-Joco-
Grobarčina
Ma da je klub kao klub čestitao ni po jada, mada mislim da takva čestitka nema smisla kada su klubovi u pitanju.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
On je čestitao u svoje ime sa grbom kluba, dan nezavisnosti predsedniku a ne narodu. Na stranu sve ostalo. Ovaj degenerizam ni Vazura nije ostvario njemu se tačno jebalo za sve samo je kurve jurioMa da je klub kao klub čestitao ni po jada,
Bata Zimonjić?Opet imamo u stručnom štabu potencijalnu krticu - Semeredi, radio u ciganki
Kolko znam Semeredi je škola Stojanovića objektivno najboljeg kondicionog kog smo imali u prethodnim periodima.Opet imamo u stručnom štabu potencijalnu krticu - Semeredi, radio u ciganki
Ima. Kao sto neko od kolega rece da mu je caca cucao u rovu, ista situacija je i kod mene, od prvog do poslednjeg dana. Covek je procitao cestitku i bilo mu je drago sto se neko setio da cestita. Sigurno da ina jos nas forumasa ciji je cale bio u istoj situaciji. Sad, cale ko cale, u godinama, nije obracao toliko paznju sto se cestitka odnosila na ratnog profitera (koji uzgred zahvaljuje ciganima za ono u Areni). Svima ovde je jedini problem sto se cestitka nije adresirala narodu RS vec iskljucivo MD. I mogli bi mamo popustiti rucnu i traziti u svemu nesto lose.Ma da je klub kao klub čestitao ni po jada, mada mislim da takva čestitka nema smisla kada su klubovi u pitanju.