Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Preterujete. Kao da je Partizan jedina ekipa na svetu koja je preko kurca odigrala utakmice po obezbeđivanju titule.
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Drincic je bio na pregovore sa Izraelcima, mislim da se radi o Makabiju, zna li neko jel se dogovorio? Oni su bas zagrizli vec 3 prelazna roka pokusavaju da ga odvedu. Sto se Partizana tice, uprava nesumnjivo jedva ceka da ovaj ode, da ga skinu sa platnog spiska, dakle sve zavisi od njega.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Preteruje se..
Borac i da je izgubio od nas ostao bi u ligi..

Takodje da je Napredak dobio Rada ,Borac bi isao u baraz..

Carapani mogu samo sebe da krive..

Najzalije mi je sto je smrdljivi Simovic ostao sa Spartakom..
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
И Барса је играла преко ку.ца задње коло, они су имали више мотива, а овим нашим глава већ на плажама.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
I meni se cini da je Borac dao 2 gola iz ofsajd situacije.Onaj prvi-sigurno,...I pre crvenog kartona Ninkovica je bio cist penal za Partizan jer je igrac Borca igrao rukom.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Za nama je sezona lošeg kvaliteta, nikada lošijeg! A što se našeg kluba tiče, nikada lošiji i jadniji tim nismo imali! I kao takvi smo za klasu jači od drugih izuzimajući Čukarički koji je sa nama u rangu! Ako banda iz uprave misli da nešto pokušamo u Evropi, moraju da dovedu 5-6 kvalitetnih pojačanja! A sledeće sezone moramo kako znamo i umemo da osvojimo prvenstvo i da tako postanemo klub sa najviše titula!
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Шта знам? Можда је превише тражити победу против Пазара у дану за журке и можда је нереално очекивати победу у Чачку када је већ домаћин силно мотивисан, а нама је мотивација потпуно излишна и можда је глупо запињати за бодове, голове и те трице и кучине, када је већ данима све готово и може бити да нас је ово трофејно време толико размазило кад смарамо за неку дуплу круну и очекујемо да се екипа деранжира око титуле у купу, ако је већ тако безначајна, противник силно мотивисан, а нама је мотивација потпуно излишна и чему сад да се трчи и цима у неким неважним мечевима кад већ и Барса 'вата 'ладовину и....
Олади бре буразеру и не претеруј.
А и та мотивација...обучеш Партизанов дрес и већ мотивисан?! Мало морген.
 

4. октобар

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2009
Порука
1.603
Reaction score
113
Za evropu mora to mnogo bolje. I ne samo za evropu nego i za sledecu sezonu JSL. Minimum po jedno pojacanje u svakoj liniji osim napada gde nam fale dvojica. Postoji realna opasnost po nas da zvezdi ostane Lalatovic iako ga kao teraju. On je perspektivan trener sa vizijom spoja mladosti i iskustva sa napadackim stilom igre sa posebnim akcentom na brzu tranziciju. Posle Milijasa cigani izgleda dobise novu haubicu, neki mali celavi, Stojanovic mislim da je. Pored preciznog i razornog suta vidi se da je iskusan, da zna da stane na loptu, da uputi dobar pas, dobro se krece. On ce uz Ristica i Falkaa biti udarna pesnica cigana. Moramo se dobro pripremiti za to.
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1
kiza je upisao titulu u cv ali ako ne mora da ostane kod nas, srecan mu put, neka unovci negde ako moze ovu titulu.

Mi smo celu polusezonu igrali sa ogromnim hendikepom u odnosu na jesen sto se lepo vidi i kod tabele za igraca utakmice na forumu gde prva tri igraca niko nije uspeo ni da ugrozi a nisu iigrali nijedan mec.

Vise od dominacije

http://www.sr.partizan.rs/113883-vise-od-dominacije/
 

cifra

Početnik
Учлањен(а)
20.04.2008
Порука
111
Reaction score
66
Samo jedan utisak danas faulovi, Borac 5 (3 u prvom a citava 2 u drugom) a mi 24 ili 25 komada .... (ili ovi sa Arene nemaju pojma sa brojanjem)
 

1910

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.000
Reaction score
57
Nije mi najjasnije ovo moralisanje.
Brdo komentara ovde je pred svako kolo posveceno spekulacijama da li cigani zatvaraju ili ne sto je i normalno jer liga funkcionise uglavnom po mafijaskim principima. I onda je problem sto pustamo Borac koji je godinama bio klub koji je retko skidao gace pred ciganima. Ruzno zvuci, ali da je trebalo draze bi mi bilo da smo pukli nego sto ce droljasti klub iz Subotice opet igrati sledece sezone i to klub koji je olicenje srpskog fudbala, ciji igraci mesecima dinar nisu dobili, ali ciji predsednik kao podguzna muva lica sa interpolove poternice, moralise i trazi promene u savezu.
I sad imamo situaciju da klub koji bi u zemljama u kojima vlada zakon poput recimo Rumunije :buhaha , startovao sa -60 bodova za svaki milion duga koji ima, da ce taj klub novu sezonu krenuti sa + 36 bodova - Radnik , Spartak, OFK, Jagodina, Vojvodina, Rad. Ne da smo trebali da pustimo Borca, vec i da posaljemo sudiju u Krusevac da osakati smRada, a ne da bezgresni Mazic kontrolise tamo situaciju.

Sto se tice sezone,kako je sve islo iznenadjen sam titulom, cak ni posle derbija nisam bio 100% siguran da cemo biti prvi. Spreman je scenario od prosle godine, ali je tad kucka ipak imala mnogo jaci tim od ovog, bar u JSL okvirima.I dalje imamo dosta kvalitetniji tim u odnosu na ostatak lige, ali tim je potpuno lose balansiran. Neke pozicije su prenatrpane na nekim imamo igrace za podrucnu ligu. Tu se vidi pecat i ove i prethodne uprave kroz odsustvo bilo kakvog plana. B.Ilic mi je potpuna enigma, tehnicki vrlo potkovan, snalazljiv na malom prostoru, ali izuzetno sklon glupostima i kiksevima. Iskreno mislim da bi ga mogli iskoristiti na ofanzivnijim pozicijama, inace sut karta. Tim vapi za agresivnim zadnjim veznim tipa Zuka, Kamara, sto nije ni Drincic, a ni Brasanac. Obojica imaju vise ofanzivna svojstva, ali na tim mestima imamo Saleta, Ninkovica, Milijinog malog, od kojih se neki silom prilika guraju na krilo. Problem je i sto cemo najverovatnije ostati i bez jedinog ozbiljnog krilnog igraca, a to je Zivkovic, tako da ocekujem da se tu nastavi sa praksom guranja alternativnih resenja. Spic za ozbiljan fudbal nemamo, cak je to tanko i za JSL. S jedne strane imamo prilicno velik igracki kadar, a s druge strane previse rupa u timu. Cak i da postoji vizija u upravi, trebalo bi nam 2-3 prelazna roka da se to dovede u red i naravno ozbiljan trener ili sportski direktor.

Kup nismo uzeli, ali kako smo igrali mnogo bi nam bilo. U Evropi je sam ulazak u LE bio uspeh, cak smo 4 utakmice u grupi odigrali pristojno, ali to nase pristojno je dosta za 2 boda. Eh kad se setim da je ceo stadion izvizdao Saleta na 1-1 sa Marsejom, pegla mi se baca.

Titula uvek pokrije brdo nedostataka, ali situacija je dramaticna - klub nam je uzeo SNS, tribinu nam je uzeo SNS, a u kosarci nam u klub nije usao SNS, ali ga je doveo na rub egzistencije. Ne sumnjam da neki od SNS-ovaca vole Partizan, ali Franka vole vise i kad se ta 2 interesa sudare bice kako Franko kaze, bar do trenutka kad ne dodje neki pruski isprdak i ne kaze Franku da mora da sredi stvari u sportu. Prepucavanja na relaciji Djura-SNSovci su posluzila samo kao deo zabave za sve uze narodne mase koje jos prate domaci fudbal, jer da su SNS-ovci usli sa dobrim namerama u klub prvo sto bi uradili je podizanje krivicnih prijava protiv clanova prethodne uprave zbog duga u klubu. Ali, s obzirom na pregrst kombinacija i talova, naravno da od toga nece biti nista i kad se izmeni jos par uprava bice da za ogroman dug niko nije kriv, bas kao kod cigana.

Jedino dobro kojem mozemo da se nadamo, moze da dodje iz Niona, u suprotnom ne pise nam se dobro.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.270
Reaction score
18.326
Локација
Kej Republika
Daj otvarajte Milevu da se lozimo malo.

Onog trenutka kad smo i matematički osvojili titulu, za naše igrače sezona je završena. Šta se čudite ljudi. To je jednostavno naš mentalitet. To je kao kad na poslu baciš pogled na sat, a ono ostalo još satić da se ubije. Zabole te nešto da se cimaš, sutra ćeš da završiš.
Titula je tu. Igra ravna kurcu većim delom ove polusezone.
Da bi uopšte razmišljao o Evropi mi moramo ispuniti 3 osnovna uslova. Poštena uprava, dobar trener i kakav takav igrački kadar. Mi nemao ništa od toga. 25.maj a naša ekipa ko zna kako će izgledati za to prvo kolo kvalifikacija.

Momci koji su nosili nas dres ove sezone zasluženo su prvi i želim im dobar odmor. Sad je SVE na upravi. Prvo pitanje je trener...
 

MS22

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
505
Reaction score
665
Локација
Beograd
Nesto razmisljam prethodnih par dana i padne mi na pamet kakav rasplet oko srpskog sporta da ocekujem ovog leta...

Sve mi se vise cini da smo od sledece sezone imati vise titula u fudbalu ali da ce uprava i dalje da radi protiv Partizana i time sve vise prazni stadion, a samim tim i da fudbal postane mnogo manje atraktivan nego ranije (ili sto je u svetu).

A sa druge strane cemo biti "ugaseni" kao KK i tu ce pokusati da nas stignu po titulama (a i uspesima u Evropi) posto je to mnogo jednostavnije nego u fudbalu i tako cemo dobiti veliku evropsku zvezdu koje ce biti puni naslovi u novinama a fudbal nece pratiti vise niko zivi...

Nadam se da gresim ili se bar nadam da nasi nece dozvoliti da se olako vrslja i kroji sudbina KK i FK Partizan van prostorija kluba...
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Ja ne znam odakle vam ta priča za trenera ?!

Jel naš predsednik izjavio pre neki dan da je naš trener najbolji u zemlji ?!

Šta sad mislite ,da će da promeni mišljenje ?!

Ja sam ubedjen da trener i sledeće sezone ostaje isti ! Samo čekam da vidim prvo pojačanje . Ako krenu Lole, Šćepovići i ostali nedokazani talenti ,onda je sve jasno . Od jevrope nema ništa ,a ako se ozbiljno ne pojačamo i sreće nas malo ne pogleda ,može lako da se desi da već u toku jula završimo takmičenje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top