Uprava i marketing

Kazimir

Početnik
Учлањен(а)
27.07.2018
Порука
117
Локација
Beograd
Ako se skupe, recimo, Sale, Mijat, Savo, Moca, Kezman, Jokan, Dule, Zeljko, Divac, Bjelogrlic Cane... i pokusaju nesto promijeniti - promijenice u roku od mjesec dana.
Nebitni su u toj prici i vuletic i vucelic, i taj statut, i skupstina, i trajanje mandata i sprega sa vlascu... Bitno je samo tih 10 ljudi - ili ih ima ili ih nema.

Pa ajde da vidimo i to, kad su vec dozvolili da ih nekakav vuletic okuplja da brane Partizan...
Zašto bi sebi napravili to u životu, Bjeli se jednom otelo da kaže nešto protiv vlasti i u roku od 24 sata mu je sin postao bahati ubica sa volanom, posle se ućutao i nastavio da snima filmove, kad bi se opet bunio nešto ne bi više snimao nijedan film ovde. Divac...hm osim toga što ga ne mirišem previše jer lik prodao Partizan za sto par stotina hiljada maraka koje mu nisu ni trebale, on je već na stubu srama ovde i faktički je proteran van zemlje i ne planira da se vraća. Mijat, ne zanima ga, čovek bio u upravi Reala sad će da se vraća ovde da se nateže sa Tončevim i Lalatovićem, oće baš ga briga. Savo, označen kao neprijatelj vlasti, potrudiće se da unište klub još više ako on bude imao veze sa istim opet na bilo kakav način. Dule još gore, Željko gleda svoja posla i još uvek je aktivan trener iako ne radi, uglavnom spasa nam nema, propasti nećemo...
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.441
Локација
Академија
Наопако су овде постављене ствари:
- Кашњење плата је ок.
- Неисплаћивање премија је ок.
- Опраштање дугова је ок.
- Тражење зарађеног новца је себичност, издаја и безобразлук.
Никада нико из управе није опростио ни динара а први су да саспу дрвље и камење на онога ко затражи свој новац. Такав начин понашања је постао нека врста обичаја до те мере да је и део навијача почео да размишља тако.
Сигурно је да се Асано мало прокурчио јер ове сезоне игра доста боље него лани. Носилац је игре, дао је доста голова, почели су да га меркају скаути, планира где ће да оде али могао је да сачека још ових пар утакмица па онда лепо да затражи своје. Не оправдавам понашање ни њега ни управе. Једно сигурно, од овога штету има и имаће само Партизан.
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.198
Локација
Ljubljana
Top