Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Vučić: Ovo ne liči na sport, privatizacija je lek

То је то.

Границе дебилизма и јебања у мозак не постоје.

Ко заиста поверује у ово он је... Мислим заиста! Зар ће промена власника решити нешто? Човек нема везе са животом, а ово што баљезга је чист интерес. Продати све државно, а сутра ако се не дај Боже овако нешто понови, имаће на кога да сваљује кривицу!

И чим они толико јуре за том приватизацијом, не би ме чудило да разноразни буразери и пријатељи који и данас воде фмп, буду власници, а нас ће гледати да уваљају пошто зашто, наравно неком безименом циганину коме ће до КК-а стати колико и Ђури до ФК-а. Ма ајте молим вас! Ово је такво просипање магле и куповање политичких, а притом, јефтиних поена да то даље нема! :puke х 1000
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Ovo juče je samo nastavak svega što se u ovoj raspaloj sns-sps-megatrendovskoj usranoj državi radi prema Partizanu. Imali smo samo dodatnu eskalaciju aktivnosti zločinačkog udruženja i ništa više. Ta gamad uvek može da doda, ne bojte se.

Ja sam i pored svega najviše besan i očajan zbog toga što juče nismo na tribinama stvorili domaćinsku atmosferu - onu pravu, žestoku, onu koja nosi naše momke a koja istovremeno parališe gamad. Proćerdali smo prednost domaćeg terena - najpre na tribinama, pa tek onda na terenu. Tuga jedna. :cry:

Ne znam šta da mislim oko nastavka ovakve farse koju zločinačko udurženje pravi od cele sezone. Neka Dule i igrači odluče.

Onog ober smrada sudijskog treba izgaziti kao vašku. Meni stvarno odavno ne ide u glavu zašto KK Partizan dozvoljava da to đubre nama sudi. To govno odvratno već godinama tako nepodnošljivo smrdi, kad god se pojavi na parketu kad mi igramo, da je smrada odavno trebalo odstraniti sa parketa. Silom ako ne ide drugačije. Za uši, noga u dupe i m'rš s parketa, mamu ti jebem smrdljivu!
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
шта рећи после свега а да то буде макар мало смислено .. ?!!

миј лични став је ДА НЕ ТРЕБА НАСТАВИТИ СА ОВОМ ЛАКРДИЈОМ !!! а што је можда битно овај мој став деле буквално сви Гробари са којима сам разговарао данас ..

све је већ речено а колико видим и Вујошевићу је јасно да смо ми ову игру већ изгубили , нашим учествовањем само им дајемо легитимитет и ништа више .. треба се достојанствено повући и саопштити то својим навијачима и читавој спортској јавности ... нека им је титула јебала их титула !!!

ово више нема везе (и то одавно ) са спортом и фер-плејом .. ово је више од игре ... на њиховој страни је врх тоталитарног режима ( који је и најбитнији фактор ) , који контролише " савез " и њене чиновнике , медије и њихове ( а и неке "наше " ) навијаче ... имају хијерархију , логистику и извршиоце а шта КК Партизан има .. ?!! разједињене навијаче и Дулета ... па читаве политичке партије са свим својим кадровима , логистиком и финансијама су до ногу потуче од стране " тоталитараца " шта ми ту можемо да очекујемо .. ?!! у њиховим рукама је буквално све и " правда " и " истина " и сила .. они ће то да тумаче и примењују како њима одговара , то су до сада радили тако ће и да наставе да се понашају ..

мислим да би било најпаметније да се поступи као што Газда рече .. само са малом изменом уместо да им дајемо лопту да се тим одмах по изласку на терен повуче у свлачионицу и да се утакмица региструје " службеним резултатом " , тако и на трећој ... а да се већ за следећу годину најави да ће се против мутанта из Железника играти само ако суде СТРАНЕ СУДИЈЕ у противном опет повући екипу са терена ... нама је битно само једно од првих 4 места у ксл које води у аба лигу а нека се за титулу " шампиона " Крње Србије боре фмп 1 и фмп 2 .. ко им јебе матер !!!

не треба ризиковати здравље никог из Партизана ( ни играча , ни тренера па ни навијача ) зарад једне титуле ... битно је да се сачувају људи и Клуб а за друго ћемо лако ... ( могу само да замислим шта их чека сутра ако одлуче да изађу на терен ?! ) . Ја ионако не навијам за Партизан због титула ..

за Богдана један велики :respect .. ко им јебе матер нека за Крњу Србију играју мутанти и цигани !!! за боље и нису ... тачније заслужили су једни друге ...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.588
Локација
Beograd
Biće ovo sportska sezona za pamćenje!
Dva penala za Zvezdu u fudbalskom derbiju, i dva igrača Partizana na terenu protiv Zvezdinog tima u košarkaškom derbiju!
Ajmo crno-beli!

:napred Partizan
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Pamticemo mi, ali sta nam to vredi? Pamtimo i prebijanje nasih igraca i trenera na stadionu, pamtimo poluvreme u jaknama na terenu, pamtimo kese sa urinom, pamtimo Vladu Jovanovica popisanom kao spomenik od ptica... pamtimo jos puno stvari koje ova bolesna stoka ume da rezira i sprovede, ali sta nam to vredi kad APSOLUTNO NISTA nije preuzeto u vezi nijednog od ovih i drugih slucajeva.

Imajuci to u vidu, nikako ne smemo da napustimo teren, sta god se desilo. Zasto? zato sto cemo samo pamtiti i nista drugo necemo promeniti, oticice titula, docice ko zna kakve kazne, to im zadovoljstvo NE SMEMO PRIUSTITI.

Pamte stariji... kad smo poceli napustati teren juce, PRVA slika koja mi se pojavila pred ocima je bilo napustanje terena u Splitu, jedne od najvecih gresaka KK Partizan, mucnina u stomaku. NISTA nismo dobili od toga, ali NISTA. Zna to Dule, zato smo se vratili, zato cemo igrati! Dostojanstvo se brani kao juce, 3 na 5, kad ih vidis da su se usrali kao grlice i da 8 minuta ne mogu da prelome utakmicu koja se igra 3 na 5 !!! Ako treba, i 1 na 5, mamu im jebem!

Partizan mora da izadje na teren i igra! Partizan je osvojio titulu protiv sudija, drmanja koseva i pljuvanja trenera i igraca, Partizan je PREVELIKA INSTITUCIJA da je tamo neki bolesnik natera na povlacenje, a kad kao drugu opciju imamo to povlacenje, kazne koje Bog zna gde ce nas odvesti dogodine, zadovoljstvo cigana "osvojenom" titulom (ne mislite valjda da cemo im to pokvariti istupanjem), i vecito pitanje dali bi nesto promenili kad bi igrali (kao posle Jugoplastike) onda je izbor lak: IZADJITE I JEBITE NANU NANINU SVOM TOM SLJAMU, A AKO VIDITE DA NAVLACE, AKO GUBIMO 15 RAZLIKE- JOS FAULOVA, JOS JACE LUPAJ CIGANINA, NEK SUDE SVAKI NAPAD FAUL I SLOBODNA BACANJA, NEK VIDE DA IM SE NE DAMO I DA CEMO IM PICKU POLOMITI, SPREMNI NA SVE, BEZ OCAJAVANJA, NEK SE USERE SVAKI JEDAN CIGANIN U HALI, KAO STO SU SE USRALI KAD SU BILI 5 PROTIV NASIH 3!!!

ZADNJI BASTION ODBRANE JE KK PARTIZAN!!! NE DAJMO GA!
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Ни мало ми се не свиђа у ком правцу иде све ово.
Током целог првенства нас сакате судије, неки курчев комесар лиге лупа казне као од шале за убацивање тврдих предмета на терен, па онда пређе на оне мало мекше, иако сумњам да је испипао сваки и проверио од ког су материјала прављени... Па кад му све то досади, е онда се мало баци на изигравање модног креатора па кажњава нашег тренера због скидања сакоа. Јебу нас на 501 начин, без имало блама и то раде толико провидно да је све више постало смешно.

Ја се искрено плашим за наше играче на следећој утакмици, ми смо им трн у оку и неће се смирити док нас на било који начин не скину са трона. Срце ми се цепало синоћ док сам гледао како оно говно смрдљиво удара као пичка дечка који лежи, а при том није био актер меча. Не знам, мало је фалило да изађем са друштвом у град и да кренем да бијем сваког ко носи црвену боју на себи... Нису свесни људи шта праве од спорта.

На крају да кажем само да сам осетио невероватну количину поноса док сам гледао она 3 момка како гину за наш клуб. Сваки јебени поен сам славио као да је кош у задњој секунди који одлучује титулу.

Та слика 3 на 5 отприлике приказује прави однос снага између њих и нас.

Нисмо исти, никад нисмо били исти, и никад нећемо ни да будемо исти.

П.С. Очекујем казну од милијарду евра и слање свих наших играча у затвор.
 

Darinho

Grobar
Учлањен(а)
21.11.2009
Порука
447
Reaction score
5
Локација
Tu negde svuda pomalo
Izašlo saopšenje. Kod nas kažnjeni po jednom tekmom Pavlovic i Milutinov, kod njhi tejic i narkoman sa brojem 20.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.270
Reaction score
18.329
Локација
Kej Republika
Na našima je veliko breme. Bore se protiv velikog zla. Kako god da odluče ja za uz KKP.
Izaći na teren ili napustiti ligu, meni je svejedno zaista.
Gde je u ovoj priči Danilović? Kako se on bori za Partizan.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Jel moze neko da kaze, ali iskreno, sta je Pavlovic uradio sinoc da bi bio kaznjen? Pitam jer nisam video, a vidim da su neki i prethodno pisali da to ocekuju.
Mislim, znam da bi njega "ciljali" i da je sedeo u trecem redu i grickao semenke, ali dali je necega stvarno i bilo?
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
567
Reaction score
2.169
Koga bre oni zajebavaju nelson kaznjen jednom tekmom za pokusaj ubistva??Serem se na celu nasu kosarku...Zasto je Pavlovic kaznjen????
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Što Pavlović? Više je brat Bezbradica tukao nego on. :D

EDIT:
Nelson 1 a Tejić 2 ne igra!=!=!=!!?!?? Koga jebu ovi više!!!!???
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.750
Reaction score
6.268
Koliko sam ja video krenuo je da nokautira Nelsona, ali ga je samo malo potkacio. Isti prekrsaj kao i Bezbradica samo je naravno bolje kazniti Sasu...

Picke lopovske...
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Mi ako se povinujemo da igramo bez publike do kraja serije i pristanemo na sve ovo, onda mogu slobodno ciganima i da cestitaju vec sada pre nego nastave da se izivljavaju na nama.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Vrh licemerja: kaznjen i Belosevic, a ne ono govno sto je izazvalo sve, nego Belosevic, verovatno jer je dozvolio da se to desi. Ili ne, verovatno zbog toga sto je jedan od retkih koji bi imao bar ujednacen kriterijum do kraja serije.
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
854
Reaction score
662
Локација
Београд
Кажњени смо за сваки случај и са наредна 2 меча без публике.

Јебем вам свима све живо и мртво што имате и што ћете имати, олошу распали, лоповски, цигански.
Нећете увек имати заштиту пичкоустог психопате и његових полтрона, сви до једног ћете добити једног дана оно што заслужујете.
Све вас чека наша лопата.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top