Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Vladan Tegeltija Tegi

Статус
Затворена за писање одговора.

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Trinkijeri - Ti znas malo nogometa?
Tegeltija - Malo
Trinkijeri - E znas u nogometu imas stopera. Nesta, Maldini, Barezi..e on je nas stoper.
Tegeltija - Da kao i Frank Rajkard.
Trnikijeri - Ko?
Tegeltija - Rajkard
Trinkijeri - Ne..e nema pojma o nogometu...nema pojma o nogom Frenki hajde molim te prosetaj sad malo joooj Frenki Rajkard zaustavite ga molim vas.

Znaci nasmejao sam se do suza kako ga je Trinkijeri ispalio. Ume Tegeltija da bude nadobudan i pun sebe ponekad i realno ima osnova i da bude takav s'obzirom sta je sve covek prosao sto sa reprezentacijom sto sa nasim voljenim klubom ali opet vrlo cesto ne ume da prepozna trenutak kada treba da povuce rucnu i spusti malo taj gard. Jos jedan primer pored ovog koga trenutno mogu da se setim za to je kad se Dule svojevremeno javio kod njega u emisiju jer se pravio pametan sa nekim komentarima o tome kako Dule gresi sto Vujanica tada izvodi iz igre i time opada kvalitet iste Partizana u toku utakmice itd. pa je dobio malo po nosu preko telefona uzivo.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.182
Reaction score
6.977
Локација
NbG
Na pricu naseg navijaca koji se ukljucio i koji osudjuje pevanje Covicevoj zeni Tegi koji potvrdjuje recima da i on to osudjuje od prvog dana, tacnije od pre 13 godina kada su navijaci Zvezde prvi put otpevali tu pesmu u Zelezniku protiv FMPa. Umirem
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.128
Локација
Žrnov
A što misliš da moramo da mislimo o svemu isto kao Dule? Ili misliš da i Dule ne može da kaže da je nešto dobro, ako je dobro, a da je loše - ako je loše? Evo ja ću da pohvalim Ostoju jer je doveo Trinkijerija, ali to ne menja činjenicu da je isti taj Ostoja klasično SNS govno.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Vi sto pratite Instagram, je li Tegi sta komentarisao to sto su mu izbacili onaj Vremeplov o Covicu iz emisije a ubacili reklame?
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.865
Reaction score
9.921
Ne, a da sam primetio.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Ovo sam upratio :)

Zna posao, nema šta :)
 

Прилози

  • IMG_20190225_060127.jpg
    IMG_20190225_060127.jpg
    288,5 KB · Прегледа: 119

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
A što misliš da moramo da mislimo o svemu isto kao Dule? Ili misliš da i Dule ne može da kaže da je nešto dobro, ako je dobro, a da je loše - ako je loše? Evo ja ću da pohvalim Ostoju jer je doveo Trinkijerija, ali to ne menja činjenicu da je isti taj Ostoja klasično SNS govno.

A kakve veze ima što je SNS ako ti je Partizan prioritet? Svako ima pravo na politički stav, da bude na strani vlasti ili opozicije. Partizan je neki oblik "javnog preduzeća" kojim upravlja država. On ne mora nužno da bude vlast ali nikako ne sme niti može biti opozicija. Onaj ko upravlja državom, upravlja i Partizanom. To je nešto na čega smo valjda ponosni, znamo ko nas je osnovao i kako se zovemo za razliku od nekih. Nismo privatna prćija.

Ostoja jeste član SNS-a ali nije POLITIČAR niti je funkcioner SNS-a. Sa druge strane, mutant na svom čelu ima POLITIČARA (najpre SPS-a a potom DOS-a) dok je danas "apolitičan" jednako koliko je kurva nevina (u lakat).

Tačno jeste da smo pretežno (skoro uvek) imali sportiste na čelu kluba ali ne treba smetnuti sa uma da su oni uvek bili (prećutno ili javno) kompatibilni sa upravom države - da nije bilo tako ne bi mogli ni Partizanom upravljati. To je tako u svakom JP pa tako i u Partizanu. Sportisti su na upravu dobijali klubove, glumci pozorišta i obično ministarstva kulture. Mogli su biti članovi (formalni) vladajućih stranaka ili u najmanju ruku kompatibilni. Najčešće je ovo drugo u pitanju.

Kad smo kod Ostoje više bih voleo da je bivši košarkaš ali jbg. U sadašnjem trenutku meni bi Grba bio idealno rešenje (prvi mi pada na pamet). Da je sadašnja opozicija na vlasti pao bi mi na pamet neko drugi (o svemu pišem principijelno). Lično imaš pravo na politički stav ali klub se mora ponašati u skladu sa većinom (uvek i u svako vreme).

Druga je stvar ako neko politiku stavlja ispred kluba - onda više nije tema Partizan već pričamo o čistoj politici. To onda više nije navijačka ostraščenost već politička. Ne obara se KLUB zbog političkog stava već se političkim stavom bira vlast koja će upravljati klubom. Svaka VLAST (ne opozicija) upravlja svime što je JAVNO. Ako si opoziciono nastrojena troši tu energiju na ono što misliš da treba ali nemoj političku opredeljenost uplitati sa navijačkom jer nanosi štetu klubu koji voliš.

Je l’ se i Dule prodao pa hvali Ostoju?

Hoću li sada morati i Duleta da branim kao što sam branio Grbovića? Jel to sada Dule "botina" postao? Moje je mošljenje ipak da su se neki ovde izopačili i da to više nema veze sa Partizanom i stanjem u klubu. Ovo postaje čista politička borba i ništa drugo.

Okanite se pljuvanja po političkom osnovu za to valjda ima neko drugo mesto. Na kraju, nemojte zaboraviti da i među onima koji navijaju za Partizan ima veliki broj simpatizera ili članova SNS-a kao što ima i simpatizera ili članova opozicije. Besmisleno je sve to...
 
Последња измена:

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.432
Reaction score
11.899
Локација
Kopam tunel, vidćemo...

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
Pa pričamo o Srbiji uvek kada pričamo o Partizanu, zar ne? Moj je stav takav i tiče se Partizana a ne politike. Koga izaberemo za vlast taj će nam upravljati klubom. Tako bilo i biće. Rušiti vlast (svaku) na priči o klubu je čist promašaj. Vlast se postavlja ili ruši na drugom mestu.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.182
Reaction score
6.977
Локација
NbG
Da ne ulazim u političke rasprave jer mi se kosa digne na glavi na samo pominjanje ovih koje si više puta u svom komentaru pomenuo. Vlast su jelte pa se ne može bez njih... Ali posle svega urađenog i izrečenog da ti je Grbović idealno rešenje...? Pa takvi beskičmenjaci bi ako mene pitaš u širokom luku trebalo da zaobilaze naš KK. Namirili ga ovi iz vlasti i udomili pa nam je tako moćan dao Arenu po povoljnijoj ceni protiv Zadra. Alal mu vera, odlična preporuka za još jednu funkciju :puke:
I još jedno - ne možeš biti pravi, iskreni partizanovac i simpatizer ili član SNS-a, to mu dođe kao Stokholmski sindrom. Mislim, jesmo mi Grobari mazohisti ali samo prema Partizanu i zbog Partizana.
 

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
E to je vidiš politički stav (iako "ne ulaziš" u političke raspravu). Prvi sam za to da se iz takvih rasprava izađe. Pljuvačina po političkoj osnovi može da ima smisla iz ugla ličnog političkog stava ali nema nikakvog smisla u kontekstu KK. A što je Grbović gori od Ostoje? Zar nije isto, samo bolje jer se ovaj prvi bar razume u košarku i nešto je za Partizan kao igrač uradio (za razliku od Ostoje). Reci mi samo zašto je Grbović gori od njega? O pravim i "nepravim" iskrenim i "neiskrenim" teško je pričati. Da li iskreno može da voli Partizan neko ko se ponaša protivno interesu Partizana? Ako smatraš da SNS nije dobra vlast - onda menjaš vlast a ne dovodiš klub u sukob sa vlasti (bitna je razlika). I kada menjaš vlast (za koju smatraš da je loša) ne menjaš je u kontekstu kluba za koji navijaš. Moje je mišljenje (u smislu Partizana) da se vlast ne pljuje (ma koja vlast).

Ćoravom je u interesu da se Partizan smesti u opozicioni milje i postane disidentski faktor. Možeš da pljuješ ili kličeš al nije mesto Partizan. To je moja poenta priče i ništa više od toga.

Prvi sam pljuvao rad Ostoje sa pričom da smo projektovani kao 4. ekipa, da smo jedini klub koji medijski eksponira dovođenje igrača u mlađim kategorijama - Naslovi tipa "veliko pojačanje stiže u KKP... bla bla" a kad otvoriš vest vidiš da su pojačali juniorski tim. Prvi sam rekao da nam zamazuju oči i sasvim opravdano sam umeo da pljucnem i na ekipu (ne sada ovu) koja je bila sve samo ne takmičarska. Ova sezona je i počela upravo onako kako sam i pisao. Onda je došao najpre Zagor, pa onda sve redom - konačno do dolaska Trinkijerija. JBG ispostavilo se da sam pogrešio.

Ako veličina poput Duleta posle svega može da kaže Ostoja je dobar za Partizan, zašto ne bismo to mogli da priznamo i mi? Zato što je iz SNS-a? Jel to jedini razlog? Ako je to razlog, onda je to čista politika i ništa drugo. Nikome neću da kličem osim ukoliko to u kontekstu Partizana ne zasluži. Ako se zasluži, klicaću svakom zaslužnom. Meni je Partizan ispred politike!
 
Последња измена:

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
Svako ima pravo na svoj izbor. Zastupam ono što smatram dobrim za Partizan u datom trenutku. Mada nisam sasvim razumeo na šta ciljaš. Da si pažljivo čitala znala bi o čemu pišem (onda se ili bi ili ne bi složila) ali bi ti sigurno bilo jasno.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top