Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Chalmers

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
591
Reaction score
69
Mislim da je treci ucesnik incidenta bas ova glava sto je ispod tog velje a gleda u mutavog...
 

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.356
Reaction score
204
Локација
Република Српскa

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Teslić

Pitao sam te kao čoveka .
Ti dokumenti ne pokazuju ništa što već nisam znao ,ali to sve nema veze jedno sa drugim.

Ako vidiš na snimku ,Vazura i pomenuti specijalac vode vrlo kulturno razgovor, a tek po izlasku ovog što je popio batine ,stvari se komplikuju ,mada i tad Vazura polako odlazi u stadion i ne vidi se da on nešto beži.

Šta hoću da kažem ?
Zar misliš da pomenuta trojica i Vazura nisu do sad imali svojih kombinacija ?
Misliš ,da je nemoguće da ima nekih neraščićenih računa izmedju njih ?
Ja samo to pokušavam da vam kažem. Da je Bik hteo da plaši Vazuru ,uradio bi to sigurno na drugi način ,a ne ovako javno.
Po meni ,ova trojica su došli da sa Vazurom rasprave neke svoje kombinacije,a mučenik što je popio batine se bespotrebno kurčio i da je ostao u kolima ,ničega ne bi ni bilo .
 

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.356
Reaction score
204
Локација
Република Српскa
Ako sve znas nema potrebe za takvim pitanjem.

Ali na stranu to sve, ja ne mislim da je ove poslao Bik licno i ne pokusavam to da kazem, slazem se u vecini sa tobom u nastavku posta.

Kad se usmrdila tikva gmazure i ovog , istog momenta su pocela prozivanja sa juga parole i ostale zajebancije, a do tada je ovaj vojnik sa juga slao svoje indijance da brane tog istog gmazuru od pravih grobara.
Ako se sjetimo one parole protiv Bika, tada im nije valjao Bik valjda zec vise platio, a sad odjednom valja bik ne valja zec i gmazura.

Naravno tu je i Nedic koji je u opoziciji novi gmazura, a bik ce da glumi zeca.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.974
Reaction score
25.969
Локација
ante portas
Banditi su snimljeni i još niko nije uhapšen.
Ovo nema ni u Kolumbiji.
Uradili operativci zadatak koji je služba stavila pred njih i to je to.
Ni Djenova, ni dron, ništa nije rešeno.
Slina ćuti na ovaj vandalski čin.
Iz ove zemlje treba bežati kud te noge nose.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Joj mamu im smrdljivu i odvratnu jebem. Prvo, novinare bi sve na lomači spalio (čast izuzetcima), govna, ološ. Kad se samo setim smrdljivog Francuza koji je skočio na Obilićevom vencu kakva je hajka bila na te momke koji su ga "ubili". Napraviše im dugogodišnje robije. Zašto se sad govna novinarska, plaćenička ne oglase??? Zašto sad ne iznesu ime i prezime svakog od ovih kretena što su tukli onog sekjuritija ispred stadiona? Drugo, kad god je neka bezopasna situacija, slina iskače u prvi plan kao super pandur koji rešava sve enigme. Zašto se sad smrad ne oglasi?
Pu majku vam raspalu jebem.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Kako nije.. To što će se sve završiti na ovim rečima to je već problem naše "države"

"Policija je identifikovala lica koja su učestvovala u napadu na sns svinju. Trenutno ne znamo gde su, ali se nadamo da ćemo uskoro znati", kazao je ministar novinarima u Beogradu.ž

On je rekao da je u toku intenzivna potraga za njima.

"Informacije koje sam dobio su da je policija identifikovala lica koja su učestvovala u napadu i za njima se aktivno traga. U ovom trenutku ne mogu da kažem da li se utvrdilo njihovo boravište, odnosno prebivalište i gde se u ovom trenutku nalaze, ali ćemo u narednih nekoliko dana uspeti, nadam se, da ih privedemo pravdi", rekao je Slinavi iz Beograda novinarima.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
85272_10.0.0.223-07-20160428161731424_f-620x388.jpg
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
da se nadovezem na sliku gore:
Vođa huligana koji su pretukli dvojicu članova obezbeđenja Miloša Vazure Aleksandar Stanković (30), poznatiji kao Sale Mutavi. Ostali napadači su izvesni Velja, bivši navijač Rada, i Milan zvani Meda


Vođa huligana koji su napali direktora Partizana Miloša Vazuru i pretukli dvojicu članova njegovog obezbeđenja je Aleksandar Stanković (30), poznatiji kao Sale Mutavi!

Kako Informer saznaje, preostala dvojica napadača su izvesni Velja, bivši navijač Rada, i čovek po imenu Milan, čiji je nadimak Meda!

Sale Mutavi je pre godinu dana redovno stajao ispod centralne lože stadiona u Humskoj i zajedno s policijom čuvao upravu crno-belih predvođenu Zoranom Popovićem, a trenutno je vođa navijačke grupe “Janjičari”. To ime nadenuli su sebi jer su svi pre Partizana navijali za druge klubove.

Odlagao robiju

Mutavi je u prošlosti bio navijač Crvene zvezde, a 2013. godine pravosnažno je osuđen na pet godina robije zbog trgovine drogom i posedovanja oružja. Ipak, odlazak u zatvor je izbegao već tri puta, pravdajući se navodnom bolešću!

Poslednji put odlazak na robiju zakazan mu je za 8. mart, ali ni tad nije otišao na izdržavanje kazne. Pojedini pripadnici grupe “Janjičari” okrivljeni su za pokušaje ubistva suparnika iz drugih bandi, ali nije bilo dokaza da je i Stanković umešan u to. Prilikom hapšenja kod njega je pronađeno i oružje za koje nije imao dozvolu, pa je osuđen i za to.

Što se tiče Velje, koji je bio najžešći u tuči ispred stadiona u Humskoj, on je bivši navijač Rada i bio je pripadnik njihove navijačke grupe “Junajted fors”.
Velja i Meda su u četvrtak u 13.38 brutalno pretukli Božu K. (34), pripadnika Partizanovog obezbeđenja, a prema rečima Miloša Vazure, još gore je prošao Nebojša P. (53), zaposlen u Partizanu kao obezbeđenje. Ipak, napad na Nebojšu P. dogodio se na mestu koje nije pokriveno kamerama.

Vazura za Informer kaže da poznaje navijače, kao i da je policija dobro upoznata s tim ko su oni i da uskoro očekuje njihovo hapšenje.

– Znamo ko su nalogodavci napada, sada je na policiji da ih otkrije i uhapsi. Znamo i ko su napadači, njih zna cela Srbija. Da su nekog drugog napali mislim da bi do sada već bili uhapšeni. Neverovatno je da se ovo dešava u 2016. godini. To su oni isti koji su nas gađali jajima, koji su sazivali skupštine… Ipak, nećemo se povući, borićemo se do kraja – rekao je za Informer generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Odbacuju optužbe

Direktor crno-belih indirektno je optužio grupu “Crno-bela familija”, koju predvodi Nenad Bjeković, da stoji iza napada. “Familija” je juče objavila saopštenje u kojem odbacuje krivicu za incident.

– Želimo da se ogradimo i osudimo nemile scene kojih smo bili svedoci na parkingu ispred Stadiona FK Partizan. Uprava koristi ovu situaciju da širi laži i mržnju i da prikrije svoje neuspehe i svoj neligitiman boravak u klubu. Sve što se dogodilo apsolutno nema nikakve veze sa nama– navodi se u saopštenju opozicije.
:pickaciganska :pickaciganska
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.237
Reaction score
2.791
Vidi ti ovo. Pa ovo ili su glupi kao tocak ili su toliko bahati, treceg nema. A ovo da ih traze, jeste, samo sto su im prvo javili da bjeze na Kosovo ili Makedoniju pa ce onda kao saznati da je presao istog dana dok jos nije bilo snimka. Ili ce se sve zaboraviti.

Sve zavisi kako će se okarakterisati ovo delo. Ako je u pitanju laka telesna povreda, onda je ovo što si napisao tačno, jer se to goni po privatnoj tužbi.

Ako tužilaštvo okarakteriše ovo kao neko drugo kr. delo (dovoljno je recimo da su liku slomili nos da bi bila teška telesna povreda), onda se pokreće postupak po službenoj dužnosti, a oštećeni ima pravo da se priključi gonjenju okrivljenog, odnosno da istakne imovinsko-pravni zahtev.

Ovo mi je samo palo na pamet da mora da tuzi, nisam pravnik pa se ne razumijem. A kao sto si rekao, to pokrece onda Tuzilastvo, a znamo cije je ono...
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Bilo koje nasilje se kažnjava, sasvim je nebitno da li je povređeni podneo tužbu. Tako je bar u normalnom svetu. Nažalost ovo je država Smrdija gde su te, a i mnoge druge stvari ne samo dozvoljene nego i poželjne.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Znaci nije gore pomenuti Vuckovic sa ovom dvojicom bio. Sto plasirate price da je on treci covek. Vidim mediji prenose da je tzv. Meda ipak.
 

Marko070

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
70
Reaction score
116
Taj treci i nije Vucko. On se ne eksponira, i na utakmice jako retko dolazi.
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Kamo lepe srece da pobegnu ili na kosovo ili u mkd, sto neko rece gore. Ocistili bi bar na neko vreme tribinu od šljama.
Tako da, momci bezite!!!
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
Neke novine pisu da je ovo ustvari napad na Vazurino obezbedjenje, koje su ustvari pod Rajom Bozovicem, sada da li je to istina, ko zna...
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
Pa imas saopstenje na JF stranici na FB.
TO ti je ujedno i saopstenje Grobara sa Juga.
Kopirao je ovde to vec neko.
 

Iberzokna

Grobar
Учлањен(а)
12.03.2016
Порука
566
Reaction score
177
Koliko se sećam, napadači su rekli napadnutom nešto u fazonu "nećeš još dugo biti ovde, mi ćemo te oterati ako drugi neće", pa to pada u vodu.
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
@Iberkozna evo opet, pa proceni sta pada u vodu sta ne...

Desavanja ispred stadiona Partizana 28.04.2016. godine dokaz su da nasilje radja nasilje. Mesecima unazad navijaci Partizana i njihove porodice su pod velikim pritiskom da odustanu od zahteva za smenu Milosa Vazure, Ivana Curkovica i drugih ljudi iz uprave zvog istorijsko katastrofalnih rezultata FK Partizan. Gore pomenute osobe mesecima zabranjuju navijacima da udju na stadion, u svoju kucu, postavljajuci privatno obezbeljenje Raje Bozovica izazivajuci tako incidente u kojem bi mi, naravno, bili okarakterisani kao krivci.Miloš Vazura preko svog tasta Zorana Nedovića Šoka danima unazad preti fizičkim likvidacijama i ostalim mafijaškim metodama koje nama kao navijačima nisu poznate. Svako od nas zivi svoj zivot, a isto tako svako od nas zivi za Partizan, a tim ljudima i njihovim kriminalnim metodama zelimo da porucimo da je Partizan iznad svih nas i da nas mogu ubediti samo dobrim rezultatima i nastavkom pobednicke istorije FK Partizan. Pozivamo sve navijace da se ujedine, da pokazemo da ovo nije stav pojedinaca ili grupe ljudi vec milionske armije partizanovih navijaca.
 
Top