Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.157
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Igrac pod imenom Kosovic nije ni za nizerazredni rang, bezidejan, trom, gubi lopte ispred sesnaesterca, pored njega prolaze kao pored drveta, nesposoban da izdrzi duel, nula u skok igri, ja nisam video goreg igraca u dresu Partizana zadnjih 20-ak godina ......... ps cak i nesrecni Babovic naspram njega deluje kao borbena masina . Ne verujem sta sam napisao .....

Kentaur, Minotaur, Kerber.. ovo ti je prva poruka, nista bravo Partizana, bravo Bato, neka ste/smo se trgli?!
Bravo Kosovicu , bice bolje.
Bravo Bato, bravo Partizane.
Bravo Trnavo
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Bravo Partizane. Pomak se vidi, korak po korak idemo, pa da vidimo gdje cemo dogurati. Bilo je gresaka, ali to je normalno, pobjeda je vazna i to je ono sto nam je trebalo u ovom trenutku.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Ne znam ko jos posle ove utakmice moze bilo sta da zameri jankovicu. Da moze ovako svaku...jao. Ova asistencija i da je slucajna, svaka mu cast. Poslao je loptu idelane tezine iza leda u opasnu zonu i eto.
Nazalost, nista ovde jos nije gotovo. Ekipa koja igra sa Svetom i mileticem bekom mora da drhti i kad ima dva gola prednosti.tu je bilo previse kikseva i losih intervencija da je jedna morala da zavrsi iza stojketa.
Jankovic jeste izgubio snagu ali...pocetkom drugog samo smo pokusavali njegovom stranom. Leva strana nije postojala u napadu.
Mene najvise brine dvojac kosovic Pantic. Dokle, ali dokle.... Za kosovica mozda jos ima isprike ali Pantic....ne dao bog da ga otkupimo. On nije ni za teleoptik.
Raduje sto su neki pokazali da znaju i mogu... Drugi su potvrdili da nisu za Partizan. Nadam se da to i novi trener vidi.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
:D :šal :D

,,Prvi put s Batom na jutrenje,, proradi i Riki, a dade ga i Zakarije - Batice, čestitam ti ,,prvenac,, :clap i da imaš pobeda sa našim Partizanom onoliko koliko nam treba! MNOGO! :D
Momci u lepim crno-belim dresovima, svaka čast na pobedi, ništa ne uspeva tako kao uspeh! :clap

Večeras je veče za slavlje a ne za mračenje, ali od sutra nazad na posao, nemojte da mislite da je sve gotovo što se Danaca tiče, da ne primismo gol, pa i nekako, ali ovako...probili su nas ,,100,, puta, sreća što su 99 puta loše šutnuli...

...a za utakmicu sa Zemunom ponesite boce sa kiseonikom, mi smo ,,mrtvi,, posle 60 minuta igre...ima dosta toga da se popravlja, ispravlja i oporavlja, a ne bi nam ništa falilo i da dovedemo par pravih igrača...naprotiv, štaviše, dapače... :D

Lep je osećaj doneti pobedu iz te magične Evrope, ali zgubih i večeras kilo i po živaca uz moj Partizan, kad bih tako uz živce gubio i salo na stomačini bio bih lep ko Rikardo! :D

Kolega iz Danske, kako se izgovara (ali na Srpskom) ime ovog simpatičnog mladalačkog i brzinskog danskog tima koga večeras pobedismo?
Znam da mi švedske timove (imena, gradove) izgovaramo (nemam pojma zašto ali) kao npr. Đurgarden, Norčeping, Geteborg, a Švedi zapravo valjda pre kažu nešto kao Jurgorden, Noršeping, Jeteborj...

E, a za ove Dance čuh već tri varijante izgovaranja na Srpskom, pa ne znam kako ljude (tj. klub) da nazivam...?
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.968
Локација
Kobasicarija "Venac".
and know...something completely different!
docekasmo i malo svetlosti, nade, vise strasti u voljenju naseg kluba. samopouzdanje pod baticom na mnooogo vise nivou.
dobro je bilo ovo. do tog 70-og minuta smo uvek tacno znali sta i kako zelimo. nestalo nam snage, naravno, pa su nam(a narocito onaj mali kuduz), pravilo brdo problema i dali nam ga kao na male golice.
prvi gol preslikan iz brisela 2010.
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Kolega, ne li ga pretera :kokice što bi rekli Leskovčani.....

Mozda zvuci gore nego sto sam hteo da kazem, vise se odnosilo na proslog trenera da smo zbog toga ubijeni u pojam i bez samopouzdanja, mislim da mozemo bolje kad se to povrati.
Ali i dalje mislim da nemamo narocit kvalitet.
Da je onaj crnac malo ranije usao bilo bi cupavo.
 

maxa14

Početnik
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
121
Reaction score
254
Dosta toga boljeg, a i neke stvari iste.Jankovic i dalje ocajan, dugo drzi loptu, pada na povetatac i ostalo...Miletic sa kosom prilicno neupotrebljiv, plus stalno u nekoj panici, Zdjelar...mozda mi stvarno imamo prevelika ocekivanja od njega...i jos nesto Stojke mi deluje kao preko q...Ali timski smo igrali za promenu, Ricardo odlican, Zakaric za mene iznenadjenje, odlican centarsut, pometanje dosta bolje, ali tranzicija i dalje spora ( jbga tesko sa ovim igracima i da ce biti bolje).Pohvalio bih Kosovica u defanzivi, za mene iznenadjenje...Sve u svemu bolje deluje, naravno mnogo posla je tu, ali kondicija ce morati da se dovede u red.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Na trenutke solidna igra i poprilicno sigurna pobjeda. Utisak kvari primljen gol.

Valijente, Jankovic, Rikardo, Zakaric i kapetan Nemo jako dobri. Ostalo je za diskusiju.

Cestitam Mirkovicu na uspjesnom debiju.

Idemo dalje, treba dobro ugaziti cigansko leglo u Zemunu za vikend.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Bravo Bato !!!!
Prvo poluvreme dobro bilo, Pantić dobar centaršut-Gomes odličan u skoku i lep gol.
Imali smo još šansu Pantića glavom i Jankovića sam na golmana ali slabijom nogom.
Drugo poluvreme pali ali najvažnije da smo dobili.
Odličan rezultat za revanš i puno će značiti ekipi na psihološkom planu.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Miletic je stvarno los ali zar tako brzo zaboravljate kad smo ispred stadiona gledali utakmicu protiv Vozdovca, jedna od kljucnih utakmica u borbi za titulu. Prvo asistencija Miletica Leonardu za 1-1, a posle sutira i pogadja u ruku igraca Vozdovca za penal i 2-1. Ja to ne zaboravljam, i zato ga vise ne pljujem, maltene nam je donio titulu te sezone pod Markom Nikolicem. Istina imali smo jos i Nis i Mladost i hvala mu na tome, ali isto tako bio bi red da mu se zahvalimo na svemu i nadjemo novog beka.
 

Dack

Početnik
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
64
Reaction score
208
Dodavanje Jankovica i gol Zakarica je sustina danasnjeg fudbala, vrlo jednostavno pas unapred ka golu protivnika i utrcavanje drugog igraca. Nazalost mi vec godinama igramo neki prastari fudbal koji se bazira na soliranju, poziciji i slabom kretanju bez lopte.
Nadam se da ce Batica iskoreniti seljacke navike Jankovica i da ce prestati da pada i bacaka se jer ono vec postaje degutantno i ne prilici jednom sportisti Partizana.
“Ajde, sada, napred, bravo, mare, druga” pravo osvezenje cuti nakon ima slika nema ton Djukica. Samo napred puna podrska Bati i Gordanu!
Ne znam sta je danas radio na terenu Miletic sa kosom, po meni za ono se momentalno salje u svlacionicu.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Овако, нисам задовољан баш али због резултата не могу бити незадовољан. Замјерке прво: Нико не игра из прве напријед држе лопту по пола сата, вечерас са брзом игром могли смо још више проблема. Најбољи примјер је брза лопта и њихови играчи нису умјели ту да се снађу. Јанковић сем оне ситуације живота ме кошта, момак мора да научи да брзо ослободи лопте да не иде у безпотребне дриблинге, да не пада свако мало. Назад није толико лоше било, али пар грешка лијевог Милетића могли жестоко да коштају много више од гола. Пантића нисам апсолутно видио ништа урадио није. Да мало и похвалим: Закарић није лоше одиграо, свиђа ми се што је пратио игру и дао гол, пар добрих центаршутева. Валијенте вечерас сигуран, дао добре пасове, Марковић једна изваредне реакција сигуран био. Рикардо показо да је играч који мора да гледа гол када има лопту и вечерас одличан био и лијеп гол. У првенству смо га користили као Тавамбу али то није добро и то се види.

Мало о Бати, није лоше поставио игру погодио што је убацио да игра Закарић од почетка, оно што ми се свидјело што код 2 1 убацио Николића који је нападач а није извео Рикарда. Кондиција је ужасна и кондициони тренер се мора мијењати јер ово је ужасно како изгледамо на крају утакмице.

УПРАВА НАПОЉЕ!!!
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Bravo momci!!!

Pobedi se u zube ne gleda, pogotovo ako je jos u gostima sa vise od 1 datog gola. Prva promena koja je uocljiva je motivacija sa klupe gde Bata i Gordan konstantno sugerisu i diriguju igrom sto mi se svidja.
Nedostataka koje je u amanet ostavio "vrhunski strucnjak" ima jos uvek ali za ovako kratko vreme nije bilo ocekivano ni da se otklone, neka idu korak po korak samo. Zakaric prijatno iznenadjenje i lepo odigrano veceras, verujem da je zamena bila samo zbog ne dovoljne spremnosti jer ne vidim drugi razlog. Valijente takodje sve pohvale kao i Rikardo. Jankovic trcao borio sw ali mu opet ponestalo snage u finisu. Ovakva igra hrabri ali prostora za napredak itekako ima da bude jos bolja.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
Da je onaj crnac malo ranije usao bilo bi cupavo.
Eee, a kako mi nikako da ,,ubodemo,, za naš tim u nekom prelaznom roku tako nešto malo brzo a čupavo kao što je taj tamnoputi imenjak poznatog domaćeg filma ,,Kuduz,,?!
Hajde da uporedimo momka sa našim Pantićem na primer...doduše, nije Kuduz igrao celu utakmicu, pa da ga vidimo onda, možda bi se posle pogubio ili izmorio u nekom minutu, al nisam baš nešto siguran...
Jbg...momak je k'o brzi voz...
Mnogo zajebano kad se neki takav zaleti na protivničku odbranu...
A tek kad je ta odbrana odbrana našeg Partizana meni dođe da čupam kose na glavi, gledajjući TV prenos... :icon-rolleyes:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top