvarno mislite da bi decko kome su tek narasle pubicne dlake pricao o inostranstvu, a da nema potporu u krvopijama koji vode klub???

editujem: ima tu i novinarske krivice. jebali ih "vunderkindovi", "fudbalska cuda" i statijaznamsve...
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Ostojicu zabraniti prilazak nasem igracu na razdaljinu manju od 3 metra, obogaljice nas necemo imati koga da prijavimo za LE Boze zdravlja:D
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.567
Reaction score
1.080
Није Остојићу проблем што је млад (а и није, мислим да је 1992.), већ као што рече Двоглави - дечко једноставно не зна. Какве глупости прави са лоптом, како испада из дуела, уопште не одаје утисак некога од кога ће бити неке користи.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Па нек иде бре, само се овдје брука. Клуб у жестоким дуговима па се Ђура покрива сад овим трансферима.Појачања нигдје на видику. Ми ако наставимо овако има за опстанак да се боримо.
 
Последња измена:

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
3,5 miliona!? Dokle ce trajati ovaj teror i masakriranje kluba???
 

Bokkie

Grobarčina
Учлањен(а)
10.12.2006
Порука
1.564
Reaction score
13
Dok se ugrade svi u transfer Partizanu ništa neće ni ostati.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.248
Reaction score
3.631
3,5 miliona, Anderlehtu, u ratama do 2015god.?!

A jbg, oni su se poneli očinski, uslišili su dečku želju da ode u Anderleht. Nije sve u parama.
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
To je to. Đura i mornari ispunili svoj cilj. Dotakli smo dno. Zaboravite na titulu sad i definitivno. Mi smo bili očajni i u najjačem sastavu a nastavićemo bez najboljeg štopera i jedinog napadača i to za naše uslove vrhunskog, plus perspektivnog.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top