Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evropa 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
674
Reaction score
4.456
Локација
Kosovska Mitrovica
Jedna situacija koja mi je opasno zasmetala, i koja mi je zapala za oko: Urosevic preseca opasnu kontru Plzena pa onda krece agresivno u napad, vodi loptu jedno 30-40 metara, stize do centra i ceka da se neko otvori jedno 5-10 sekundi. Kada uvidja da svi stoje kao babe ukopani u mestu, da nikome ne pada napamet da se pomeri, vraca loptu nazad prvom do sebe i onako razocarano i besno siri ruke od muke.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Nisi jedini... ja sam najstrašnije ispizdeo zbog toga. Zamalo da razbijem laptop.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.224
Reaction score
4.032
Локација
Uvek uz Partizan
Sva opravdanja su istrošena, igrači nisu prošli pripreme, i u prvom trenerovom mandatu se igralo dobro tek nakon 6 meseci, primarni cilj je Evropa, teške noge, povrede, sistem se uspostavlja polako. Sve je to naša uprava potrošila. Živo me interesuje kojom magijom očekuju da tim sada dobro zaigra u prvenstvu.

Ako trener ima petlju Jankovića i Tošića će protiv Zemuna ostaviti na tribinama, da malo razmisle kako i šta dalje.

Koliko se ja sećam sa Pantićem, najboljim igračem večeras, nije još potpisan ugovor, odnosno nije još uvek naš igrač. Za Đorđa Jovanovića isto nisam nigde pročitao da je produžio ugovor. S obzirom da je igrao u Lučanima pretpostavljam da mu ugovor ne ističe na leto? Eto tema za upravu.

Sistem nikakav nemamo, Viktorija nam je večeras pokazala šta je sistem, svako zna gde stoji, gde, kada i kako se kreće i svaka lopta prosto dolazi do njihovog igrača. Trener nema nikakav autoritet, nikakav uticaj na igru, ne može da pogodi ni startnu postavu ni izmene ni pravi tajming za vršenje istih. Fizička sprema, posle čuvenih priprema, još gora. U 20 minutu niko ne može i neće da potrči. Nije problem u ispadanju, nismo mi navikli ni ovoliko dugo da se zadržavamo u evro takmičenjima, ali stanje na terenu je ogledalo trenerovog rada, znači čista jedinica i trebalo bi da ga bude sramota.

O upravi koja je sačuvala tim od letos nekom drugom prilikom.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Jedna situacija koja mi je opasno zasmetala, i koja mi je zapala za oko: Urosevic preseca opasnu kontru Plzena pa onda krece agresivno u napad, vodi loptu jedno 30-40 metara, stize do centra i ceka da se neko otvori jedno 5-10 sekundi. Kada uvidja da svi stoje kao babe ukopani u mestu, da nikome ne pada napamet da se pomeri, vraca loptu nazad prvom do sebe i onako razocarano i besno siri ruke od muke.

Jao kako mi je u taj trenutak skocio pritisak. Urosevic krenuo da vuce a njih 4 5 ga gledaju kao telad i vuce se kao babe. U stilu kud je krenuo ovaj sta je zapeo :banghead
 

zapad27

Grobar
Учлањен(а)
07.04.2016
Порука
239
Reaction score
158
Glava se bar malo ohladila pa da napisem sto mi je na dusi. Retko seljacki smo odigrali utakmicu, retko bezidejno i retko glupavo. Sta ja da ocekujem kad u timu od svih igraca (neracunam golmana) Pantic ima najveca muda.

Ali nije ni to toliko strasno sto nam Ostoja,
Vule, Miletic igranu kriminalno, ni sto krila ko da nemamo a realno su nam "najzvucniji igraci",ni to sto 1/8 LE treba da donese Ozegovic(?!) svojim ulaskom, strasno je to sto nam je Djukic trener.

Svi igraci imaju mane,da nemaju bili bi u Barsi ali zadatak trenera je da te mane zamaskira i da trazi od svakog igraca ono sto doticni najbolje moze da pruzi. Tu je razlika izmedju npr. Nikolica i Djukica. Da ne govorim o autoritetu. Ovde drvim jos od one dileme "dal Djukic ili Stolica" da on covek nije za nas. Raspadamo se bukvalno. U ovoj njiva ligi mi smo njiva tim, sve nesto na guzove jos i taj minus 9. U Evropi na "oruk" pojedinaca dodjosmo do ovde. Nama je 11 ceha (ne ne znam kakvi brazilci iz ludogoreca ili ti ne znasm sta) odrzalo cas ozbiljnog fudbala i tima. I jos na kraju njegove izjave posle meca.

Jebem ti zeno majku!
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Kao barcelona smo! Samo 3 faula za 90. minuta. Nadam se da ova statistika nije tačna!
Đukić je glavni krivac za ovaj poraz i sraman pristup u drugih 45. minuta, ali baš sraman. Mada ni prvih 45 minuta nije bilo ništa bolje.
Nevjerovatno je da on daje ovakve izjave. Jednostavno ne znam ni šta bih napisao...
I dalje mislim da je ova ekipa odlična, ali da nam treba drugi trener. Čovjek ne umije da iskoristi ovo što ima.
Doduše, čovjek ima rezultate. Ne vjerujem da bi mnogi stigli do ove faze, ali ovakav fudbal ne može nikog da raduje.

Svi oni koji su noćas igrali u narandžaste kopačke su bili užasni, ali baš svi.
I Tošić i Ostojić i Urošević, a o Jankoviću i da ne pričam. Ne znam zašto on uopšte ima prednost u odnosu na Sumu. To mi nikako nije jasno.

Ipak, suma sumarum...dvomeč je odlučio finiš prve utakmice i glupo primljeni gol. Čini mi se kao da smo već tog trenutka ispali.

Teško mi pada što Đukić nikad sam neće otići iz kluba, a debelo je plaćen.
 

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
meni jedina situacija koja je bas zasmetala ove sezone, kad su jebenu cigansku luzercinu Djukica postavili kao trenera.
I to mogu slobodno da napisem sada, jer je izduvan i probusen i taj jedan jedini kurton kojim se on pravdao kao resenje na klupi posle krajnje misterioznog odlaska, i to posle krajnje, krajnje brutalnog trijumfa na svim poljima, Marka Nikolica.
Da je Djukic ciganska, malokrvna, poslusna, 'pristojna', servilna picketina, znao je svako ko se rodio posle 1998.godine ako je, recimo poceo da prati fudbal kad i ja.
Ajd da vidimo sta ce to macvansko govno (a to kaze macvanin) da nam ponudi dalje. Opet neku pristojnost, manire i slicno.
 
Последња измена:

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.248
Reaction score
3.642
Ja sam mislio da se vi sprdate za broj prekršaja, pošto nisam bio u prilici da gledam utakmicu, ali sad gledam statistiku i ne mogu da vjerujem. :banghead

Jbt, da li je moguće?
Pa to jedan od dokaza da su ušli bez muda u utakmicu, kao da se ovakva prilika pruža svaki dan.

Meni je to sramotno i za svaku osudu i konsekvence određenih igrača.
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
...ili da nam fali Everton da napravi i neki "glupi" faul, ali i da pokaže da ekipa ima muda i da neće da se skloni.
Ja i dalje ne mogu da povjerujem da je ovo tačno. Ne pamtim da je neka ekipa imala toliko faulova. Treba svi da se zapitaju šta su radili 90 minuta na terenu i zašto su ih prespavali u ovako važnoj utakmici!
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.968
Локација
Kobasicarija "Venac".
Da se ne lažemo, tosic i jankovic su dva igrača koji imaju potencijal, a ne pokazuju ga na terenu. Kakvi stoperi, bekovi, zadnji vezni,qrci palci. Ova dva igrača snose najveću odgovornost za kreaciju i završnicu naših napada. Nigda ih nema, posebno jankovića. Bambi će pak dati neku dobru dugu loptu, sutnuti slobodnjak.

Malo su srali pred utakmicu, širili se, pucali od optimizma. Sad kao so na ranu mi je ovo glupiranje zdjelara, koji kaže da ovi i nisu imali neke šanse. Momče drago...
 

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Pa i nisu imali neke ne znam kakve. Cak i onaj gol koji su dali ja sam video Stojketu loptu na ruci.
Drugo je sto smo se mi nadali da ce ovi kao Mladost iz Lucana dobiti 2 crvena i dati auto gol, ovo je preozbiljna ekipa za tako nesto moja mora da se takticki napadne, nece sami gace skinuti.
 
Учлањен(а)
23.10.2013
Порука
271
Reaction score
305
Локација
Pet kilometara od epicentra veltšmerca
Preduhitrio me kolega iz Buenos Ajresa za nekoliko minuta, no Zdjelarovu izjavu treba preneti in extenso.
"Razočaran sam... Mislim da smo u prvih 20 minuta kontrolisali sve, a onda u jednom trenutku pad. Ne znam iz kog razloga. Pustili smo protivnika da drži loptu i da igra. Mnogo sam razočaran, mislim da smo mogli mnogo više. I mislim da smo bolja ekipa. Jeftino smo primili golove. Sada, iz ovog ugla, velika je šteta što u Beogradu nismo iskoristili još neke šanse... Ne, ne mogu da kažem da su bolji, prošli su nas na naše greške. Nisu stvorili neke šanse" (Mozzartsport).
Zdjelar, naravno, nije glavni krivac za češkanje u Češkoj, ali do nedavno smo se smejali ciganima zbog ovakvih interpretacija stvarnosti.
Đukić je, izgleda, zarazan.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.502
Reaction score
1.246
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Meni je jos gore kad sam procitao izjave igraca i Djukica.

Oni jos ubijedjeni i onako hladnokrvno konstatuju da su ovi eto, prosli dalje za nijansu, nisu bili bolji, mi dali sve od sebe...

Najgore je kad siguran da nije do tebe a jeste. Ne znam, paranoicno postupam pa mi na pamwt padaju i mogucnosti naredjenja sa vrha da prikocimo jer zvezdana nije prosla.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Glasanje je samo pitanje samovolje. Bili je ihaha pobeda, koje nije pratio umetnicki performans i moralno naravoucenije, pa bese glasanje... Sad, jebes pobedu bez estetike. Ako i dalje nisi shvatio, pomoci ti nema. Udarila vlast u glavu, pa cak i ova mala, forumska.

Не знам пријатељу који је твој проблем сем што си несхваћен или што мислиш да малициозност појачава аргументацију.
Покушао сам да објасним, мада је питање да ли квалификације и компарације које си користио уопште завређују одговор и објашњење.
У сваком случају показао си потпуно неразумевање суштине, обзиром на погрешно убеђење да је ово место практиковања некакве власти, а што проистиче из несхватања да уредништво подазумева то што и само име каже - уређивање, а не испуњавање жеља, детерминисање неких ставова и реакција на спољна дешавања, а не практиковање самовоље.
У том смислу и непостављање анкете није било суспендовање некаквих права, већ покушај да се на тај начин пошаље порука уколико наравно има ко да је чује. Начин на који смо се опростили од европског фудбала најбоље говори о оправданости таквог поступка.
Површност коју демонстрираш у свом незадовољству говори да не разумеш најбоље ни смисао саме анкете.
Ту заправо није реч о некаквој форумској забави, већ о начину да се можда успостави неки вид неформалне комуникације са онима који носе црно - бели дрес, па да на тај начин искористе наше судове , похвале и критике, да себе учине бољим по Партизан.
Одсуство анкете и поред позитивног резултата је имало сврху да пре упозори да се неке ствари не понове и догоде у много важнијем мечу који је следио, него што је било пуко незадовољство виђеним.
Не бих даље злоупотребљавао тему, а и немам шта више додати. Уколико ово није било довољно да релаксира твоју фасцинираност практиквањем такозване мале форумске власти, онда мир можеш пронаћи у много пута потврђеном гледишту да је свака власт, баш онаква какву је и заслужујемо.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.968
Локација
Kobasicarija "Venac".
Pa i nisu imali neke ne znam kakve. Cak i onaj gol koji su dali ja sam video Stojketu loptu na ruci.
Drugo je sto smo se mi nadali da ce ovi kao Mladost iz Lucana dobiti 2 crvena i dati auto gol, ovo je preozbiljna ekipa za tako nesto moja mora da se takticki napadne, nece sami gace skinuti.


jok I nisu. onaj njihov bek fulao prazan gol sa cetiri metra, a stojke skinuo cist zicer u 20 I nekom minute. imali su jos sijaset situacija da poentiraju, ali nisu, I to zbog toga sto su samo nadprosecna viktorija. ipak, I kao takvi, oducili su nas od fudbala sinoc. bolja ekipa prosla dalje, I onaj ko to ne vidi ima ozbiljan problem sa shvatanjem fudbalske igre.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.982
Reaction score
25.988
Локација
ante portas
Da ima neko mozga iz uprave da pozove ovog Čeha Pavela Vrbu,daš mu šta želi i odrešene ruke da pravi sistem.Čovek je od Plzena napravio sat,čovek sistem.
Ali naravno ovo je utopistička vizija,pusti sanak,mrtvo slovo na papiru.
Nama trebaju korenite promene temeljno omladinske skole pa do trenera prvog tima.
Ali za to treba neko ko ima viziju.
Nije čudo sto sa disciplinovanim ekipama ovako prolazimo >Bate,Zaglebje,Kijev.
 

showtime.pekka

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.377
Reaction score
1.128
Žao mi je što sam bio u pravu da je Đukić prevara od trenera, koja će uvek braniti svoj gubitnički mentalitet izjavom da nema šta da zameri igračima...

Ovakav nastup bih razumeo da smo imali 3:0 u Beogradu, pa je potrebno odigrati 0:0. Ovako, nema opravdanja.

Đukiću, pičkice od trenera, želim ti da što pre odeš iz Partizana. Niti imaš znanja, niti imaš muda koja su potrebna za trenera ovakvog kluba. Posle dužeg vremena pruži se prilika da se ostane duže u Evropi i šta dobijemo? Dobijemo to da ćemo se boriti za titulu prvaka naše buđave lige, za koju znamo da nema snage ni na terenu, a tek van njega da se osvoji.

Pozdrav i za upravu koja je namerno prodala najboljeg igrača i ostavila krater na sredini terena.

Nekad se zapitam šta mi sve ovo treba?!

Dajte poene, ali ovo je sramota za svakog pojedinca koji je bio večeras na terenu u Češkoj. Neću o fizičkog spremi, o tome da igrači ne znaju da odigraju dva krštena pasa, da se svaka lopta gnjavi, da se Tošić prebacuje 4 sekunde sa desne na levu nogu, da Ostojića zbunjuju lopte koje odskakuju, da igrači ne znaju po boku da odigraju itd.
Nema poente.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.809
"Ne mogu ništa da zamerim ekipi, već da joj čestitam na zalaganju i borbenosti. Došli smo da damo gol, koji bi mogao da nas odvede dalje, ali nismo uspeli, pa je Viktorija prošla", počeo je Đukić

Da je prevara od trenera, diletant i velika neznalica znali smo još avgustu, ali ovakvim izjavama pokazao je i da je najbezobrazniji trener u istoriji Partizana.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Previše defanzive za utakmicu u kojoj moraš da daš makar jedan gol. Mislim da smo mogli da se nadigravamo sa njima, ali za tako nešto mora trener da izvede malo drugačiji sastav i da drugačije postavi taktiku.
 

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
547
Reaction score
1.003
Imali su obecane premije i to im nije bio dovoljan razlog za borbu. Neko bi ih opropstio, neko dobio, to je drugo.
A glasovi sa foruma da ih motivisu?

Ok je ta tema.
Dr Mo pise o crno belomm dresu. To je tacno za nas navijace , koji i danas sanjamo da postignemo neki gol za Partizan, kkolikko god se to nece ostvariti. Ali za srpske fudbalere to vise nije dovoljno.
Njima nasa motivacija slabo znaci. Gledaju da zapale prvom prilikom. Jankovic vidi buducnost u klubu jos BAR POLUSEZONU. Jebem te u buducnost. Al takva je vecina.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top