Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
@ WebGazda


Ništa pozitivno ne vidim našim plasmanom u LŠ, ali baš ništa! Promocija kluba, možda... kojeg kluba, FK ĐurGarden!

Можда ово може да помогне да се сагледају позитивне стране:

Ja vama lepo kažem a vi verujte šta hoćete. Ako se ne plasiramo u Ligu šampiona, sledećeg leta, ako ne već ove zime, dug će biti prko 10 miliona. Ukoliko se nekim čudom plasiramo, budite sigurni da se dug neće smanjiti, nego bi u najboljem slučaju ostao tu gde jeste (5-6 miliona)...
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
svaki ulazak u ls oznacava visenedeljni orgazam u telu svakog partizanovca. stici u dtustvo najjacih, najslavnijih, najbogatijih, najuticajnih, nikako ne moze biti lose po klub. djuric ce krasti, kako god okrenemo. slava imena kluba i igraca koji su izvojevali plasman u "zemlju cuda", ostaju zauvek u nasim srcima, ali i "povijesti" uefa. pa sledeci put kad se pojavimo, reci ce:"ej, evo opet onih. izgleda da imaju neki kontinuitet". a hoce li biti petardi, sestardi, casnih poraza...ne znam, moze biti. ali, lopta je okrugla, pa mozda se zalomi i bod-dva:wink:
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
Ništa pozitivno ne vidim našim plasmanom u LŠ, ali baš ništa! Promocija kluba, možda... kojeg kluba, FK ĐurGarden! :puke

Kad budem video da UEFA stavi FK ĐurGarden u žreb, onda ću možda i da poverujem da učešće u LŠ neće značiti za ime Partizana u fudbalskom svetu.

Na stranu što nam za čuveni koeficijent ulazak u LŠ donosi više nego što možemo da se nadamo u LE - prošle sezone smo imali 4.7000 bodova bez ijedne pobeede u grupi. Za sličan rezultat u LE su nam potrebne dve pobede ili pobeda i dva remija. Nešto mi se čini da je ovo drugo mnogo teže ostvariti od samog ulaska u LŠ..
 

Sajla

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
440
Reaction score
6
Puč prestaje sa prvom ubedljivo dobijenom utakmicom, a počinje sa prvom izgubljenom. To je, svakako, odraz jednog naopakog stanja u kome se nalazi mentalni sklop prosečnog navijača.

Borba navijača protiv uprave i ljubav prema klubu moraju biti večite konstante, a ne opcija kad nam se smuči život posle loših sat i po igre 11 momaka u crno belom.

p.s. LS je uvek bolje od LE, ko što su dva ladna bolja od jednog toplog piva (copy by RASMC). (doduše stara baba je ipak izuzetak, tu se Rambo pošteno ispalio, bez stare koke nema juhe)
 

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Kako bih ja banovao,''ove ozbiljne forumase'' zbog konstantnog kukanja,pametovanja i sirenja defetizma..Igraci u inat genijalnim postovima,poginite za tu Ligu sampiona ako se ne vratite sa stitom nego na njemu ja cu vam aplaudirati,jer ste dali sve od sebe..
 

Dr Arslanagić

Početnik
Учлањен(а)
12.07.2010
Порука
196
Reaction score
15
Локација
Zemun, Fontana, Merkator
Iskreno, ja navijam da udjemo u Ligu Evrope. Jebe mi se za LS. Sa iskusnim stoperom ili bez, mi tamo nemamo sta puno da trazimo. To je jedan od razloga.

Drugi je taj sto govna iz uprave nece dobiti milione od tog ulaska.

Treci - Liga Evrope je takmicenje, nesto slabije od LS, al sa vecim izgledima da mozemo da se nadamo nekoj neizvesnosti u utakmicama.

Cetvrti - Liga Evrope je idealan filter da na stadion dodju pravi navijaci koji nece nositi aparate da se slikaju za fejs i slicno.

Prema tome, ja sam potpuno opusten u ovim kvalifikacijama.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
Za mene, pre bilo koje utakmice Partizana, postoji samo jedna želja, kad je ishod te utakmice u pitanju, pa ma protiv koga Partizan tad igrao:
POBEDA!
E, a kada bi svaki put ta pobeda došla, Partizan, ne samo da bi igrao tu LŠ, nego bi je i osvajao...
Dakle, ja želim i LŠ, i pobede i trofeje... Uvek. Ne postavljam pitanje taktiziranja, odstupnice, ili neke eventualne koristi, samo: pobeda, pobeda, i pobeda!
Zato, što sam ja samo jedan običan navijač, koji sedi tamo negde na Stadionu, (osim kad mora da se stoji, a sa reumatičnim kolenima, nije ni to baš uvek lako), i koji UVEK želi POBEDU!
Nisam političar, pa da moram da ,,mudrujem, vagam, odmeravam,, i govorim jedno, drugo, ili treće - ja, uvek govorim samo jedno: OĆU POBEDU!
Naravno, nisam baš (potpuno) blesav, i nisam još uvek (potpuno) izgubio smisao za realnost, te, stoga, sasvim mi je jasno, da se nekad mora igrati i nerešeno, pa, nažalost, čak i izgubiti...
Ne mož' uvek da se pobedi...
Al' kad bi bar svi navijači i fudbaleri verovali da mogu svakog da pobede...i to bi bio, bar jedan mali plus, u tom stremljenju ka pobedi...
Lakše je pobediti kad veruješ i nadaš se da možeš, nego, kad unapred misliš da ne možeš...

Što se tiče fotografisanja na utakmici...Nemam nalog na Fejsbuku da bih tamo ,,kačio,, fotke, fotografijom se bavim jedno...pa, valjda oko...35-6-7 godina...možda i 38...ali moje, ozbiljnije, foto-aparate, nosio sam na utakmicu, možda...za sve te godine...nekoliko puta...čini mi se ne više od 5 puta...Utakmica je za mene (bar nekad) bila nešto tako važno, da nisam hteo to da kvarim nekim svojim foto-ambicijama...
Ali, otkako, u džepu, imam mobilni, koji može da ,,okine,, jednu ne baš previše oštru sličicu, pa čak i da snimi neki (još neoštriji),,filmić,,...
Priznajem da volim da ga na svakoj utakmici malko uključim i stavim u foto-funkciju...
Ako već nisam snimao neke stvari iz daleke prošlosti, ako sam nekako pogubio sve i svašta, pa možda i neke drage uspomene...onda bar da za neku budućnost sačuvam po koju uspomenu iz sadašnjosti...
Zato, ne zamerite mi, ako me vidite kako, za uspomenu pravim sličicu na nekoj novoj utakmici, protiv Reala, Barse, itd, ili, ako poželim da snimam kako Partizan (iz penala) postiže gol nekom Arsenalu, Mančester-U, ili Mančester S-u, ili tako nešto... :D
Svi smo mi različiti, pa neko na utakmici, radi ovo, neko ono, važno je da smo svi uz Partizan...

:napred Partizan
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Gazda, hajde da se dogovorimo, jel bolji manji ili veći dug? Prvo napišeš da nema ništa pozitivno od Lš pa nam onda objasniš da će se dug praktično duplirati ako ne udjemo u istu??

Čista mitigacija, ništa drugo. Manji dug je bolji nego veći. Meni je prioritet da Partizan ima što manji dug. Nekima je izgleda da Djura ukrade što manje. Ponavljam, ako je uslov da se vratimo na pozitivnu nulu to da djura ukrade veću sumu novca, onda u ovoj trnutnoj situaciji pristajem. Mnogo mi je manja satisfakcija da ukrade manju sumu, a mi ostanemo u minusu.

Činjenica je da smo u minus ušli nakon ispadanja iz kvalifikacija. Indirektan efekeat je ni jedan transfer u zimskom i ovom prelaznom roku. Činjenica je da je klub bio mnogo finansijski stabilniji za vreme LŠ i kod Zecevica i kod Djurica, nego što ćemo biti sa LE ili bez evrope ove godine. E to što smo izvukli 10% kapaciteta iz LŠ, to je odvojena priča.

Ja pričam o čistoj mitigaciji i trenutnom stanju. Racionalno razmišljanje može da se primeni u racionalnim situacijama.

Svi znamo da je Djura lopov, da je uslo 70 miliona, da necemo napredovati sve dok su govna u upravi itd itd....Nazalost niko na ovom forumu ne moze da skloni Djurica, cak da se i ujedini svih 3,849 clanova. Niko iz strucnog staba niti iz ekipe Partizana nece oterati Djurica i na taj nacin pomoci Partizanu. Trenutna situacija je takva da je on predsednik, a jedini nacin da pomognemo Partizanu u finansijskom smislu je sto veci uspeh na terenu, pa makar bila razlika izmedju LS i LE jedan (1) jedini evro u nasu korist. A da ne pricam o sportskom aspektu koji je Goran Tomic objasnio.
 
Последња измена:

Dr Arslanagić

Početnik
Учлањен(а)
12.07.2010
Порука
196
Reaction score
15
Локација
Zemun, Fontana, Merkator
@Goran Tomic
Pogresno si me shvatio. Kada sam rekao "slikaju za fejs", mislio sam na one koji dolaze na tekme samo kada se igra LS, da mogu posle da pricaju kako su gledali Arsenal, Marsej, Real.. Bude tada i odredjen broj cigana na JNA..
Slikam i ja fonom, bilo da igramo sa Cukarickim ili sa Realom. :D
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Sve je to Gorane razumljivo i od srca. I u mom telefonu ima i klipova i slika, koje s vremena na vrijeme pogledam i uvijek se ozarim. A dosta puta su bili i faktor pridobijanja novih pristalica, potkrijepljenih bajkovitim pričama.
I naravno, neka bude sto bude, ali abnormalno je da ijedan Grobar ne želi prolaz i u posljednjem kolu kvalifikacija. Onaj ko to želi ima vrlo čudne emocije za klub, tako da to ne bih komentarisao.
Postojao je Partizan i prije ovih smradova, a postojace i poslije njih. Nijesu oni, već smo MI Partizan, ma koliko god u ovom trenutku to utopisticki zvučalo.
Rezultati će biti kakvi budu. Da li LŠ ili LE, a možda ni jedno od toga. Momcima i Vermezu neću ništa zamjeriti ako ostave srce na terenu, a ishod će biti slika realnosti u kojoj se mi nalazimo.
Ne spadam u one koji su tu samo dok se trofeji osvajaju. Jednako sam tu i volim klub jednako, bili šampioni ili u petoj ligi. Zato se i osjećam istinskim GROBAROM, dobri moj Gorane i razumijem svaku tvoju riječ.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
@ Dr Arslanagić,
ma odlično sam te razumeo...znam ja šta je to kad od tamo nekih...koje utakmica i Partizan interesuju kol'ko i mene opera :D , ne mož' da nabaviš kartu za Partizan - Real... Užas! :eek: ... (na sreću, tu kartu sam ipak posle, nekako nabavio :D )... (p.s. interesuje me opera, ali, u određenoj meri...bio sam tamo 2X u životu...ali celu celcatu, gledao samo 1X... :roll: ... Planiram da odem opet... nekom prilikom... )

@ zoran mne,
hvala ti na lepim rečima, u pravu si, MI SMO PARTIZAN!
...dobro, ne samo mi, ima tu još toga...ali...da ne dužim sad...
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Kako bih ja banovao,''ove ozbiljne forumase'' zbog konstantnog kukanja,pametovanja i sirenja defetizma..Igraci u inat genijalnim postovima,poginite za tu Ligu sampiona ako se ne vratite sa stitom nego na njemu ja cu vam aplaudirati,jer ste dali sve od sebe..

Sva sreća pa nisi urednik! Sve dok je govno na čelu boli me kurac za Ligu šampiona! Naravno da neću navijati protiv crno-belih, ali mi ispadanje u kvalifikacijama sigurno neće teško pasti kao protiv jebene Artmedije. Jednostavno, manje novca za bandu, a ako se tome doda da niko neće da kupi naše fudbalere, možda stoka digne ruke i ode... a možda ih neko ubrzo i otera!

Gazda, hajde da se dogovorimo, jel bolji manji ili veći dug? Prvo napišeš da nema ništa pozitivno od Lš pa nam onda objasniš da će se dug praktično duplirati ako ne udjemo u istu??

Čista mitigacija, ništa drugo. Manji dug je bolji nego veći. Meni je prioritet da Partizan ima što manji dug. Nekima je izgleda da Djura ukrade što manje. Ponavljam, ako je uslov da se vratimo na pozitivnu nulu to da djura ukrade veću sumu novca, onda u ovoj trnutnoj situaciji pristajem. Mnogo mi je manja satisfakcija da ukrade manju sumu, a mi ostanemo u minusu.

Činjenica je da smo u minus ušli nakon ispadanja iz kvalifikacija. Indirektan efekeat je ni jedan transfer u zimskom i ovom prelaznom roku. ...

Prvi bold. Da li ti možeš da garantuješ da će dug biti smanjen ako uđemo u LŠ. Ja ti garantujem da neće! U najboljem slučaju ostaće tu gde je 5-6 miliona, mada verujem da će se i popeti za milion.

Drugi bold. Ne mogu da verujem da ti podržavaš Đurin otvoren lopovluk, jer eto i Partizan će onda nekako da preživi. I onda se neki čude što je u Srbiji takvo stanje i što lopovi vladaju. Sve dok tako mislite ništa vam bolje neće biti, a da budem iskren sa takvim razmišljanjem ništa bolje i ne zaslužujete.

Treći bold. Činjenica je, verovao ti ili ne, da Partizan duguje godinama između 2-4 miliona, što i nije mnogo, a ta cifra se nije povećavala, do ove sezone.

Pričaš o manjku novca zbog ispadanja iz Evrope i igrača koje niko neće, a ne pričaš o činjenici da već treću godinu zaredom stoka iz UO nije sposobna da nađe generalnog sponzora. Niko ne može da me ubedi da jedan tim koji igra Ligu šampiona ne može da nađe generalnog sponzora. Mada, svi su očigledno ukapirali da će stoka da pokrade i taj novac pa niko ne da lovu.
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Opet skreces sa teme i objasnjavas mi potpuno nepotrebne stvari.

citiram ovo sto si sam napisao:

"Prvi bold. Da li ti možeš da garantuješ da će dug biti smanjen ako uđemo u LŠ"

"Treći bold. Činjenica je, verovao ti ili ne, da Partizan duguje godinama između 2-4 miliona, što i nije mnogo, a ta cifra se nije povećavala, do ove sezone."

Znaci po drugi put zaredom odgovaras sam sebi. Zasto se bas ove sezone dug povecao? Da se ponovim po treci put?

ispadanje u kvalifikacijama = znacajno veci dug
LE = malo povecani dug ili ista situacija u najboljem slucaju
LS = ista situacija ili malo smanjeni dug

Sam si potvrdio da je stanje bilo stabilno sve do ove sezone. Stanje se naglo pogorsalo onog momenta kada se nismo plasirali u evropu, tj. kada nije bilo para od Uefe, tj. kada nije bilo prodaje igraca.

Da li smo bili u plusu 10 miliona evra, na pozitivnoj nuli, u minusu 2 do 4 miliona kako ti kazes, za vreme igranja u Evropi, nije toliko bitno za ovu raspravu. Najvaznije je da se stanje naglo pogorsalo i da nas isto ceka u slucaju debakla u evropi. Mnogo je veca sansa da ce plasman u LS da nam donese vise dobrog nego loseg.

A teorija o tome da ce Djura i UO da dignu ruke od Partizana zato sto nema novca i prodaje igraca je krajnje komicna.

I po drugi put, ne razumem sto mi spominjes generalnog sponzora, 70 miliona i neku moju 'podrsku Djuricu'. Ja da mogu da ga smenim, smenio bih ga. Kao vecina Partizanovaca, nemam izbora nego da se fokusiram na surovu realnost u kojoj se Partizan nalazi i razmisljam kako moze Partizan da prezivi, sto bezbolnije.

Ne mogu da verujem da ti podržavaš Đurin otvoren lopovluk, jer eto i Partizan će onda nekako da preživi. I onda se neki čude što je u Srbiji takvo stanje i što lopovi vladaju. Sve dok tako mislite ništa vam bolje neće biti, a da budem iskren sa takvim razmišljanjem ništa bolje i ne zaslužujete.

Ne znam sta ocekujes da ljudi urade? Jel su se lepili plakati, jel se protestvovalo? Da navijamo da ne udjemo u LS? Normalno da cu da se nadam stabilizaciji duga ili nekom barem malom smanjenju koje eventualni plasman u LS moze da donese (ovde nisam uracunao moralni aspekt i svrhu navijanja za Partizan). Ako to znaci podrzavanje Djurica zato sto mora da se jos vise omasti, onda "Ziveo Djura!"

Jedan nas politicar/aktivista sa Kosova (nije Oliver Ivanovic, ne secam mu se tacno imena), je lepo odgovorio na kritiku zasto je razgovarao sa Tacijem pri celom povlacenju vojske i haosu koji je nastao. Lepo je rekao "u tom trenutku bih razgovarao i sa crnim djavolom kako bih spasao nase ljude koji nisu mogli da beze".

Posto ste vi puni informacija, verovatno zato verujete da ce te silne i obilne kombinacije dovesti do promena u Partizanu i da ipak nama nije u interesu da udjemo u LS.
 
Последња измена:

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
stize lokomotiva, a da li dolazi i masinovodja?
simpaticna dama, predsednica kluba. tipujem da bi je mile jovicevic mogao skinuti:D
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Поента је да се ови морају отерати, не само отерати него најурити све с ногом у дупету! Јер једноставно окрени, обрни, ово је најгора управа у историји Партизана! Све што ће после њих остати јесте кајмак у њиховим џеповима и дебео дуг у банкама и ко зна где све!
Беспотребно је причати о дугу, јер ће дуг бити управо онолико колико се прохте буреку, мутавом, овом што је старији од Кркобабића, цигану из Чачка итд. Ми разбијамо главу да ли ћемо после ЛШ бити на нули или само мало у минусу... Да није жалосно било би смешно. То је најбољи показатељ колики су лопови и како су радили. Зар је то нешто позитивно?
Морају се отерати и тачка. Ко ће доћи, када ће доћи и како ће доћи не знам, али том ко буде долазио мора се ставити до знања да не може овако, а најбоље се учи на примерима... Па да му се да пример како се управа тера, знаће он шта му је чинити!
Такође захтевати тоталну реконструкцију читавог ФК-а, значи неопозиву оставку председника, оставке свих чланова УО, распуштање Скупштине, и у даљем периоду, строго, строго поштовање Статута клуба. Такође организовати посматрачку комисију која ће се састојати од виђенијих бивших спортиста, као и виђенијих навијача Партизана, који ће одговарати навијачима једном месечно путем конференције за штампу, полагати рачуне свима којима је црно-бела боја мила.

А проблем је што навијачи нису јединствени, па ови раде шта им је воља, и још већи проблем што је ово држава Србија, у којој увек има неко из сенки, неко јачи, неко ко ће да те прода, неко ко ће да те изда итд.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.083
Reaction score
15.784
Локација
Храм фудбала
Ако неко сазна да ли ће пренос бити на некој страној телевизији,молим га да ми пошаље на пм име те тв куће.Вечерас ћемо видјети да ли имамо тим или не,да ли се можемо надати нечему у европи,или стрепети већ од идућег кола.Моје мишљење да потенцијал дефинитивно имамо,сада је на Вермезу да пронађе најбоље и стави их у тим.
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Ma o kakvim vi stvarima pricate, veliki klub, cari Lige sampiona...

Jeste li vi bre svesni kakav smo mi amatersko-lopovski klub danas? Za ovaj lopovski segment deplasirano je i da pisem, jer znamo sta se sve vec godinama desava.

Ima li ko od vas pojma kakva nam je organizacija kluba danas!? Recimo PR sluzba, marketing... Dok je cigan Vjetrovic bio bar je nesto kao funkcionisalo... Danas se bukvalno sve svodi na entuzijazam najvise dva coveka + diletanti svoje vrste koji po citav dan ispijaju kaficu. Sme li iko ovde da kaze ko je docekao delegaciju UEFA kad je stigla u inspekciju stadiona JNA i trave na istom? Koji funkcioner kluba? Direktor kluba, mozda stadiona, mozda PR...? Da ih nismo ponapijali u Skadarliji (i verovatno im priveli koju damu), kurca bi videli licencu za ovogodisnje nadmetanje u tim evropskim ligama o kojima toliko diskutujemo.

Mi smo svemirskim daljinama daleko od bilo kakvog ozbiljnog, uredjenog i organizovanog kluba. Klasicno amatersko-lopovsko drustvo koje se u vremenu danasnjem, sem po armiji zaljubljenika u klupske boje i casnoj istoriji, ni po cemu ne razlikuje od srpskih betonligasa. Dok se sva ta govna ne pociste, potpuno je deplasirano pricati o bilo cemu, a kamoli LS i LE.

P.S. Da me ne shvatite pogresno, obozavam ovaj klub kao malo sta na svetu, ali jednom im treba reci - e, sad je dosta!
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Стагнирање и не улазак у европу ништа неће променити, зато свим срцем уз Партизан, а уједно против управе, ја против Партизана не могу све да му је Лукић председник.
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Статус
Затворена за писање одговора.
Top