Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Suma je ubacen iznenada iako nije racunano na njega posto Jankovic ne ide.
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Danas je ekipa yb izbacila dinamo skoro sa istim timom koji je porazen od Partizana prosle godine, kazem skoro sa istim timom, danas su im pocela dva spica koji nisu poceli protiv nas u Beogradu, jedan je dao dva gola, sto je velika razlika. Nama iz tog tima hvale Everton I Jankovic, igraci koji prave razliku na svojim pozicijama. Mi smo u toj odlucujucoj utakmici igrali sa jednim napadacem I jednim polunapadacem neku 4-4-1-1 formaciju, tresli smo se zadnjih 20 min, nismo primili gol. Ako su mogli danas mladi momci pred punim stadionom otresti dinamo, mozemo I mi da iznenadimo ovu legiju stranaca.
Zadnjih 10 utakmica smo bez poraza, nemamo jos uvek poraz u Evropi pa tako I nek ostane, ja ne bih rizikovao sa Scekicem, podseca me na Trajkovica iz nekog razloga, slican sastav kao u prvoj samo Bata mora da zatvori tu nasu levu stranu kako zna I ume, velika je rupa tamo, zadnji vezni po levoj nam je Zdjelar ili Kosovic, a o kosatom Mileticu izlisno je pricati. Ako zatvorimo levu stranu imamo sanse, ako je ne zatvorimo Rikardo mora dati gol vise, prosto ko pasulj. Mozda Ivanovic po levoj, pa da pogodi Rikarda u glavu, videli smo da moze. Dva centarsuta, dva gola I da se u petak probudimo svi sa smeskom :D
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Pazi kvote... Kako to kad Turci imaju probleme, nezainteresovani su, i imaju više poraza od pobeda u Evropi :)

Ali realnost je baš takva... i ne nešto na šta se obaziremo!
Kad će četvrtak, u p.m...
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Šansu za prolaz vidim da ga Bešiktašu metnemo u zadnjih 15 minuta .
Naravno da je i to veliki rizik ali u nekoj otvorenoj utakmici i goleadi male su nam šanse.
Kako meč bude odmicao a rezultat bude 0-0 u njih će se uvući nervoza , siguran sam.

Isto kao Dnjepru 2005 godine.
Takodje ono što sam video na JNA , turci su očajno fizički spremni.
 

wsc1989

Početnik
Учлањен(а)
07.06.2018
Порука
16
Reaction score
53
Локација
Република Српска
Прије двомеча они су важили за фаворите. Лова у ЛЕ је увећена у односу на раније године. Исте се неће одрећи ни Турци. Стога, пред нама је најтеже гостовање ове јесени и ривал жељан да ућари што се ућарити може, након релативно лошег почетка сезоне.
Показали смо у првом мечу да можемо бити конкурентни и да нису некакво чудо. Опет, не треба занемарити чињеницу да је њихов буџет 9 пута већи и да играју пред својом публиком. Истина и притисак је далеко више на њиховој страни. На основу онога што прочитах у медијима код њих је у екипи тотална анархија, нити се зна ко пије ни ко плаћа. Међу собом се свађају фудбалери, појединци и са тренером (Арслан, Кварежма)... поједини су ваљда жељели напустити клуб и прије прве утакмице, па им није дозвољено да иду за "сићу"...

Све у свему, храбро, концентрисано и без прецјењивања противника, па шта Бог да.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.728
Biće teško biće 0:2!!! Pa 2:2 u 70 nekom minutu. Da muda sami sebi pojedemo. Al' ne brinite ostaje 2:2. :cool:
bata-mirkovic.jpg
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Prosli ili ne prosli dalje nama fale minimum dva igraca za prvi tim ali vidim da se o tome ne prica. Tanak je ovo roster za titulu sve i da je moguce osvojiti. Sumu ne vidim nikako u ekipi, mislim da bi on bio igrac manje na terenu, dosta smo ga cekali.
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
Veliki ispit za Batu i naš tim.
Scenario kao u odličnom trileru, sa nama nikad ne manjka neizvesnosti, preokreta, zapleta, nadajmo se da će ishod ovog duela sa Bešiktašem imati srećan kraj po nas.

Za mene izostanak Jankovića nije prevelik hendikep, on mi ne deluje sposoban da u žestokoj atmosferi kakva nas čeka odigra kako treba, a to znači da ne padne nekoliko puta, i kad treba i kad ne treba, i kad je u žestokom duelu i kad je blaži kontakt sa protivnikom u pitanju, i da na taj način upropasti i neku našu kontru, ili izgubi loptu onda kada to najmanje treba, nažalost ga ne vidim kao nekoga ko bi nam u onom što nas čeka bio adut, on je jedna od "desetki" Partizana koja je na mene ostavila prilično bled utisak, nešto kao Zoran Ćirić pre 20 i kusur godina.

Da je neko drugi na našoj klupi, davao bih nam znatno manje šanse nego što je to sada slučaj, kad su tu Bata i Petrić.
Njihov karakter i stav ulivaju samopouzdanje i nama navijačima, koliko znače našim fudbalerima u odnosu na prethodnog "stručnjaka", bespotrebno je i pominjati.
Njih dvojica me podsećaju na Duleta, čiji su igrači pružali mnogo više od realnih mogućnosti, da li je suviše rano za podvig, što bi realno izbacivanje Bešiktaša sigurno predstavljalo, videćemo sutra.

Mislim da je sutra za nas ključno kako uđemo u meč.
Ako se muški isprsimo, izdržimo početni nalet domaćina, i ne budemo delovali bledo i nepovezano, imamo šanse.
Sigurno će nam se ukazati barem neka prilika, ključno je da naša mreža ostane sačuvana, u tom slučaju nam naravno treba samo 1 gol za prolaz, a toliko smo nadajmo se u stanju da uradimo.
Moramo delovati kao tim, moramo pokazati inat, atmosfera mora da nas motiviše a ne da nas sputa, Bata sigurno sprema naše na žestok doček, i sutra je velika prilika da naši igrači pokažu da nisu slučajno izabrali fudbalski poziv, da njihov krajnji domet nisu pobede nad predstavnicima Crne Gore, Litvanije i Danske, već i da su kadri da izbace i sastav u kom igraju velika fudbalska imena, i to pred njihovim navijačima.

Nek se naši bore, nek pokažu hrabrost, želju, fudbalsku drskost da se muški bore, pa nek bude - kako bude.
Naš tim može da bude poražen, ali ne sme sebi nikad da dozvoli bude nadigran, da prikaže anemičnu, bledu partiju.
Hoću da sutra vidim srčanost, žar u igri, muda na terenu, da ginu jedan za drugog, u tom slučaju, zamerki biti neće.

Hladna glava, srce junačko, i eto nama opet Lige Evrope, u inat svima, a zna se kome posebno.
Srećno Crno-Beli.
 

ZBR PFK

Početnik
Учлањен(а)
06.08.2018
Порука
173
Reaction score
146
Локација
Beograd
Ako nisu spremni da pretrce ovakvu ekipu za 90 minuta......... ovo im je idealna prilika da pokozazu da su sa razlogom tu gde jesu, i da podignu samopoštovanje na ozbiljan level.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Ko je vodja nase ekipe? Svaki tim mora da ima motor i nekog da uliva samopouzdanje ostalima. Ne svidja mi se sto ne igraju Kosovic i Jankovic samo radi vazne cinjenice da je Bata vec ustalio prvih 11. Mislim da je to celavi Miletic, taj vodja. Celo podvikni ponekad trebace sutra kao nikad!!!
 

Akila6

Grobar
Учлањен(а)
29.07.2018
Порука
212
Reaction score
126
Локација
Kragujevac
Sutra bre da se odigra muski! Teski su dani za nas voljeni klub, jer sve jer se okupila bagra lopovska, koja na sve načine zeli da unisti najveće sportsko drustvo na svetu.
Nije uvek lako, ali uvek je lepo navijati za Partizane.
Volim Partizan
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Nadam se da su igraci veceg morala nego navijaci inace nece da bude dobro sjutra.

Momci borite se, igrajte srcem, nece biti lako biti igrac, ni navijac Partizana ove godine.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top