Pa vidi, karijera fudbalera kratko traje, neki zarade više, neki manje, ali svakako da imaju i neke troškove, neki ulože u nešto pa im novac propadne (kao Vojvodi Spasiću), neki posle rade nešto i van fudbala...ali mnogi ne znaju da rade ništa drugo...
I zašto se čuditi što pokušavaju da nađu neko svoje mesto negde, pa i u Partizanu, gde su nekada igrali...
Od čega da žive ako nisu u Partizanu?
Šta drugo da rade?
Uostalom, uprave dolaze i prolaze, i zašto bi neko ,,bojkotovao,, Partizan zato što mu se uprava ne sviđa - pa on je u tom Partizanu bio PRE te uprave, i ostaće i posle...
Mozda mnogo trazimo od tih ljudi.
Možemo mi da tražimo šta hoćemo, ali meni je jedina prava i moralna komanda ona ,, ZA MNOM JUNACI,,!
Dakle ko PRVI krene u juriš na upravu, tvrđavu, bunker, vetrenjače, Vučića - zaslužuje moje poštovanje - a tastature imamo svi, i iz fotelje je sve to mnogo lakše...
Ko PRVI napusti svoj (državni) posao, jer se ne slaže sa direktorom, sistemom, državom, zaslužuje moje poštovanje, ali da kritikuje Savu, Petrića, Duljaja a da on ne da otkaz tamo gde radi...

Ko je dobio posao na nenameštenom konkursu, SVAKA ČAST, ali ko je dobio posao ,,preko veze,, a kritikuje što je tako i u Partizanu - nema baš neko moralno pravo da to radi...
Klinča (nije više u Partizanu), Čaplja, Aca Trifunović, Nađ, Duljaj - jesu...ali Partizan JESTE njihova kuća, pa GDE da odu? I ko umesto njih treba da bude tu?
Da je Partizan privatni klub, ne bi bilo milosti prema bivšim fudbalerima, ili bi se možda osnovao neki fond pomoći, ali...
Meni su na umu reči ovog čoveka koji je decenijama bio uz FK, a bio je i u VK-u...
Da li nam se sprema sličan scenario za FK, kao što ga je doživeo i VK? Ili se bar takav scenario drži u fioci, pa će se izvaditi ,,po potrebi,,?
Pobedili ste zvezdu ili uzeli trofej, a niste platili porez? Aha.
Ja samo čekam da vidim šta će KK osvojiti ove sezone, i KOLIKI će mu budžet biti za sledeću?
Samo čekam i pitam se!
SVI ZNATE ZAŠTO!
A u takvoj situaciji mnogo je manje važno da li je trener Teleoptika ili Partizana Petrić, Nađ, Duljaj ili Stojanoski!